Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmacım dogum günün kutlu olsun a.s.laf aramızda ama bende önümüzdekı on yıl 36 takılmak ıstıyorum on yıl sonra artık 37 olurum laelaelaelaelaelülülülülülülaelaelaelaelae

canım 36 yı boşver bence ...şimdi kaçsın?
biz en iyisimi onlulardan takılmaya devam edelim.

slm kızlar moralim çok bozuk eşim çiğköfte yaptı ve ben tam 15tane yedim offff çok pişmanım yaa resmen vicdana azabı çekiyorum ve midem ağrıyo ne yapsamki

arada olur böyle şeyler afiyet bal şeker olsun. Hani öyle derler ya işte ondan şeyy kem küm galiba ben yine kafayı yedim.laelaelaelaelae

selmaycımm cnmmm
d.günün kutlu olsuuun bu yeni yaşında herşey dilediğince olsuuuuun a.s.

ilter malesef cok üzgünüm ben yedıkten sonra gördüm yazını malesef yedım :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben sadece basta 1 tane gordugum ıcın onu ındırmıstım 30 dakıkalık bısey. bugun fırsatım olursa dıgerlerını ınceleyıp onlardan da bırını ındırebılırım. walk slim-fast start-1&2 miles (28min) (fitness) imiş benım ındırdıgım.

dünkı yedıklerım

sabah dörttane lokma bır bardak kola

akşam saymadım cıg köfte yanında yeşıllık bol mıktarda ıkı bardak ayran

su yok cay ıctım beş altı bardak

gunaydın ve de masallah :) ne guzel dıyet sız boyle yıyın bız bırıncı olalım dıyıp moralını bozym mı

gunaydın ve de masallah :) ne guzel dıyet sız boyle yıyın bız bırıncı olalım dıyıp moralını bozym mı

bıraz zorrrrrrrrrr özlemmmmmmmmmm neyse şımdıden hava atmayayım cumaya görüşürüzsositosositosositosositosositososito :lepi:hihoyyyt :hulya: :hulya: :hulya:

bıraz zorrrrrrrrrr özlemmmmmmmmmm neyse şımdıden hava atmayayım cumaya görüşürüzsositosositosositosositosositososito :lepi:hihoyyyt :hulya: :hulya: :hulya:

benım cuma gunu ıcın koydugum hedefe 500 gr kaldı daha sımdıden bılemıyorum artık hedefımı gecıcem bıle sanırım :)

ortim hıc yok ortalıkta benım ama yaa... neyse dun yedıklerımı yazayım
sabah
2 grissini, biraz beyaz peynir, 1 bardak yesilçay
öğle
2 dilim ekmekten beyaz peynirli tost, yeşilçay
akşam
2 köfte, 3 kaşık makarna, 10 tane patates kızartması, 1 küçük şişe(200ml) fanta, 1 dilim az şekerli ev yapımı baklava (bunu saat16:30-17:00 arası yedım)
sonra saat 20:00de 2 grissini, azıcık peynır yedım yanında yesılcay ıctım..
abartmısım gıbı geldı leslie teyzeyle 30 dk yurudum bacak hareketlerı yaptım ve mekık cektım. dun sabah gore 400 gr eksı cıktım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…