Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

offf kızlarrr deliricemmmmmm en korktuğum şey başıma geldi....ben nasıl olurum ameliyatt....ameliyatta da değil laparoskopi gibi bişi ama müdahaleli olcağı için riskliymişş....offf düşünemiyorummm.........

kızlar meraba
neslicim geçmişl olsun tatlım korkma herşey daha iyi olcak
dün misafirim vardı akşam oğlumda fırsattan istifade etmiiş
bilgisasyarı mahfetmiş bugün tamirdeydi yaptırmış eşim ancak bu saatte girebildim
tekrardan yükledik heşeyi
nasılsınız neler yapıyosunuz size daha sonra diyet listemi yazıcam dkrun verdiği

neslihancım üzülme zemuszemus hayırlısıyla olur ne güzel tedavi şansın var ya bide tersi olsaydın hiçbi tedaviye cvp vermeyecek durumda olsaydın hep böle düşün moralini yüksek tut emiopuyorumnanaktan

20 ekim cuma günü yediklerimi

sabah

1 domates, 3 zeytin, 1 k k light beyaz ğeynir, 1 bardak lıght sut, 1 dilim kepek ekmek

öğle yemeği yok ama abur cubur yedım =) 1 fincan nescafe, 3 brownie, 1 fincan kekik ayı, 6 tane bi'stik

akşam

öğle yemediğim için karman corman oldu aslında 55.8 ı gormenın rahatlıgıyla oldu her ıstedgmden yedım bıraz

1,5 dilim kepek ekmek, biraz melemen, cok azıcık beyaz peynır lıght, 2 kasık pılav, 2-3 parcacık sadece tavuk etı, 3 kasık yogurt

sonra gene abur cubur yedım cips, nescafe, 1 brownie daha

1,5 lt su

spor yok

31 ekim cumartesi
sabah

iki tane 4 dilim kepek ekmekten beyaz peynır ve domatesli tost,1 bardak light sut

4-5,6 da olabılır pırınc pılavı yedım bol da yogurt yedım bılıorm ıyı etmedım

cips, 6 tane bi'stik, cıkolata ve seker abur cuburlarım :) bugunden sonra yok artık cok yedım ıkı gundur verdıklerımı gerı aldım sanırım tartıya cıkmaya korkuyorm.

leslie yle 45 dk 3 mil yuruyurus yaptm

1,5 litre su

3-4 bardak yesilcay

bugune de kotu basladım tost yedım yaa kasarlı sucuklu flan hem de =( acaıp morlm bozuk bu yuzden ıkı gunde yedıklerımı yakmam gerek. bugun lahana corbası yapcm sadece demıstm kendıme sabahtan daha sozumde duramadım. ıns. gunun gerı kalanında lahana corbasından baska bısey olmıcak..

cips, 6 tane bi'stik aburcuburlarım gene

:1shok: :1shok: ortim nittin sen
elini yüzünü yıka benide ye kıs söz viriyom midene oturmuycam kaydirigubbakcemile3

31 ekim cumartesi

sabah:
1 küçük tabak haşlama patates
3 zeytin
çok az peynir
3 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:
5-6 tane yoğurtlu pancar sarması

akşam:
1 tabak kısır
3 bardak tatlandırıcılı çay

su: 2,5 lt

spor: 30 dk bisiklet
30 şinaw
50 twister
1 saat tempolu yürüyüş

ıyı akşamlar arkadaşlar gercı kımse yok ama ben yınede yazıyorum ıkı gündür bıraz fazla kacırdım yemegı ama yarın yıne sıkmaya başlıyorum cünkı bayrama az kaldı

ay nıhayet bırısını gördüm hoş geldın özlem neler oluyor bıze herkes bıraktı burayı cok üzülüyorum bız beraber bır yola cıktık ama malesef herkes bırbırını yarı yolda bıraktı bayrama az kaldı ama kımsenın umrunda degıl sankı acıkcası ben öyle düşünüyorum haksısam haksızsın deyın bana lütfen eskıden daha ıyıydık senağlamaklava: kötükedihüso

AZRAAAAAAAAA nerdesın artık oklavayı elıne alma zamanı gelmedımı klava:kötükedihüso akannehir :gitme:

kendı kendıme okuyup yazıyorum hıç degılse günlük bır ssayfa dolsun demı ama gercı kendı kendıne okuyup yazana ne denır bellı ama olsun:hulya: sırnaşık şey :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…