helal olsun canım nedemekteşekkür ederim canımopuyorumnanaktan o kadar sıkıntının arasında bide liste konrtol ettin hakkını helal etŞeniz
inş.canım bu hafta herkes çok güzel kilo verdi...eee hakettik 1.liği:lepi:
canım ben her hafta kim kaç kilo vermiş hedefine nekadar var bunu zaten yapıyorum bu haftada yapıcam merak etmeilter şu yarışmaya başlayalı ne kadar kg verdık lısteyı yapınca merak edıyorumm kım en cok kg verdı acaba ya
arkadaşının bebekleri allah bağışlasın bütün isteyenlerede tez vakitte nasip ettin yüce rabbim canımBen inanıyorum içime doğuyor senden ve ilterden çocuk haberi alacağım bu söylediklerim sana komik gelecek ama böyle içime doğupta söylediğim ve haberini aldığım kişiler var inanıyorum ki sizde öyle olacaksınız. Mesela arkadaşın biri 8 yıl boyunca tedavi görmüşler ve en sonunda ellerindeki parada suyunu çekince vazgeçmişler. Ben ona dedimki içime doğuyor senin üç çocuğun olacak üç olmasa bile iki mutlaka olacak günü gelince böyle böyle deyip bana haber vereceksin dedim 6 ay ile 1 yıl aarasında (geneli) haberini aldım.İçime doğdu dediklerim birtek çocukla ilgili değil.Rabbime şükürler olsun... bilmişlik gibide olmasın ha! Üçüz çocuğu olacağı haberini aldım içlerinden birini sağlık nedeni ile(annenin sağlığı) almak zorunda kaldılar şimdi ise çocukları ikiz yaşlarınada girmek üzereler.
hayırlı cumalar melekcim şimdiden birinciliğinizi kutlarım opuyorumnanaktankardeş takım selamlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
selam kızlarrr
ayy bİr ŞİŞİm bugÜn anlatammmm hİÇ bİŞİ yİyemedİm bİr Çorba İÇebİldİmm....ÜstÜmdekİ gÖmleĞİn dÜĞmelerİ patalacak az kaldı...nİye bÖyle oldumm ya delİrİcemmm...bİrde gaz varkİ sancısı dİzlerİme vuruyor. Off offff....
bunlar bile dikkate alınmazken bukadar uğraşıp hazırlıyourum acaba kaçınız merak edip okuyor yada inceliyorİlterciğim takım içinde gurup birincisini belirliyorsun ya takım içinde birinciyide belirlesen nasıl olur biriz daha hırslanırmıyız acaba diyorum ne dersin?Benimki sadece bir öneri...
divinity :
başlangıç kilosu : 74,00
hedef kilosu : 65,00
verilen kilo : 4,00
şimdiki kilosu : 70,00
hedefe kalan kilo : 5,00
hedefe ulaşması için kalan zaman : 4 hafta
başarı yüzdesi : 1,04%
yorum : şimdiden tebrik ederim canım başlayalı 3 hafta oldu ama sen hedefine yüzde yüz emin adımlarla ilerliyorsun umuyorum bundan sonrada temponda düşme olmaz .
ozlem_ :
başlangıç kilosu : 57,00
hedef kilosu : 63,00
verilen kilo : 0,00
şimdiki kilosu : 57,00
hedefe kalan kilo : 4,00
başarı yüzdesi : 0,00%
yorum : yorum için çok erken tatlım
2 aylık kurban bayramı yarışının ilk etabı bitmiş bulunmakta
Yukarıda sizlerinde gördüğü üzere hepimizin yüzdeleri var ve bu yüzdelere göre sadece selma12 + divinity yüzde yüz başarı gösteriler her ikinize de ayrı ayrı tebrik ediyorum başarınızın devamını diliyorum
azra-sıla :
başlangıç kilosu : 117,00
hedef kilosu : 106,00
verilen kilo : 1,10
şimdiki kilosu : 115,90
hedefe kalan kilo : 9,90
başarı yüzdesi : 0,20 %
yorum : eğer bu tempoyla giderse 4 haftada 10 kilo vermesi imkansız görünüyor L
ilterçakır :
başlangıç kilosu : 76,00
hedef kilosu : 68,00
verilen kilo : 1,90
şimdiki kilosu : 74,10
hedefe kalan kilo : 6,10
başarı yüzdesi : 0,48%
yorum : eğer bu tempoyla giderse 4 haftada 6,10 kilo vermesi imkansız görünüyor L
selma12 :
başlangıç kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
verilen kilo : 3,70
