Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar meraba bugün bizim evlilk yıldönümümüz onun için yemeğe gittik ama abartmadım
sabah kahvaltı yapmadım
öğle ekmeksiz ızgara tavuk ve salata yedim
ikindi 1 kupa dondurma
akşam yemek yemedim şuan mandaline yiyorum

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. nice mutlu yıllaraaaa...a.s.

özlemmmmmmmmmmmmmmmm yalınızmı kaldınnnnnnnnnn bak ben geldım ama cokkkkkkkkkkk ışım var

nıce senelere şebnemm mutluluklar :asigim:a.s.:asigim:

haklısın ılter bu hafta sacmaladım ama yarın başlıyorum düzenlı yemeye sporumuda yapacagım suyumada dıkkat edecegım klava:klava::tomato:

senin indirdiğin başlangıç olanı sanıorum 2-3 gün bunu yapıp sonra diğerlerine geçin fln diolar bende birazdan bi site bulup indiricem

eşinle oğluşuna ile birlikle nice mutlu huzurlu yıllara cnmmopuyorumnanaktan

25 ekim 2009 menü
kahvaltı
yumurta,3 dlm çavdarlı ekm.,peynir ve çay
öğle
2parça tavuk ve 3 ymk kaş.makarna
akşam
balık,salata, 1dlm ekmek ve 1duble rakı

teşekkür edrim kızlar saolun

hehehehe maç vardı benim herif fanatik bir fenerli ama felaket bişey onunla bi maç izleseniz gülmekten kırılırsınız neyse bende beşiktaşllıyımdır okadar fanatik deilimdir ama takımımı değişmeyecek kadar fanatiğimdir (11 yıldır birlikteyiz değiştirtemedi) işte bana dediki kız dedi şebnem bu maçı alalım sana yarım altın sözz dua et yenelim tabi ben hop otur hop kalk dualar edeede yani fener bahçe bana çok şey borçlu yendiler bende yarım altını taktım göğsüme gezdim neyse maç tamamen bitii hopladı zıpladı bide 50 lr attı sehpanın üzerine çatlarsınız gülmekten görseniz süper oldu bana yani

KARLISIN YANI ŞEBNEM ALTINLAR PARALAR OH NE GÜZELLkaydirigubbakcemile5

dün kaçırmadım kızlar ama
düzensiz beslendiim
cumartesi içinde ölee
nese bu hafta birinci biziz ona göre

günaydın kızlar

24 ekim cumartesi

sabah:
1 dilim kepek ekmek
yarım k.k. peynir
3 zeytin
2 bardak çay
1 yumurtanın beyazı

öğle:
4 kaşık pirinç pilavı
2 kase çorba

akşam:
1 küçük tabak taze fasülye
6 tane çiğ köfte

su:2 lt

spor:yok malesef
kaynanamlardaydım :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…