valla kızlar cuma iki yatılı misafirim var iş çıkışı aynı anda eve gircez c.tesi sabahı da geri kalan kızlar gelcekler bense bu saat oldu hala buralardayım nesli teyze peşinde koşuyorum:)ara ara gidip işleniyorum ama olmuyor çıkayım bari ütü yapı daha duş alıp yatcam yarın 7.00 de uyancam..
ben kaçar...öptüm sizleri..
kızlar bugun ıcın cok ozur dılerım. hıc yoktum zaten carsamba ve persembe gunlerı bana ızın verın =) sabah 9 dan aksam 5 e kadar dersm var arkadaslarla laflayınca bıraz da gec kalıyorm ama bugunun ve dunun ayrı bı sebebı var sevgılım gelmıs ıst a. onunlaydım. neyse bugun yedıklerımı yazıyım sabah su sımıtcılerdekı sıgara boregı gıbı olan borekten yedım aksam uzerıne dogru cıgkofte yedım baska hıc bısey yemedım bısey de ıcmedım. hee bunların uzerıne bı de boynuz yedım =)
resimlerinizi geri silin anacım bir kopyala yapıştr değilmii onun için sil geriikzılar şu leslie yi indiriyorum şimdi çok zor oldu ama sürekli hata veriyordu..ya kızlar ben biraz teknoloji özürlü olduğum için şimdiye dek hiç düşünmemiştim..ben buraya ismimi verdim fotoları yükledim çok özel şeylerimi bile paylaşıyorum birçoğumuz gibi..hep şöyle düşündüm bir tanıdık burayı keşfetse bile nerden bulacak hangi sayfada olduğumu hangi topikte olduğumu hayatta bişey belli olmaz diyordum ve içim de rahattı..ama bugün lesliyi indirmek için ismini googleda yazınca bir de ne göreyim 80-89 topiğinde arkadaşla konuştuğumuz sayfa pat diye çıkıverdi karşıma fotom da orda kabak gibi..ay nasıl çıplak hissettim kendimi anlatamam kızlar ya..(
oslemcim nacizane fikrimi sunmak istiyorumya cok uzun sure once boyle bısey hıssetmıstım yok falan dedı ama bendekı o hıs bı turlu gıtmedı uzakta oldugu ıcınde pek bısey ogrenemıyordum. ayrıca benım ıcın gelmemıstı geldıgınden haberım bıle yoktu. son bı kac haftadır nerdeyse hıc konusmuyorduk geldıkten sonra işte ertesı gun aradı hadı kadıkoydeyım gel dıye. ben sok tabı bugun onu yollayacaktm. butun gun telefonunu ıstedım vermedı neyını kurcalıcan dıe falan sonra mesajlar geldı gostermıodu zorla aldm baktım. kayıtlı olmayan bı noydu. halıyle durumu acıklamak zorunda kaldı. gorusmeyı kesmısler ama sonucta yasanmıs bıseyler... boyle ıste
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishiiiiç canını sıkma tatlım..kendine bak sen..değmezmiş de geç..gözü dışarda erkek mi aman aman...