şimdiki kilosu : 82,20
hedefe kalan kilo : 3,20
başarı yüzdesi : 1,07%
yorum : hedefine az kaldı ki 4 haftada yüzde yüz yapmayı başardın inanıyorum ki bu yarışın sonunda takımda kesinlikle kalmayı hak eden kişilerden biri olacaksın J
Neslihan165 :
başlangıç kilosu : 82,10
hedef kilosu : 74,00
verilen kilo : 2,50
şimdiki kilosu : 79,600
hedefe kalan kilo : 5,60
başarı yüzdesi : 0,62%
yorum : biraz daha gayret edersen başarabilirsin buna inanman gerekli sadece
elimpiha:
başlangıç kilosu : 84,00
hedef kilosu : 76,00
verilen kilo : 1,60
şimdiki kilosu : 82,40
hedefe kalan kilo : 6,40
başarı yüzdesi : 0,40%
yorum : sağlıklı beslenir sen birden kilo vermek değil de yavaş ve ağır adımlarla versen daha başarılı olacağına inanıyorum
şebnem:
başlangıç kilosu : 69,60
verilen kilo : 0,10
şimdiki kilosu : 69,50
hedefe kalan kilo : 4,50
başarı yüzdesi : 0,04%
yorum : bu tempoyla gidersen başarman imkansız L
levrek :
başlangıç kilosu : 75,60
hedef kilosu : 70,00
verilen kilo : 0,80
şimdiki kilosu : 74,80
hedefe kalan kilo : 4,80
başarı yüzdesi : 0,29%
selmay:
başlangıç kilosu : 57,80
hedef kilosu : 51,00
verilen kilo : 1,30
şimdiki kilosu : 56,50
hedefe kalan kilo : 5,50
başarı yüzdesi : 0,38%
divinity :
başlangıç kilosu : 74,00
verilen kilo : 4,00
şimdiki kilosu : 70,00
hedefe kalan kilo : 5,00
başarı yüzdesi : 1,04%
yorum : şimdiden tebrik ederim canım başlayalı 3 hafta oldu ama sen hedefine yüzde yüz emin adımlarla ilerliyorsun umuyorum bundan sonrada temponda düşme olmaz .
ozlem_ :
başlangıç kilosu : 57,00
hedef kilosu : 63,00
verilen kilo : 0,00
şimdiki kilosu : 57,00
hedefe kalan kilo : 4,00
başarı yüzdesi : 0,00%
yorum : yorum için çok erken tatlım
İltercim emeğine sağlık tşkler durmumuz içler acısı kendimi şu anda hani ödev yapmayan çocuklar vardır ya sıra kendisine gelicek diye acayip mahçuptur aynı onlar hibi hissediyorum...bana fazla ağır diyet yapma demişsin canım ama düşük kalorili diyet ve ciddi spor yapmadan bu hedefe bu kadar zamanda mümkün değil ulaşamam ve takımdan atılırım bu da istediğim en son şey:gitme:2 aylık kurban bayramı yarışının ilk etabı bitmiş bulunmakta
Yukarıda sizlerinde gördüğü üzere hepimizin yüzdeleri var ve bu yüzdelere göre sadece selma12 + divinity yüzde yüz başarı gösteriler her ikinize de ayrı ayrı tebrik ediyorum başarınızın devamını diliyorum
hayırlı olsun canım güle güle kullanzemuszemuskızlar koşu bandım sonunda kuruldu yaa kaydirigubbakcemile3 siz beni bundan sonra görün kaydirigubbakcemile2 bu arada listeleriniz hayırlı olsun
selam kızlarrr
ayy bİr ŞİŞİm bugÜn anlatammmm hİÇ bİŞİ yİyemedİm bİr Çorba İÇebİldİmm....ÜstÜmdekİ gÖmleĞİn dÜĞmelerİ patalacak az kaldı...nİye bÖyle oldumm ya delİrİcemmm...bİrde gaz varkİ sancısı dİzlerİme vuruyor. Off offff....
İlterciğim takım içinde gurup birincisini belirliyorsun ya takım içinde birinciyide belirlesen nasıl olur biriz daha hırslanırmıyız acaba diyorum ne dersin?Benimki sadece bir öneri...
selmacım bunun gerekli olduğunu düşünmüyorum canım..zaten takımda kaç kişiyiz ikililer açıklanıyor ve herkes kimin ne kadar kilo verdiğini görüyor..mesela bu hafta en başarılılar vildan ve selma zaten..bu arada kızlar sizleri çok tebrik ediyorum arada atladım sanırım..
böyle devam edersek birçoğumuz diskalifiye olcak takımdan bu yeterince motive edici bir etken zaten canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?