Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu lafının üzerine öyle kırılmaz böyle kırılır dedi .Ağzım şuanda öyle bozuk ki tahmin bile edemezsiniz.Vurduktan sonraki lafını suratıma sünereksöyledi şerref.....ler.Daha geçen hafta sonu evin içinde davulcuyu getirip resmen evin içinde düğün yaptılar ya inanabiliyor musunuz . Bu yaşadıklarıma böyle yobaz insanların var olduğuna hala inanamıyorum.Öküzün ayakkabısının izi hala kapının üzerinde duruyor.Olayın sonunda karşı komşumda bende fenalaştık ben merdivene yığıldım oda kendi kapısının önüne o da bende hala olayın şokundayız. Binanın ev sahiplerine ait (paşalar üzerimize rahat rahat edebilmek için olsa gerek hepsi üst katta oturuyorlar adiler. Eşimede o kadar dedim evsahepleriyle aynı binada oturulmaz diye ama dinleyen kim.
vallaha hayvanlara hakaretResmen hayvan bunlar ya
way hayvan waay öküüz
evin başına çalınaa
keşke hmn ayrısaymışıım cnm
2005 de doğum yaptım 2007 de evi bıraktım 2008 de resmn boşandıık
alahından bulasıca şimdi evlendii
erkek milleti ne olcak iştte
astsubay mıydı aman boşver uzak olsun senden kızını bile görmüyodur Allah bilir
sen inş. degerini bilecek kıymetini bilecek biriyle çok çok mutlu olursun canım benim
420,000 tl. kira 300 dolarda yakıt ödüyoruz yaktıklarıda akşam 4 saatliğine gündüz niye yakmıyorsunuz deyince ne dese beğenirsin bugün hava güzeldi yakmamaya karar verdik dediler e peki ben hava sıcaksa niye elektrikli soba yakıyorum bana yazık değil mi?
offffffffffffffffffffffff ne zor ya
ablam asker misiz ondan mı urfadasın
çok doğru demişin
bizim evim kiracımz var sadece sene de bi kez para almada yüzlerini görürüz evi bile görmeyiiiz düşün yanii
eşine anlattınmı peki selmacım
ayyyyyyyyyyyy benim babamda polis emeklisizemuszemusEmniyetten
Aklı olan buraya gelmesin arkadaşlar.
ayyyyyyyyyyyy benim babamda polis emeklisizemuszemus
burdan sonra doğuya gideceğiz bizde bakalım nereye gideceğiz
yok ablam biz gideceğizNereye gidersen git gittiğin yerin insanlarıyla kesinlikle muhattap olma melek gibide görünseler.Çünkü ben inanmıyorum artık.Allah anneler için en hayırlı yer neresiyse orayı nasip etsin.
yok ablam biz gideceğiz
annemler kayserideler emekli oldu babam
ne 300 ü ablam sende biliosun 90 dairelik sitede oturuoz 800 dolar,50 de aidat..420,000 tl. kira 300 dolarda yakıt ödüyoruz yaktıklarıda akşam 4 saatliğine gündüz niye yakmıyorsunuz deyince ne dese beğenirsin bugün hava güzeldi yakmamaya karar verdik dediler e peki ben hava sıcaksa niye elektrikli soba yakıyorum bana yazık değil mi?
para var ama kültür yok işte bunlarda netcennnArkadaşlar bu sitede neler neler oluyor bi bilseniz
1- habersiz halı silkelenir
2- balkonlar hoştumla şarıl şarıl yıkanır(alt kattakiler kiracı ya seslerini çıkaramazlar)
3- pencereler(komple camlar) hortumla yıkanır.
4- sigara izmaritleri yanar bir şekilde tependen aşağıya atılır(külleride)
5-sofra(o ekmek kırıntıları mı dersiniz zeytin çekirdekleri mi dersiniz) silkelenir (gözünün içine baka baka utanmadan)
5- saç fırçasının üzerindeki(gözümün önüne geldikçe miğdem bulanıyor)saçlar yolunup yolunup 10 kattan aşağıya atılır.
6- 2 kulplu tavanın içindeki pislikler kaşıkla sıyrılıp 4 kattan aşağıya dökülür
Arkadaşlar burda yapılan iğrençlikler saymakla bitmez.
Daha ne diyeyim bilmem ki.....