Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım merhaba fark edilmez olur musun geçmiş sayfalarda senin çok fazla gelmediğini topiğe falan konuştuk hatta levrek ilter de az ugruyordu nerde bunlar dedikzemuszemus

kızlar beni birazcık geçimşi okim müsait oldukça gelirim sayfa açık ama yazamıyorum çok yoğunum....

kızlarr oku oku bitmiyorrr ara verdim daha okunacak 22 sayfam varrr....

kızlar benim acil kilo vermem lazım 15-20 güne tedaviye başlayacağız bebek için tedaviye kadar en az 3-4 kilo vermek isityorummm...ama sürekli bişiler atıştırıyorummm....kafayı yiycemm....

kızlarr 3 gündür çokk hastayım gittikçe köütleşiyorum girp boğaz enfksiyonu her yerim ağrıyo...başımda bir ağrıyorki sormayınnn....dr. gitmeye bile korkuyorumm....

nesliş geçmiş olsun
herkese selam kızlar
bizim evede geldi hastalık yatıyoruz kızımla
dr gittik allahtan nezleymiş hemen pimpiriklendim domuz gribinden şüphelendim
benim değilde kızımın ateşi çok yüksekti

17 kasım salı

sabah:biraz yufka ekmek
yarım kk peynir
5 zeytin
3 bardak t. çay

öğle:yoğurtlu haşlanmış karnıbahar

akşam:yemek yemedim

aralarda:4 trabzon hurması -tatlicadiarzu-
1 elma
1 mandalina

su:1,5 lt

gıcık oldum bır vtürlü gıremıyorum neslıhan gecmış olsun dıvınıtı sana ve kızınada açil şifalar

bende bu gün cok sıkı dıyete gırdım kendımı ıyı hıssedıyorum ınşallah artı cıkmam akşam yazarım yedıklerımı ınşallah kacamak yapmam

ben de devam ediyorum bakalım dün gece kendimi tutup yemekten sonra sadece meyve yedim cayı da sade içtim genelde yanında bişeyler yerim de eşim yedi ben baktım öleeee (

azra neslihan divinity cok gecmiş olsun arkadaşlar ya su aralar salgın var cocuklarımıza kendimize dikkat edelim bugün ve dün de hava cok güzeldi ama korkumdan kızımı cıkaramadım dışarı hastalanır die

evet buradada güzel bır hava var ama ben şu an duş aldım ve kat kat gıydım sırtımı sıcak tutmam lagzım tekrardan hasta olmıyayım herkes hasta zaten

kızlar Çok kÖtÜyÜmm sırtım fecı aĞrıyooo....kendımı ıŞede veremıyorummm bır sÜrÜ ıŞım varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…