bu aralar bıraz kendımı şış hıssedıyorum bırde yürüyüş yapmıyorum cünkı cok başım agrıyor tamamen sınırsel kendımı pek ıyı hıssetmıyorum ınşallah kg vermışımdır ya bu aralar pek pıskolojım ıyı degıl cok güçsüz bır karekterım sıkıldım bu huyumdan degışmek ıstıyorum ama nasıl kayın valıdemın ölümüde ıycene pıskolojımı bozdu kafaya takıyorum bır türlü içiiiiiimden atamadım
oh oh hırslan işte böleeArkadaşlar ben , benim ufaklığın okulundaki bi bayanla zayıflama yarışına girdim aralık 21 de yarış bitecek
saol cnmm opuyorumnanaktanKaptanım listeyi gördüm teşekkür ederim .Haklısın paylaşımım fazlasıyla azaldı.Ayrıca verdiğin notlarada sevindim. Sanada söyleyecek söz bulamıyorum. Tek kelimeyle süpersiiiiin
aynen 100 gr ma bile razı olur hale geldim
canım benim ya ozamanki durumuna üzüldüm ama şimdi anlamışlar bak önemli olan şeyin sağlık olduğunu ve seni tanımışlarda üstelik
herhangi bi step aireobik cdsi alıp nıvea yayı öneririm step yapmanı
sbncsm = şebnemcim kaç haftadr sabitsin bunun sende farkındasın annenin misafr gelişi de haliyle etkilemiştr seni ama şimdi gittiğine göre senden de
bu hafta ve diğer haftalar rekor bekliyorum paylaşımn da oldukça az onuda yükseltmeni istiyorum
takım durumu : kötü
paylaşım durumu: kötü
yaaa çok üzüldüm şimdi çokmu kötüyüm azracım vallahi bişey doğrudüzgün yemiyorum arkadaşlarım adımı tahta zöhre koydular ama kilo veremiyorum anlamıyorum inat etti vallahi ama paylaşımlarımın kötü oldugunu pek düşünmüyorum en en en az sabah akşam girerim okurum yazarımmm:))))))))
liste derken yediklerim hakkındamı
sabah az kahvaltı
öğle diyete uygun küçük bi kase kısır
aakşam yemedim oğlumun dersi vardı yürüyüş yapamadım malesef
bence sende şu son sıralarda spora ağırlık vermeye başladın önceden yoktu bu iyi yönde etkileyecek seni eminim yediklerine gelince arada kaçamak yapıyosun hepimizde oldugu gibi dünmü yemiştin baklavayla dondurmayı:)))))şaka şaka yediklerinde genelde diyete uygun
paylaşıma hiç yorum yok süpersin
günaydınnnnnnnn canım..nasıl keyifler??
bu aralar bıraz kendımı şış hıssedıyorum bırde yürüyüş yapmıyorum cünkı cok başım agrıyor tamamen sınırsel kendımı pek ıyı hıssetmıyorum ınşallah kg vermışımdır ya bu aralar pek pıskolojım ıyı degıl cok güçsüz bır karekterım sıkıldım bu huyumdan degışmek ıstıyorum ama nasıl kayın valıdemın ölümüde ıycene pıskolojımı bozdu kafaya takıyorum bır türlü içiiiiiimden atamadım
selma12 = eskiye göre çok çok iyisin ama daha iyi olabilrsin bunu sende biliyorsun paylaşım konusunda da aynı şeyi düşünüyorum
takım durumu :iyi
paylaşım durumu:iyi
azra_sila = arkadaşlar kendimi size bıraktım bn kendime yorum yapmıyacam hepinizden ayrı ayrı yorum istiyorum
iltercakir = yardımcım eşin ameliyat olmadan önce hm paylaşım hm de diet konusnda süper gidişatın vardı tabi bu beklenmedik olay ister istemez motiveni düşürdü en kısa zmnda eski günlerine geri dönmen dileğiyle
paylaşım durumu:iyi
neslihan165 = neslihancım hm diet konusunda hm de paylaşım konusnda yetrsiz görüyorum seni bi an önce kendine çeki düzen vermeni
her iki konuda da eski nesliş olarak aramıza dönmeni istiyorum
takım durumu:kötü
paylaşım durumu:kötü
