Selmacığım bizde öyle...Yağlı yağlı sağlığa çok zararlı.
selmayyyyyyyyyy ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinnnn nerelerdesinnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne oldu ablammmmmmmmmmmmmmmişte geldim geldim burdayım.Haydi sor sor. Bu öküz evsahipleri bana kafayı yedirtti şerref....ler.
işte geldim geldim burdayım.Haydi sor sor. Bu öküz evsahipleri bana kafayı yedirtti şerref....ler.
bu arada etten bahsetmişsinz
bnm adım zaten tavukçu blinir tavuk dennce bnde akan sular duru
maalesefki kırmızı ete de hayatta yok diyemem özellikledee kebap olunca
off bee bu iştahla zor veririz wallahi
burda da arkadşlar et kuzu eti olur ve yağsız yenmz
bn hatta zayıf olduğumda(çok da zayıf değil ama şimdiki halime göre) bir şişe sıfr yağ dizer yerdim :kedi:
azram sen dogumda mı aldın kiloyu önce kaç kiloydun tatlımmmbu arada etten bahsetmişsinz
bnm adım zaten tavukçu blinir tavuk dennce bnde akan sular duru
maalesefki kırmızı ete de hayatta yok diyemem özellikledee kebap olunca
off bee bu iştahla zor veririz wallahi
burda da arkadşlar et kuzu eti olur ve yağsız yenmz
bn hatta zayıf olduğumda(çok da zayıf değil ama şimdiki halime göre) bir şişe sıfr yağ dizer yerdim :kedi:
bütün kızlar toplandık toplandıkkkksositosositosositosositosositososito
azram sen dogumda mı aldın kiloyu önce kaç kiloydun tatlımmm
sakın geç kalma erken gel sakın geç kalma erken geeeeeeeeeelsositosositosositosositosositosositokızlar ben şımdık cıkıyorum eşım geldı sonra gelırım
ayşem bn doğuştan obez doğmuşum
annembni doğurduğunda gidin bakın nursel 3 aylık gibi kız bebk doğurdu demişler
ama liseye kadsr zayıtım yani çok değil de normal sınmırlardaydım ama lisede kaza geçrdiim 75 kaladım 3 yıl
sonra eski eşimle tanıştım 68 idim ama bn evleninceye kadar 83 oldum
çok müsait bi yapım var 83 ile hamile kalıp 107 ile doğum yaptım doğumdan 6 ay sonra 95 e düştüm ama ondan sonra zaten ayılrık dönemi başladı ve bn yavaş yavaş sinsice bi baktım 125 deyim birgüün
işte şimdi 115 ile 117 arası sürünüyoruum((
çok istyorm vermeyi çünkü yaşımdan kat be kat büyük gözüküyorum
ve istediğim kilo öle 55 65 değil 80 olum allahtan başka bişey istemem
ama şunu çok iyi biliyorum skıntı sters bnde kilo yapıyor
öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzDün akşam benim ufaklığı okuldan alıp eve geldim .Kapıya birkaç defa vurdum benim kız uyuya kaldığı için (normaldir benim kızı 04:45 'te kaldırıyorum 05:40' servisi geliyor)bende anahtarımı çıkarıp kapıyı açayım dedim içeride anahtar takılı olduğu için açamadım.Üst kattan bi teyze indi o ses ne kapıyı kıracaksınız dedi bende durumu anlattım sanıyorum ki teyze benim adıma üzüldü yazık komşum dışarıda kaldı deyip üzülüyor sanıyorum. Meğerse gelen ev sahibiymiş beni teselli etmek derdime ortak olmak için değil evinin kapısını kırmayayım diye gerizekalı bana hesap sormaya gelmiş.Bir iki konuştum (bir insanın bu denli aşağılık biri olacağını kabul etmek istemedim)teyzeciğim diye diye kibarca izah ediyor dil döküyorum nuh diyor peyganber demiyor.Bu seferde işin içinden çıkamadı