Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan o kadar sıkıntının arasında bide liste konrtol ettin hakkını helal etŞeniz

inş.canım bu hafta herkes çok güzel kilo verdi...eee hakettik 1.liği:lepi:
helal olsun canım nedemek
bencede fazlasıyla hakettiniz devamının gelmesini dilerim tatlım inşallah bizim takımada haftaya nasip olur 1. lik

ilter şu yarışmaya başlayalı ne kadar kg verdık lısteyı yapınca merak edıyorumm kım en cok kg verdı acaba ya
canım ben her hafta kim kaç kilo vermiş hedefine nekadar var bunu zaten yapıyorum bu haftada yapıcam merak etme
azra eşleri söyliyecekti ama söylemedi neyse ben biliyorum şimdi listeleri hazırlarım
arkadaşının bebekleri allah bağışlasın bütün isteyenlerede tez vakitte nasip ettin yüce rabbim canım
kardeş takım selamlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar melekcim şimdiden birinciliğinizi kutlarım opuyorumnanaktan

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

ılterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünkü bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesin şöyle fit çıtır bir hatun olayım boy var pos var eni de var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK ıSTıYORUMMMMMMM...
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK ıSTıYORUMMMMM....ıSTEDıĞıMı ALABıLMEK ıSTıYORUMMMM......

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiyorum, koltuk da otururken kucağıma yastık almak istemiyorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiyorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiyorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık çok rahatsızım bu kilodan dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benim üstüme giyeceğim hiç kıyafetim yok çünkü çok kötü olmuşum ve sağlık açısından da vermeliyim artık vücudum kabul etmiyor bu kiloyu aslında bir sürü sebep var şimdilik bunlar
ha bide kendime olan öz güveni tamamen yitirdim sanki herkes benim çok iğrenç birisi olduğumu konuşuyorlarmış gibime geliyor

selmay
kilosu :
57,80
hedef kilosu : 51,00
nedeni :
Herhangibir sıkıntım olduğunda aynadaki zayıf selmadan bakıp bakıp moral bulmak ve kendime olan güvenimi daha çok hisssetmek için en çokta takımımı çok sevdiğim için...

divinity
kilosu : 74
hedef kilosu : 65
nedeni :
ipin ucunu bıraktığım zaman kilo alıyorum...istediğim kıyafetleri giyememekten artık sıkıldım...kendime olan güvenimi ve saygımı geri kazanmak istiyorum

ozlem_
Kilosu : 57,00
Hedef kilosu : 53,00
Nedeni : alışverişlerin kabus değil eğlenceli olması için ve mezuniyet balomda istediğim elbiseyi giyebilmek için

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABıLıR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABıT ÇIKABıLıR
· 2 KERE SABıT BıLDıRıM YAPAN 1 KERE (+) BıLDıRıM YAPABıLıR
· 2 KERE (+) BıLDıRıM YAPAN ÜYE SABıT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI ıHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKı BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DıSKALıFıYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKı 3 KURALARI ıHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPıĞı OLMAYAN BAŞKA BıR TOPıKTE ( OZAMAN BELıRLENECEKTıR ) “BEN ÇOK ŞıŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLı OLARAK YEDıKLERıMıZı ıÇTıKLERıMı YAZILACAK ( MAZERETSıZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞıŞKOYUM” DıYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPıKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTıĞı KıLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DıSKALıFıYE OLUR.
ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir

üye--------------- kilo------- hedef -----verilecek kilo-----verilen kilo--------kalan

azrasıla------- (117,00)--- (106,00)------ (11,00)----------------1,10---------------9,90

ilterçakır----- (76,00)------(68,00)-------- (8,00)------------------1,90---------------6,10

selma12------ (85,90)------(79,00)--------- (6,90) ----------------3,70-------------- 3,20

neslihan165 (82,10)------ (74,00)-------- (8,10)------------------2,50--------------5,60

elimpiha----- ( 84,00)----- (76,00)--------- (8,00)---------------- 1,60 --------------6,40