elimpiha = nihalcim paylaşım konusunda süpersin diyecek lafım yok yalnız ki yaptığın şok dietler sana bünyene zarar vermekte onun için 6 öğün az ve sık yemenin sana uygun olduğunu düşünmekteyiim dietine özen göstermenei ve mümkünse spor yada yürüyüş yapmanı istiyorum
takım durumu: orta
paylaşım durumuekiyi
levrek = levrekcim seni de cnm hm diet hususunda hmde paylaşım konusunda
çok az buluyorum burda neden bulunduğumuzu unutmayalım onun için sana da en kısa zamnda paylaşımını arttrmanı ve dietini daha sıkı tutmanı öneriyorum
takım durumurta
paylaşım durumurta
sbncsm = şebnemcim kaç haftadr sabitsin bunun sende farkındasın annenin misafr gelişi de haliyle etkilemiştr seni ama şimdi gittiğine göre senden de
bu hafta ve diğer haftalar rekor bekliyorum paylaşımn da oldukça az onuda yükseltmeni istiyorum
takım durumu : kötü
paylaşım durumu: kötü
selmay = selmacım kaç haftadr bi durgunluk vardı geçen hafta silkelendin böle devam et dietine yalnz ki sende de paylaşım az onu görüyorum onu da çoğaltrsan hiç bir problemmz yok demek
takım durumu:iyi
paylaşım durumurta
çitos = takıma ara vermek istedğin için yorum da bulunmuyorum en kısa zamnda aramıza daha motiveli dönmn dileğiyle
çiğdem83 = bu hafta mezun ediyoruz gözünaydın cnm darısı bizlere
divinity = diet menülerine ve sporuna birşey demiyorum devam et çok güzel yalnız ki paylaşımn az sadece menü yazıp çıkıyorsun cnmm öle olmaz herşeyi paylaşmalıyız sadece paylaşımını artrmanı istiyorum senden
paylaşım durumu: orta
not:takım durumu(diet,spor.su)
selmacım ben de hala dayımın vefatını üstümde atmış değilim kızı gelip gidiyor arkasından ağlıyorum...dizilerde falan bir kanserli hasta göreyim ağlıyorum ..aklıma geliyor ağlıyorum..kandillerde boş bulunup telefonunu aramaya kalkıyorum aklıma geliyor ağlıyorum vs...zaman tanı canım kendine..bunun tek ilacı o..
günaydııın cnmmŞeniz
bnde gayet ii sende nasıl sositososito
az sonra spora gideceemkaydirigubbakcemile2
güüünnnaaaayyydddııınnnnnopuyorumnanaktan
taamdır kaptanım erkenden bildiriokkkarkadaşlar bn yarın 1 den sonra yokum
çeyiz sermeye gidecem onun için
bildrim olayı en geç 11:30 da bitsin bnde sporda gelr gelmez paylaşım alanına bırakayım ve gönül rahatlığıyla gideyim
osleem birde sende ricam kaçkiloyla ayrılmıştın hatrlıyormusuun
günaydınnngünaydın cankuşlarrımmmmm
günaydınnnnngünaydın kızlarrra.s
günaydıııııııınopuyorumnanaktangünaydın cankuşlarrımmmmm
günaydına.s.günaydın kızlarrra.s
gördüm cnmm anne alaklaı birşey:çok üzgünüm:günaydın
azra bende sabah sabah ağladım facede bişey izledim paylaştımda izle bak sende zırılzırılzırladım halaa burnumu çekiyorum
ewt allahım sabır versin o kayıp çoccukların annelereine adanadada bu olaylarddan çok fazla allahım esirgesin kimse ciğer acısıyla yanmasın
bugün misafirim v ar kızlar gelicek bana arkadaşlarım
bana kızmayın ama bi tgarif vereyim sizi yapın ama çocuklarınıza eşinize yedirin siz ucundan accık yiyiin
büskivileri rondodan geçir yarım paket margarin 1 fincan şekerle karıştır ayrı bi kapta ama rondoda deil
kelepçeli kalıba bas üzerine bbildigimiz bi muhallebi yap 200grlık labnelerle karıştır 2 pakette vanılya ama
kalıba dök üzerineden 1 kaşık kakao 1 kaşık kahve ele yada bol ceviz
ben bu tarifi ülker petibör reklamları vardı ya ordan aldım ama degiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?