günaydın
azra bende sabah sabah ağladım facede bişey izledim paylaştımda izle bak sende zırılzırılzırladım halaa burnumu çekiyorum
ewt allahım sabır versin o kayıp çoccukların annelereine adanadada bu olaylarddan çok fazla allahım esirgesin kimse ciğer acısıyla yanmasın
bugün misafirim v ar kızlar gelicek bana arkadaşlarım
bana kızmayın ama bi tgarif vereyim sizi yapın ama çocuklarınıza eşinize yedirin siz ucundan accık yiyiin
büskivileri rondodan geçir yarım paket margarin 1 fincan şekerle karıştır ayrı bi kapta ama rondoda deil
kelepçeli kalıba bas üzerine bbildigimiz bi muhallebi yap 200grlık labnelerle karıştır 2 pakette vanılya ama
kalıba dök üzerineden 1 kaşık kakao 1 kaşık kahve ele yada bol ceviz
ben bu tarifi ülker petibör reklamları vardı ya ordan aldım ama degiştirdim
günaydın
azra bende sabah sabah ağladım facede bişey izledim paylaştımda izle bak sende zırılzırılzırladım halaa burnumu çekiyorum
ewt allahım sabır versin o kayıp çoccukların annelereine adanadada bu olaylarddan çok fazla allahım esirgesin kimse ciğer acısıyla yanmasın
bana kızmayın ama bi tgarif vereyim sizi yapın ama çocuklarınıza eşinize yedirin siz ucundan accık yiyiin
büskivileri rondodan geçir yarım paket margarin 1 fincan şekerle karıştır ayrı bi kapta ama rondoda deil
kelepçeli kalıba bas üzerine bbildigimiz bi muhallebi yap 200grlık labnelerle karıştır 2 pakette vanılya ama
günaydın
kızlar dünki yediklerimi yazıyım çokmu kaçırmışım bi bakın
sabah 5.1yerde çay 1 domates 1 salatalık yağda yumurta 5 zeytin
öğlen biber kurusu yoğurt ve sarımsaklı 1 kase tarhana çorba
akşam 1 kase tarhana çorba 1 tabak taze fasulye salatalık ve domates
canım biber kurusu dediğin sadece biber mi yoksa dolma falan mı bana fazla kaçan birşey görünmedi canım..
nihalim aslında cnm sıkkın güne kötü başladım bi rüya dolayısylaa
rüyamda kızımı kaybediyordum daha doğrusu kaçırmışlar
allahım nasıl ağlıyoruum nasıl yanıyorum anlatamam
ne kadar acı birşey rüya dahii olsa
sonra kavuştum burda selamlaştım bi komşumz var güya o kaçırmıış
ama o kayıp çocukların annesini şimdi daha da ii anladııım
allahım öyle birşeyi ne bana nede tüm annelere yaşatsıın
bi anneye dünyada ki ölüm işte
selmacım ben de hala dayımın vefatını üstümde atmış değilim kızı gelip gidiyor arkasından ağlıyorum...dizilerde falan bir kanserli hasta göreyim ağlıyorum ..aklıma geliyor ağlıyorum..kandillerde boş bulunup telefonunu aramaya kalkıyorum aklıma geliyor ağlıyorum vs...zaman tanı canım kendine..bunun tek ilacı o..
kaptanımmm hayır olsun rÜyannnn....
Sİze genel bİr bİlgİ verecemmm...ben de Çok deĞİŞİk rÜyalar gÖren bİrİsİİyİmm...ve bunla İlgİlİ bİr araŞtırma yaptım hatta Çok İİ bİr hocaya sordum kesİnlİkle kİmseye anlatma dedİ....gÖrdÜĞÜnde kalkıp 3 İhlas+1 fatİha oku ve hayır olsun rabbİm de dedİ...ÇÜnkÜ bu rÜyalar Öyle İnanılmaz Şeyler olabİlİr mİŞkİ bazen yoruma gÖre bİle deĞİŞebİlİrmİŞ....bİz bİle yormuyoruz dedİ hoca; haddİmİz deĞİl dedİ...
tünaydın kızlar nasılsınız gerçi kimse yok ama ben yinede nasılsınız diye sorayım hehehe
hoşbulduk canım nasıl olayım ya bildiğin gibi evdeyim eimle ilgileniyorum çok zormuş hastalık allah kimseye vermesin bebek gibi oldu benim adam 5 dk yanlız kalmaya gelmiyor onunla uğraşıyorum ne yapayım canımhoşgeldin iltercim...iyiyiz seni sormalı sende naısl keyifler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?