Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kolay gelsın canım calışmak zor ben yarın herkes okula gıttıkten sonra yatıyorum saat ona kadar cünkı gece uyuyamıyorum :a015::a015:

sabah 9 akşam 5dersin varsa cnmm sende o günlerde akşamları aktif olyerimseniben

resimlerinizi geri silin anacım bir kopyala yapıştr değilmii onun için sil gerii

oslemcim nacizane fikrimi sunmak istiyorum
aldatmann 5 dakkasıda olmaz 500 dkkasıda
o adam dan adam olmaz boşver
sen daha iyilerine layıksın

hiiiiç canını sıkma tatlım..kendine bak sen..değmezmiş de geç..gözü dışarda erkek mi aman aman...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

psikolojinin bozuk olması normal selmacım ama ölen le ölünmüyor hayat devam ediyor
bak ne güzel kaynanan ardından sen bi gelin olarak iyi konuşuyorsun ender bir durum
allah rahmet eylesin

Arkadaşlar ben , benim ufaklığın okulundaki bi bayanla zayıflama yarışına girdim aralık 21 de yarış bitecek
oh oh hırslan işte bölee
bir yarış yetmez 3 5 yarış olsunkaydirigubbakcemile3

Kaptanım listeyi gördüm teşekkür ederim .Haklısın paylaşımım fazlasıyla azaldı.Ayrıca verdiğin notlarada sevindim. Sanada söyleyecek söz bulamıyorum. Tek kelimeyle süpersiiiiin
saol cnmm opuyorumnanaktan
]

çok kötü değilsin sebnmcim biraz daha gayert diyorum sadeceyerimseniben

selmacım ben de hala dayımın vefatını üstümde atmış değilim kızı gelip gidiyor arkasından ağlıyorum...dizilerde falan bir kanserli hasta göreyim ağlıyorum ..aklıma geliyor ağlıyorum..kandillerde boş bulunup telefonunu aramaya kalkıyorum aklıma geliyor ağlıyorum vs...zaman tanı canım kendine..bunun tek ilacı o..

görmeyenler tekrar görsün dieeee

ölüm çok acı ama gerçek
kimin başına ne geleceğini allahtan başka kimse bilemez
biz bilmeyenler olarakta
allah gelmeden esirgesin demek düşer

nihalim aslında cnm sıkkın güne kötü başladım bi rüya dolayısylaa
rüyamda kızımı kaybediyordum daha doğrusu kaçırmışlar
allahım nasıl ağlıyoruum nasıl yanıyorum anlatamam
ne kadar acı birşey rüya dahii olsa
sonra kavuştum burda selamlaştım bi komşumz var güya o kaçırmıış
ama o kayıp çocukların annesini şimdi daha da ii anladııım
allahım öyle birşeyi ne bana nede tüm annelere yaşatsıın
bi anneye dünyada ki ölüm işte

günaydııın cnmmŞeniz
bnde gayet ii sende nasıl sositososito
az sonra spora gideceemkaydirigubbakcemile2

uykusuzum canım bugün akşamım da yoğun geçecek ama moralimi yüksek tutuyorum..tekrar bir silkeledim kendimi..opuyorumnanaktanregl olcam sanırım deli gibi şişim karnım davul gibi oldu ama kafaya takmıyorum..benim yolum belli...şu misafirlerim gitsin spora başlıycam o konuda kesin kararlıyım canım..yeniden kararlarımı gözden geçirdim motve ettim kendimi..böyle fazla bişey yemediğim halde artıda olma, şişlik durumlarında moralimi bozmuycam ne de olsa ben bu kiloları bir haftada almadım...önüme bakıcam..ben 100 mt değil maraton koşucusuyum diyorum..bu enerjisizlikle maratonu bitiremem:sinifsinif:kendi kendimle anlaştım barıştım canım anlayacağınvereliniortak:roflol:

arkadaşlar bn yarın 1 den sonra yokum
çeyiz sermeye gidecem onun için
bildrim olayı en geç 11:30 da bitsin bnde sporda gelr gelmez paylaşım alanına bırakayım ve gönül rahatlığıyla gideyim
osleem birde sende ricam kaçkiloyla ayrılmıştın hatrlıyormusuun

günaydın
azra bende sabah sabah ağladım facede bişey izledim paylaştımda izle bak sende zırılzırılzırladım halaa burnumu çekiyorum
ewt allahım sabır versin o kayıp çoccukların annelereine adanadada bu olaylarddan çok fazla allahım esirgesin kimse ciğer acısıyla yanmasın

bugün misafirim v ar kızlar gelicek bana arkadaşlarım

bana kızmayın ama bi tgarif vereyim sizi yapın ama çocuklarınıza eşinize yedirin siz ucundan accık yiyiin

büskivileri rondodan geçir yarım paket margarin 1 fincan şekerle karıştır ayrı bi kapta ama rondoda deil
kelepçeli kalıba bas üzerine bbildigimiz bi muhallebi yap 200grlık labnelerle karıştır 2 pakette vanılya ama
kalıba dök üzerineden 1 kaşık kakao 1 kaşık kahve ele yada bol ceviz

ben bu tarifi ülker petibör reklamları vardı ya ordan aldım ama degiştirdim

taamdır kaptanım erkenden bildiriokkk

günaydın cankuşlarrımmmmm
günaydınnn

günaydın kızlarrra.s
günaydınnnnn

günaydın cankuşlarrımmmmm
günaydıııııııınopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrra.s
günaydına.s.
gördüm cnmm anne alaklaı birşey:çok üzgünüm:

sabah sabh o ne tarif öle hele yarım paket margarini gördüüüüm direk biti tarf
ama dediğin gibi çocuk ve kilo problemi olmayanlara süpermafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…