kızlar sayfalar acılmıyo ya zor acılıyo ben cıkıyorum hepınıze iyi geceler by
vereliniortakalkisalkisalkisa.s. evet canım allahın ıznıyne kararlıyımopuyorumnanaktan
Kaptanım geçmiş olsun bu durumu inşallah en kısa zamanda atlatırsınız.kızlar bnm kız çok hasta ateşlii
sanırım idrar yollaranı üşüttü bnde ö.sonra hastaneye götrcem yokm bilesinz
Nazcığım aramıza hoşgeldin.buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnmerhaba arkadaşlar ben haziranda doğum yapım 56 ile hamile kalıp 72 ile doğuma girdim
doğumdan 10 gün sonra 61 dim buraya kadar hersey ii ama sü olsun die ben 67 ye cıkım (sanki holşayn yada mondofon ineğiyim ya vereceğim süt belli
neyse hala emziriyorum
öğretmenim ve doğum izni aldım gardrobumun hiç bir kıyafeti olmuyor banasubatta okula baslıycam kilo nasıl verebilirim önerileriniz var mı şimdiden tesekkür ederim ii kilo vermeler hepinize :)
narenm çek bişeycik olmaz
bizim spor salonun da 2 aylık yeni sezeryanlı doğum yapmış bi bayan var maşallah bnden ii
bu arada sana bi önerim var eğer kızına bi bakanın varsa
sende gelsene bizm spor salonuna hm ücretsiz hm yakın da sana
gün içinde seansları var
bnm seansm sabah 9:00 11:00 arası
çok faydasını görürüsün
yok be azracım bız karı koca öyle şeylerden hıc anlamayız söylenesı ayıp ama yınede söyleyeyım bız bıraz hanzoyuzdurda karı koca sadece hoşuma gıttı
iyi akşamlar bugun neler yedım sabah 2 tane galete 2 tene zeytın bir kıbrıt kutusu beyaz peynır 2 fıncan şekersız cay öylen 1 tane muz akşam corba makarna salata 2 tane köfte toplam 3 lt su:hulya:
naber kızlar gerçi bi selma abla var galiba
bugünki menümü yazıyım sabah 1 bardak yeşil çay
öğlen 1 tabak mercimek çorba 1 dilim peksimet 2 kaşık yoğurt
akşam 2 küçük milföy biri çikolatalı biri peynirli 1 tabak bulgur pilavı 3 tane salatalık turşusu
1.5lt su 3km yürüyüş
bu gün güne güzel başladım hıç bır yerım agrımıyor sadece belımde aşırı ovmaya baglı cürümrler olmuş onun acısı var hepsı bu cok şükür belım boynum agrımıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar
berbat bir gecegeçrdim
kzımı gee acile götrdüm az sonra pediatri uzmanına götrcem
hiç uyutmadı bni
günaydın kızlarrr...
valla nerde ise 1 haftadır işlerim yoğunluuğndan giremedim...gerçi hiç farkedilmemişimde....
neysee artık çok sık olmasamda aranıza daha sık geleceğimm...diyetim nasıl gidiyor dersenizz gündüz çok ii akşamları n varsa yiyorum dayanamıyorum...sadece sabit kalmayı başarabiliyorum....
kızlarr oku oku bitmiyorrr ara verdim daha okunacak 22 sayfam varrr....
kızlar benim acil kilo vermem lazım 15-20 güne tedaviye başlayacağız bebek için tedaviye kadar en az 3-4 kilo vermek isityorummm...ama sürekli bişiler atıştırıyorummm....kafayı yiycemm....
kızlarr 3 gündür çokk hastayım gittikçe köütleşiyorum girp boğaz enfksiyonu her yerim ağrıyo...başımda bir ağrıyorki sormayınnn....dr. gitmeye bile korkuyorumm....
nesliş geçmiş olsun
herkese selam kızlar
bizim evede geldi hastalık yatıyoruz kızımla
dr gittik allahtan nezleymiş hemen pimpiriklendim domuz gribinden şüphelendim
benim değilde kızımın ateşi çok yüksekti
17 kasım salı
sabah:biraz yufka ekmek
yarım kk peynir
5 zeytin
3 bardak t. çay
öğle:yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
akşam:yemek yemedim
aralarda:4 trabzon hurması -tatlicadiarzu-
1 elma
1 mandalina
su:1,5 lt
nesliş geçmiş olsun
herkese selam kızlar
bizim evede geldi hastalık yatıyoruz kızımla
dr gittik allahtan nezleymiş hemen pimpiriklendim domuz gribinden şüphelendim
benim değilde kızımın ateşi çok yüksekti
17 kasım salı
sabah:biraz yufka ekmek
yarım kk peynir
5 zeytin
3 bardak t. çay
öğle:yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
akşam:yemek yemedim
aralarda:4 trabzon hurması -tatlicadiarzu-
1 elma
1 mandalina
su:1,5 lt
bende bu gün cok sıkı dıyete gırdım kendımı ıyı hıssedıyorum ınşallah artı cıkmam akşam yazarım yedıklerımı ınşallah kacamak yapmam
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim çok kötü başım agrıyor dünden beri yatıyorum yaa şimdide 5 dk girdim sonra görürşüz
geldm kızlar
giitk işte hastaneye amn bi sıra görmeyin
nefret ediyorum zaten askeri hastaneden
nese geldi sonmunda kan ve idrar tahlili istedi
yavrum nasıl da ağladı kan da sonuçlar 2 buçukda verilecekmiş kısacası öğleden sonra
bizmde teymzn işyeri yakın oraya gittik işte saat 2:30 kadar bekledik
sonra sonuçlar temz çıktı allahıma bin şükür kanda enfeksiyon yok dedi
sadece grip olmuş bir antibiyotik ve 2 şurup yazdı eve geldk şimdi mışıl mışıl uyuyor
geçmiş olsun dien tüm arkadaşlarıma teşkkür edrrim
bnde hasta olanlara geçmişler olsun dilerim
selammm azram çok sevindimmm miniğin iyi olmasına
bugün sabah yok
öglen 2 tane gözleme ama büyük değildi
arada 1 kase mercimek salatası
akşam 1 tabak kabak yemeği 3 kaşık pilav çooooooooook şiştimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?