Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ohh ne güzel kaptanım bizde yılana kadar karla mücadele ediyoruz
sivasın ayazı meşhurdur bilirmisiniz -32...-35 derecelere kadar düşer gece sıcaklığı :1ninca: kafamçokkarıştı
ben okadar soguk bir yerde yaşıyamam sanırım burda bile zor duruyrum soğuklarda kafamçokkarıştı

iyi aksamlar herkesee... biliyorum bu ara cok gıremedım paylasım da bulunamadım bunun sebebı hem kk ya girişte sorun yasamam hem de bıraz fazla dısarda vakıt gecırmem. dun yedıklerımı yazıyım hemen

01 kasım pazar

sabah

ceyrek ekmekten kasarlı tost, yesılcay, biraz peynır, domates cok az

sonrasında kıtap fuarına gıttım tum gunum yollarda gectı hıc bısey yemedım bı kahve ıctım sadece.

aksam eve gelınce 2-3 kasık yogurt, 2 kasık zeytınyaglı taze fasulye yedım 1 dılım kepek ekmekle

su 1-2 bardak ıctım. spor yok

02 kasım pazartesı

sabah

3 kucuk dılım patlıcanlı arnavut boregı, bıraz peynır domates ve patates salatası, sekersız 2 bardak cay

aksam uzerı 3 dılım daha borek

baska hıc bısey yok. su ve yesılcay ıcıyorum su saatten sonra.. boregı arkadasım cok ıstedıgı ıcın yapmıstım da ogrencı evı =) boregı bol yapınca tum gun borek yedık

iyi akşamlar arkadaşlar bende bu gün yedıklerımı yazayım

sabah elma kompostosu şekersız ıkı kase

öglende yarım dılım ekmek bır kepce k fasulye

akşam yarım kepce fasulye bır tabak cılbır yanında marul yedım

bu gün yürüyüş yapmadım yarın mısafır gelecek evde koşturdum

suda hıç ıcmedım

beklıyorum ılter senı ortım :gitme: :gitme: :gitme:
geldim ortim geldim canım merak etme tam gaz ileri kurbana 4 hafta gibi bir zaman kaldı inşallah bu yolda hızla ilerliyecez
acaba nıhal nasıl oldu arkadaşlar haber varmı ondan merak edıyorum
vallahi bende merak ediyorum olmazsa yarın ararız nasıl olduğunu öğreniriz inşallah bir an önce iyileşir

hoşgeldin iltercim nasılsın Şeniz
biz alıştık canım soğuk memlekete güç bela yaşıyoruz işte kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın hoş bulduk
canım bizim burasıda soğuk ama okadar değil yani burda kuru ayaz oluyor o kötü oluyor ama 3 ay bile kış olmaz toplasan soğuk havaları 1 ay anca yapar kar hiç yağmaz ben hayatımda 1 kere kar gördüm oda 1 saat anca sürdü yani bir saat yerdfe kaldı o yüzden kar görmeyi çok isterim ama malesef mafoldumben

ILTER BURSAYA GEL KAR GÖRMEK ICIN ULUDAGA GERCI BEN ASLA KARA BASAMAM AMA OLSUN BENIM ARKADAŞLARIM YALVARIYOR KIŞIN ULU DAGA GIDELIM DIYE AMA BEN GIDEMEM BENDE SICAK MEMLEKETTEN GELDIM BURAYA KARDAN KORKARIM lmaz: AMA YAZIN COK SEVERIM ORALARI opuyorumnanaktan

günaydın herkese hayırlı sabahlar acılışı ben yapayım dedım kapanışıda zaten ben yapmışım turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bütün evı temızledım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sız hala yoksunuz nerdesınız huuuuuuuuuuuuuuuu laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae kalkın hadı kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…