Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoş geldın ılter allah kımseye dermansız dert vermesın ınşallah bu günlerıde atlatırsınız olacak o kadar benım eşım 15 gün yatmıştı apandısıt amelıyatından sonra hastanede onun cok kötü olmuştu dr kurtulması sadece muciiiiiize demıştı bız karı koca dr gıtmeyız sevmeyız o acıyı bır hafta evde cekmiştı ve sonunda apendısıt malesef patlamış

bır domuz gırıbımız eksıktı neler oluyor dünyda ya artık böyle haberler duymak ıstemıyorumm o yüzden haber bıle ızmez oldun mafoldumbenmafoldumben

hoşbulduk canım nasıl olayım ya bildiğin gibi evdeyim eimle ilgileniyorum çok zormuş hastalık allah kimseye vermesin bebek gibi oldu benim adam 5 dk yanlız kalmaya gelmiyor onunla uğraşıyorum ne yapayım canım

ya o kadar nazlanmasın enişte:roflol: ben de ameliyat oldum anlatmıştım..hastanede kaldığım gece biraz ameliyat yeri sızladı o kadar..1 hafta evdeydim ama hiç ağrım sızım olmamıştı..bu erkekler grip bile olsalar nazlarındna yanlarına varılmıyor valla canım..kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan

amin canım amin allah eşini sana ve çoçuklarına bağışlamış canım allah korusun yaa biz patlamadan gittik yoksa çok zor oludu

sorma bitanem yaa sorma dokdurmuyor bile nazından geçilmiyor aman iyi olsunda naz yapsın tv bile ben acmazsam acmaz okadar nazlı yani

sorma bitanem yaa sorma dokdurmuyor bile nazından geçilmiyor aman iyi olsunda naz yapsın tv bile ben acmazsam acmaz okadar nazlı yani

eyvah eyvah..aman boşver canım dediğin gibi iyi olsun da naz yapsınkaydirigubbakcemile2
sen napıyorsun peki gelen gdenden fırsat bulup diyetine sporuna devam edebildin mi canım??

azraaaaaaaaaaaaaaa gördügün gıbı bız burdayız barı sözlü yapta bızı notumuzu yükseltelım yazılıdan ıyı aldık olmaz annem kızar bu karneyle ecve gıdemem pekıyı olması gerek :hulya::hulya:

bncede aşırı bi durum yok

tmm bundan sonra anlatmak yokkaydirigubbakcemile5

amin:Saruboceq:
işte bnm rüyalarımda çıkar
ama tabii herşey allahın takdiri

bır domuz gırıbımız eksıktı neler oluyor dünyda ya artık böyle haberler duymak ıstemıyorumm o yüzden haber bıle ızmez oldun mafoldumbenmafoldumben
aynn bnde haber izlemk istemiyorum
morilm bozuluyor
özllekle şu habur sınır kapısında yaşannlar canımı çok sıkıyor

erkek kısmısı öle
hasta olmaya görr

kızlar dün yediklerimi yazmayı unuttum sanıırm
sabah:kepek ekmekli sandviç+şekersiz çay
öğle:mercimek çorba+bir dilim kepek ekmek
ara:1 elma
akşamazı kavurma+3 kaşık yoğurtla ekmeksiz yedim
2 kere de beşi biyerde çay içtim
2 litre kadar su
spor yok

selam arkadaşlar
ben takıma girdim ilterdi eşim şimdi hala eşim iltermi :uhm:

21 ekim çarşamba

sabah:
4 kuru kayısı
1 bardak yeşil çay
bir saat sonra 1 parça tost
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:
1 kase lahana çorbası
4-5 tane diyet kurabiye
1 fincan yeşil çay

akşam:
1 kase lahana çorbası
1 tabak lahana salatası :bbo:
metabolizma hızlandırma çayı

aralarda:
1 armut
1 elma
1 kivi

su: 2 lt.

spor:
20 dk bisiklet
50 twister
30 şinav
20 sağ..20 sol bacak hareketi

ben ve şu devrik cümlelerim :roflol:
lafa bak ilterdi benim eşim hala eşim iltermi :tomato:
neyse yaff ben yazıyım siz anlayın
kızımı okula bırakmam lazım şimdi çıktım görüşürüz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…