şebnem------ (69,60)------ (65,00)--------- (4,60)-----------------0,10------------- 4,50

levrek----------(75,60)----- (70,00)---------- (5,60)----------------0,80---------------4,80

selmay-------- (57,80)----- (51,00)---------- (6,80)--------------- 1,30 --------------5,50

divinity--------(74,00)-------(65,00)----------( 9,00)----------------4,00-------------- 5,00

ozlem_---------( 57,00)------(53,00)----------(4,00)----------------0,00---------------0,00

Son düzenleme:
kurban bayramı yarışı 4 etap sonuçlar

divinity=ozlem_-----------1,20-------0,94% 1 olan grup opuyorumnanaktan:lepi:zemuszemus
şebnem = levrek --------(-0,10)----(-0,07%) 2 olan grup
azra-sıla=selmay--------(-0,30)-----(-0,17%)3 olan grup
selma12=ilterçakır------(-0,70)-----(-0,45%) 4 olan grup
neslihan165=elimpiha (-1,10)-----(-0,68%) sonuncu olan grup

Son düzenleme:
azra-sıla :

başlangıç kilosu : 117,00
hedef kilosu : 106,00
verilen kilo : 1,10
şimdiki kilosu : 115,90
hedefe kalan kilo : 9,90
hedefe ulaşması için kalan zaman : 4 hafta
başarı yüzdesi : 0,20 %

yorum : eğer bu tempoyla giderse 4 haftada 10 kilo vermesi imkansız görünüyor L

ilterçakır :

başlangıç kilosu : 76,00
hedef kilosu : 68,00
verilen kilo : 1,90
şimdiki kilosu : 74,10
hedefe kalan kilo : 6,10
başarı yüzdesi : 0,48%

yorum : eğer bu tempoyla giderse 4 haftada 6,10 kilo vermesi imkansız görünüyor L

selma12 :

başlangıç kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
verilen kilo : 3,70
şimdiki kilosu : 82,20
hedefe kalan kilo : 3,20
başarı yüzdesi : 1,07%

yorum : hedefine az kaldı ki 4 haftada yüzde yüz yapmayı başardın inanıyorum ki bu yarışın sonunda takımda kesinlikle kalmayı hak eden kişilerden biri olacaksın J

Neslihan165 :

başlangıç kilosu : 82,10
hedef kilosu : 74,00
verilen kilo : 2,50
şimdiki kilosu : 79,600
hedefe kalan kilo : 5,60
başarı yüzdesi : 0,62%

yorum : biraz daha gayret edersen başarabilirsin buna inanman gerekli sadece
elimpiha:

başlangıç kilosu : 84,00
hedef kilosu : 76,00
verilen kilo : 1,60
şimdiki kilosu : 82,40
hedefe kalan kilo : 6,40
başarı yüzdesi : 0,40%

yorum : sağlıklı beslenir sen birden kilo vermek değil de yavaş ve ağır adımlarla versen daha başarılı olacağına inanıyorum

şebnem:

başlangıç kilosu : 69,60
hedef kilosu : 65,00
verilen kilo : 0,10
şimdiki kilosu : 69,50
hedefe kalan kilo : 4,50
başarı yüzdesi : 0,04%

yorum : bu tempoyla gidersen başarman imkansız L

levrek :

başlangıç kilosu : 75,60
hedef kilosu : 70,00
verilen kilo : 0,80
şimdiki kilosu : 74,80
hedefe kalan kilo : 4,80
başarı yüzdesi : 0,29%

selmay:

başlangıç kilosu : 57,80
hedef kilosu : 51,00
verilen kilo : 1,30
şimdiki kilosu : 56,50
hedefe kalan kilo : 5,50
başarı yüzdesi : 0,38%

divinity :

başlangıç kilosu : 74,00
hedef kilosu : 65,00
verilen kilo : 4,00
şimdiki kilosu : 70,00
hedefe kalan kilo : 5,00
başarı yüzdesi : 1,04%

yorum : şimdiden tebrik ederim canım başlayalı 3 hafta oldu ama sen hedefine yüzde yüz emin adımlarla ilerliyorsun umuyorum bundan sonrada temponda düşme olmaz .

