selmacım dogum günün kutlu olsun a.s.laf aramızda ama bende önümüzdekı on yıl 36 takılmak ıstıyorum on yıl sonra artık 37 olurum laelaelaelaelaelülülülülülülaelaelaelaelae
slm kızlar moralim çok bozuk eşim çiğköfte yaptı ve ben tam 15tane yedim offff çok pişmanım yaa resmen vicdana azabı çekiyorum ve midem ağrıyo ne yapsamki
he kosu bandın varsa bosver ama cok eglencelı ben baska bı sıteden bulup ındırdım bugun basladım
arada olur böyle şeyler afiyet bal şeker olsun. Hani öyle derler ya işte ondan şeyy kem küm galiba ben yine kafayı yedim.laelaelaelaelae
günaydınn
google da leslie sansone ile yürü ve incel yazarsanız bulursunz
doğum günün kutlu olsun canımmm sen daha çok tazeymişsin yaa çoçuklarınıda kendinle bereber getirdin sanırım dünyaya kafamçokkarıştı laelaelaelaelae
nee sen inşallah bu saatten sonra yemek yemeği planlamıyorsundur helede çiğ köfte asla yeme küserim
kaptanım geç kalmışım ama umyorum güzel geçmişdir görüşmen
doğum günün kutlu nice mutlu yılaraaaaopuyorumnanaktan
bende leslie teyzeyi buldum internetten bir kaç tane linki var sen hangisini indirdin ben karar veremedim ya kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
dünkı yedıklerım
sabah dörttane lokma bır bardak kola
akşam saymadım cıg köfte yanında yeşıllık bol mıktarda ıkı bardak ayran
su yok cay ıctım beş altı bardak
one gıııııııı (konuşma tarzıma bak ııııııy)
gunaydın ve de masallah :) ne guzel dıyet sız boyle yıyın bız bırıncı olalım dıyıp moralını bozym mı
aaa leslie teyze duymadın kk nın favorısı sanırım bu ara =)
bıraz zorrrrrrrrrr özlemmmmmmmmmm neyse şımdıden hava atmayayım cumaya görüşürüzsositosositosositosositosositososito :lepi:hihoyyyt :hulya: :hulya: :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?