Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

asuman bıze gene aılecek asla etımızın üstünde yag olmaz hayatımızda hıc koyun etı yemedık mesela bızım burada genellıkle dana etı yerız

mangal yakacak yerimiz var ama bende yağsız et yiyemem hayatta herkesin tabağındaki yağlı etleri toplarım kendi yağsız etlerimi millete veririm.ot gibi geliyo hiç yiyemiyorum yağsız etiklava:klava:klava:
bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:kedi:

asuman bıze gene aılecek asla etımızın üstünde yag olmaz hayatımızda hıc koyun etı yemedık mesela bızım burada genellıkle dana etı yerız

nekadar güzel bi alışkanlık benimde annem babam eşim asla yağlı et yemezler,dedem çok sever ben ona çekmişim galiba.hihoyyyt

ayseee napıosun seker :)

ay ben de bayılırım mangala hatta hamileyken asermiştim ama yiyemedim hala içimde kaldı ben de hafif yağlı olunca seviyorum diğer türlü bana kuru kuru gelio

ayseee napıosun seker :)

ay ben de bayılırım mangala hatta hamileyken asermiştim ama yiyemedim hala içimde kaldı ben de hafif yağlı olunca seviyorum diğer türlü bana kuru kuru gelio
iyiyim şekerrrrrrrrrrr bende vallaha o ne öle yağsız kuru kuru:dilcikar:tadı bile olmazzzzzzzzz

a.s ben geldım cok yoruldum ya temızlık yaptım ev mis gibı oldu ohhh asutaha tebrıkler ne guzel darısı bıze

nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
giyorum yok yok yooooooooooook kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Evet canım çok doğru denildiği gibi yapar yediklerinede dikkat edersen verirsin.

bugün sabah yok
öğlen karışık tost acık çay
arada 1 portakal
akşam 2 tabak bulgur pilavı
ama birazcuktan cips söyledim cips gelcek canım çekti

Asucuğum seni duyanda 30 kg. aldın sanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…