ozlem_ :

başlangıç kilosu : 57,00
hedef kilosu : 63,00
verilen kilo : 0,00
şimdiki kilosu : 57,00
hedefe kalan kilo : 4,00
başarı yüzdesi : 0,00%

yorum : yorum için çok erken tatlım

2 aylık kurban bayramı yarışının ilk etabı bitmiş bulunmakta
Yukarıda sizlerinde gördüğü üzere hepimizin yüzdeleri var ve bu yüzdelere göre sadece selma12 + divinity yüzde yüz başarı gösteriler her ikinize de ayrı ayrı tebrik ediyorum başarınızın devamını diliyorum

kızlar koşu bandım sonunda kuruldu yaa kaydirigubbakcemile3 siz beni bundan sonra görün kaydirigubbakcemile2 bu arada listeleriniz hayırlı olsun

selam kızlarrr

ayy bır ŞıŞım bugÜn anlatammmm hıÇ bıŞı yıyemedım bır Çorba ıÇebıldımm....ÜstÜmdekı gÖmleĞın dÜĞmelerı patalacak az kaldı...nıye bÖyle oldumm ya delırıcemmm...bırde gaz varkı sancısı dızlerıme vuruyor. Off offff....

ılterciğim takım içinde gurup birincisini belirliyorsun ya takım içinde birinciyide belirlesen nasıl olur biriz daha hırslanırmıyız acaba diyorum ne dersin?Benimki sadece bir öneri...

Neslihancığım böyle olunca insanın sinirden atıştırası geliyor aman ha kendine dikkat et.

İlterciğim takım içinde gurup birincisini belirliyorsun ya takım içinde birinciyide belirlesen nasıl olur biriz daha hırslanırmıyız acaba diyorum ne dersin?Benimki sadece bir öneri...
bunlar bile dikkate alınmazken bukadar uğraşıp hazırlıyourum acaba kaçınız merak edip okuyor yada inceliyor

selamlar arkadaşlar hihoyyyt
günüm vardı ordan geliyorum şimdi
ordaki kadınlar zayıfladığımı farkettiler çok mutlu oldum :dance:

canım benim sayenizde başarıyorum ben bu işi :lepi:

İltercim emeğine sağlık tşkler durmumuz içler acısı kendimi şu anda hani ödev yapmayan çocuklar vardır ya sıra kendisine gelicek diye acayip mahçuptur aynı onlar hibi hissediyorum...bana fazla ağır diyet yapma demişsin canım ama düşük kalorili diyet ve ciddi spor yapmadan bu hedefe bu kadar zamanda mümkün değil ulaşamam ve takımdan atılırım bu da istediğim en son şey:gitme:

kızlar koşu bandım sonunda kuruldu yaa kaydirigubbakcemile3 siz beni bundan sonra görün kaydirigubbakcemile2 bu arada listeleriniz hayırlı olsun
hayırlı olsun canım güle güle kullanzemuszemus

aman canım sorma ben de aynı durumdayım:gitme:

divinity ------------1,5---------2,10%
selma12------------0,6---------0,72%
şebnem -----------0,2----------0,29%
neslihan165------0,2-----------0,25%
selmay-------------0,1------------0,18%
azra-sıla---------(-0,4)----------(-0,35%)
levrek------------(-0,3)-----------(-0,40%)
özlem------------(-0,3)------------(-0,53%)
elimpiha--------(-1,3)------------(-1,60%)
iltercakır--------(-1,3)-------------(-1,79%)

Son düzenleme:
İlterciğim takım içinde gurup birincisini belirliyorsun ya takım içinde birinciyide belirlesen nasıl olur biriz daha hırslanırmıyız acaba diyorum ne dersin?Benimki sadece bir öneri...

selmacım bunun gerekli olduğunu düşünmüyorum canım..zaten takımda kaç kişiyiz ikililer açıklanıyor ve herkes kimin ne kadar kilo verdiğini görüyor..mesela bu hafta en başarılılar vildan ve selma zaten..bu arada kızlar sizleri çok tebrik ediyorum arada atladım sanırım..
böyle devam edersek birçoğumuz diskalifiye olcak takımdan bu yeterince motive edici bir etken zaten canım..

canım teşekkür ederim Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…