Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ohh ne güzel kaptanım bizde yılana kadar karla mücadele ediyoruz
sivasın ayazı meşhurdur bilirmisiniz -32...-35 derecelere kadar düşer gece sıcaklığı :1ninca: kafamçokkarıştı
sivasııın çok soğuk olduğunu biliriim
ama bn çok soğukta yaşayamam
diyarbakırda yazı tam yaz kışı tam kış bir memlekettidelikafadulden

kusura bakamayın bu ara fazla giremedim ama yarından itibaran daha sık girecem inşallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

börek olayı kaçmış biraz özlemmlmaz:

:1shok::1shok::1shok:
anam su içmeden nasıl yaşıyorsunz:bbo:

bn adana ya kar yağdını hiç görmedim
aman yağmasın da
biz koca kışı elektrk sobası yada klimayla geçiririz

anam bursa da olunur d hiç uludağa gidlmezmiikaydirigubbakcemile

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

dünde arkadaşlar yazdım yazdıım
gitmedi bi türlüü
nese dün tek kaçmağım oldu yaş pasta yedim
ama akşam yemeği yemediiim
adet dönemm deyim cnm çok tatlı çekioo

hemen dünki yediklerimi yazıyım
sabah 5i1yerdeçay
öğlen 1domates 1 salatalık kkpeynir 4zeytin 1dilim ekmek
ara mandalin
akşamsebze çorbası sarımsaklı yoğurtlu tereyeğlı patates 2dilim ekmek
1.5lt su 60dk hızlı yürüdüm

canım ben bursaya geldim daha önce uludağada çıktım ama bizim geldiğimiz dönemde yaz sonu olduğundan kar yoktu hatta biz çıktığımızda ilk kar düşmüştü anlıyacağın yine lapa lapa yağan kar göremedim aralık ayında malatyaya gittim orda bile göremedim karı kar benim olduğun yere uğramıyor :roflol: fazla sıcak kanlıyım herhalde karı bile eritiyorum :roflol:
günaydın canım süper sin ortim benimmm
azracım bizim burdaa elektirik sobasıyla kışı geçiren çok oluyor doğal gaz olayıda olmadığından klima elektirik sobası felan idare ediyorlar ama biz odun sobası kullanıyoruz odun çok ya o bakımdan ben ufo almıştım 2 ay bile kullanmadım aldığım gibi duruyor sevemedim bir türlü illaki odun sobası olacak pisliği oluyor biraz ama ben alıştım artık

bursa da olunurda uludağa çıkımazmı yaa ben her hafta giderdim sanırım

yazın bızde gıderız ama kışın cogunluk teleferıkle gıdıyor e tabı ben de yükseklek korkusu var tırılyon verseler bınemem gercı arkadaşlar bayıltalım senıakannehir öyle bındırelım dıyorlar ama asla bınmem lmaz: denızden yüksekten bırde kardan cok korkarım bırde dogal olarak ucaktan akannehirakannehir yazın neyımıze yetmıyor gıttık ışte ve cok güzel doga harıkası

ılter bızde dogal gazla ısınıyoruz ama hıc evımız ısınmıyor ısıtmak ıcın aylık yedı sekız yüz vermek gerek oda cok zor en güzelı odun sobası ben cok severım apartmanda kızmasalar belkıde yakarım dedıgın gıbı tak eksısı pıslıgı lmaz:

ben teleferiğe bayılırım selma çok güzel olur benim hiç fobim yok korkularım yok yeni ve değişik şeyleri denemeyi çok severim ilk defa teleferiğe de bursada binmiştim çok güzeldi sonra en yakın izmirde var davamlı giderim binmek için

benım mısafırım gelecek o yüzden arada ugruyorum hem iş yapıyorum hemde sıze laf yetıştıyorum :dance::hulya: :hulya:
bende bu gün evde yanlızım eşim işe başladı artık sobamı yaktım üzerine çaydanlığımı koydum kahvemi yaptım orturdum hem okey oynuyorum hem sizle sohbet ediyorum

merhaba kızlarrr şirkette acayip olaylar oluyo site kaç saattir önümde açık ama bi türlü yazamıorum size

02/11/2009 menü
kahvaltı 1 dilim kömbe
öğle
domatesli brokoli ve erişte
ara
1 elma
akşam
4 köfte yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…