Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar malesef benden ıyı degıl kötü haber var tam olarak 84 100 olmuşum moral sıfır şu an ıkı gün ıpın uçunu kacırmaya gelmıyor artık nefret ettım bu olaydan ya

ben de bu sabah afedersiniz lavobodan cıktıktan sonra tartıldım o.5 kg vermişim hayretle baktım :))))))) yuppiiiiiiiiiiii

66.4 cıktı inanamıyorumm bu gazla devam ederim ben

Son düzenleme:
selma abla 2 günde 2 kilo noldu öyle akannehir kızartma fasfood tarzımı yedin lmaz: detoks filan uygula bayramda geliyoki lmaz:gram gram erittiklerimiz ipin ucunu bırakınca hemen üstümüze yapışıyo

kızlar geçen sene kurbanda sütün olsun diye yedirdiler de yedirdiler börekler dolmalar etler tabi çocuk var ve yeni doğum yatım die bi işde yaptırmadılar ( kaynanam ve annemden bahsediyorum)yedim içtim oturdum ve tam 3 kilo aldım:CüvCüv:. bu sene napıcam bakalım. ete dayanamam ama yesemde yürüyüş ve hareketle eriticem inş.bayramda -olamam belki ama +kesinlikle olmıycam

ıkı gün degıl kızlar ben gecen cumadan berı sapıtmış durumdayım gecen hafta tartıldım ondan sonra hep bırşeyler yedım bırde aktardan kendıme gecen hafta bagırsak tembellıgı ıçın bır ılac almıştım sankı oda bende acayıp ıştah actı gıbıme geldı cok güzel vc cıkıyorum ama cok ıştahım var acayıp aclık hıssedıyorum

asuman sıyah et ye yanı etın yagsız yerınden ımkanınız mangal yakacak yer varsa mangal yakıp pışırın etlerı bırşey olmaz bol salatayla

asuman sıyah et ye yanı etın yagsız yerınden ımkanınız mangal yakacak yer varsa mangal yakıp pışırın etlerı bırşey olmaz bol salatayla

mangal yakacak yerimiz var ama bende yağsız et yiyemem hayatta herkesin tabağındaki yağlı etleri toplarım kendi yağsız etlerimi millete veririm.ot gibi geliyo hiç yiyemiyorum yağsız etiklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…