günaydıın
dün çok kötü şeyler yaptıııım
utanıyorum kendimden :kedi:
klava: :tomato: kötükedihüso
günaydıın
dün çok kötü şeyler yaptıııım
utanıyorum kendimden :kedi:
fena değilim cnm sen nasılsın nası gidioo
Cnm yatağımın yanında bi kavanoz var içi kayısı dolu her sabah 2 tane yiyip ardından su içiorumm ama bakalım yanlışlıkla bi iğne fln batcak bi yerime balon gibi uçacam ama :)
5i1 yerdenin tadını bi türlü sevemedim ama yeşilçay rezene fln içiorumm
tünaydıngünaydın kızlarr
tünaydıngünaydın kızlarr
iyi etmişsiinkızlar acayip şişim geçen hafta kilo almıştım artık yeter diee bütün organlaım bağırıo valllaaaa bende bağırıorumm yeter artık vermem lazım şu yemke yemek nasıl bi alışkanlık yaa yemem lazım dedikçe yiorum ooff yaa nese artık bu hafta sıkı sıkı gidicem leslie teyzeyede başladım evde olduğum her akşam leslie teyzeyleyim artık
evt yaa bnm de dikkatimi çektiibuarada sağdaki alış verişlerimizde kalkmışş
eferim kız saaagünaydın kızlar 2 gündür girmiyodu bilgisayar siteye deli oldumdelikafadulden
gelelim dün neler yedim yazayım...
sabah kahvaltı yok 1 muz ve su
öğlen menemen az ekmek ve çay
arada gezmeye gitmiştik küçücük bi poğaca ayıp olmasın diye yedim:jeyyar:
aksam 1 kase çorba ve cılbır yedim yagsız tabiki ve 1 dilim ekmek
1 saat sonra falan elma ve muz yedim bu kadar.....opuyorumnanaktan
unutmadan 20 dk yürüyüş aralarda bebek arabasıyla koşu yaptık eşimlekaydirigubbakcemile3Allahtan gören olmadı gören deli bunlar derdikaydirigubbakcemile3 bunun yanında eve gelince Ceylini hoplatma zıplatma ve oda oda gezdirme sporları yaptım:roflol:
menün güzelkızlar ben yediklerimi yazıyım kaç gündür aksattım kendimi suçlu hissediyorumklava:
dün sabah hiçbişey
öğlen 1dilim ekmek kkpeynir 1domates
ara mandalin
akşam 1tabak bezelye 1tabak pilav 6tane kestane şekeri
:kedi::kedi::kedi::kedi:lmaz: lmaz: lmaz: anlat bakıyım neler yedindelikafadulden
levrek ikimizden başka kimse yok sen nasılsın :teselli:şişkinliğin için kuru kayısı öneririm bide 5i1yerde çay iç müthiş rahatlatıyo
fena değilim cnm sen nasılsın nası gidioo
Cnm yatağımın yanında bi kavanoz var içi kayısı dolu her sabah 2 tane yiyip ardından su içiorumm ama bakalım yanlışlıkla bi iğne fln batcak bi yerime balon gibi uçacam ama :)
5i1 yerdenin tadını bi türlü sevemedim ama yeşilçay rezene fln içiorumm
teşekkür ederim kaptannnnsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?