çok ses oluyor demeye başladı bende dedim ki teyzeciğim buna sıra gelene kadar bu binada ne sesler çıkıyor sen ne konuştuğunun farkında mısın kasap et derdinde koyun can derdinde senin şu yaptığın çok ayıp bu nasıl komşuluk derken merdivenden öküzün birtanesi(erkek müsvettesi)yırtılırcasına ne sesi geliyormuş binadan diyerek çemkirdi teyzenin nekadar ayıp ettiğini söyledim anacığım adamda laftan anlamıyor neyse sonradan bi yanlış anlama olmuş deyip annesinide aldı yukarıya çıkmaya kalmadan ben kapıya vurdum diye merdivenden hızlı bir şekilde inerek benim kapıma öküz gibi sivri burunlu ayakkabısıyla kapıya(kapı alttan3 cm hiç abartısız belkide daha fazla ) esnetecek şekilde 2 defa tekmeledi 2 defada aynı şekilde yumrukladı ne yapıyorsunuz siz ne yaptığınızın farkında mısınız deyince ev benim istediğim gibi vururum demez mi?hayvanoğlu hayvan.............arkadaşlar sinirden elim ayağım titriyor devamını birazdan yazarım
way hayvan waay öküüzDün akşam benim ufaklığı okuldan alıp eve geldim .Kapıya birkaç defa vurdum benim kız uyuya kaldığı için (normaldir benim kızı 04:45 'te kaldırıyorum 05:40' servisi geliyor)bende anahtarımı çıkarıp kapıyı açayım dedim içeride anahtar takılı olduğu için açamadım.Üst kattan bi teyze indi o ses ne kapıyı kıracaksınız dedi bende durumu anlattım sanıyorum ki teyze benim adıma üzüldü yazık komşum dışarıda kaldı deyip üzülüyor sanıyorum. Meğerse gelen ev sahibiymiş beni teselli etmek derdime ortak olmak için değil evinin kapısını kırmayayım diye gerizekalı bana hesap sormaya gelmiş.Bir iki konuştum (bir insanın bu denli aşağılık biri olacağını kabul etmek istemedim)teyzeciğim diye diye kibarca izah ediyor dil döküyorum nuh diyor peyganber demiyor.Bu seferde işin içinden çıkamadı çok ses oluyor demeye başladı bende dedim ki teyzeciğim buna sıra gelene kadar bu binada ne sesler çıkıyor sen ne konuştuğunun farkında mısın kasap et derdinde koyun can derdinde senin şu yaptığın çok ayıp bu nasıl komşuluk derken merdivenden öküzün birtanesi(erkek müsvettesi)yırtılırcasına ne sesi geliyormuş binadan diyerek çemkirdi teyzenin nekadar ayıp ettiğini söyledim anacığım adamda laftan anlamıyor neyse sonradan bi yanlış anlama olmuş deyip annesinide aldı yukarıya çıkmaya kalmadan ben kapıya vurdum diye merdivenden hızlı bir şekilde inerek benim kapıma öküz gibi sivri burunlu ayakkabısıyla kapıya(kapı alttan3 cm hiç abartısız belkide daha fazla ) esnetecek şekilde 2 defa tekmeledi 2 defada aynı şekilde yumrukladı ne yapıyorsunuz siz ne yaptığınızın farkında mısınız deyince ev benim istediğim gibi vururum demez mi?hayvanoğlu hayvan.............arkadaşlar sinirden elim ayağım titriyor devamını birazdan yazarım
keşke hmn ayrısaymışıım cnmyasadıkların kolay değil bitanem
ama eminim vereceksin 80 olduktan sonra bile zayıflarsın sen yine 68 olursun kuşum bende atresli olunca iştahsız olurum zayıflar çökerim
doğumdan hemen sonra mı ayrıdınız alçak herif
öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu ne yaaaaaaa magradan çıkmış herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?