• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anasını satayım Urfayı ,insanlarını (daha çok Urfayı) yere göğe sığdıramıyordum ama yanılmışım buraya geldiğime bin pişmanım.

Bu lafının üzerine öyle kırılmaz böyle kırılır dedi .Ağzım şuanda öyle bozuk ki tahmin bile edemezsiniz.Vurduktan sonraki lafını suratıma sünereksöyledi şerref.....ler.Daha geçen hafta sonu evin içinde davulcuyu getirip resmen evin içinde düğün yaptılar ya inanabiliyor musunuz . Bu yaşadıklarıma böyle yobaz insanların var olduğuna hala inanamıyorum.Öküzün ayakkabısının izi hala kapının üzerinde duruyor.Olayın sonunda karşı komşumda bende fenalaştık ben merdivene yığıldım oda kendi kapısının önüne o da bende hala olayın şokundayız. Binanın ev sahiplerine ait (paşalar üzerimize rahat rahat edebilmek için olsa gerek hepsi üst katta oturuyorlar adiler. Eşimede o kadar dedim evsahepleriyle aynı binada oturulmaz diye ama dinleyen kim.

çok doğru demişin
bizim evim kiracımz var sadece sene de bi kez para almada yüzlerini görürüz evi bile görmeyiiiz düşün yanii
eşine anlattınmı peki selmacım

Urfalı birkaç arkadaşa birkaç büyüğüme anlattımda şaşırmadık dedilerböyle hayvanlar burda çok olurdeyip bide onlar küfrettiler. Hala inanamıyorum arkadaşlar ya

420,000 tl. kira 300 dolarda yakıt ödüyoruz yaktıklarıda akşam 4 saatliğine gündüz niye yakmıyorsunuz deyince ne dese beğenirsin bugün hava güzeldi yakmamaya karar verdik dediler e peki ben hava sıcaksa niye elektrikli soba yakıyorum bana yazık değil mi?

way hayvan waay öküüz
evin başına çalınaa

keşke hmn ayrısaymışıım cnm
2005 de doğum yaptım 2007 de evi bıraktım 2008 de resmn boşandıık
alahından bulasıca şimdi evlendii
erkek milleti ne olcak iştte

astsubay mıydı aman boşver uzak olsun senden kızını bile görmüyodur Allah bilir
sen inş. degerini bilecek kıymetini bilecek biriyle çok çok mutlu olursun canım benim

Telefonda ağlayarak anlattım o öküzlerin kapı numarasını sordu bende (banada karşı komşum saadet söyledi) 5 numara dedim. Bizim adam eve yetişince bir hışımla yukarı çıkmış bana (ben saadet teydim sağolsun Rabbim ondan binkere razı olsun) seslenmeden yukarı çıkmış atışmışlar biraz sonrasında adam aman abi özür dileriz küfürde etsen vursanda haklısın hata ettik birdaha olmaz demiş bizimkide şimdi konuşmaya gedim bir ..............................neyse diyeceğim bir sinir anında oldu deyip geçiştirmişler inanamıyorum ya.

420,000 tl. kira 300 dolarda yakıt ödüyoruz yaktıklarıda akşam 4 saatliğine gündüz niye yakmıyorsunuz deyince ne dese beğenirsin bugün hava güzeldi yakmamaya karar verdik dediler e peki ben hava sıcaksa niye elektrikli soba yakıyorum bana yazık değil mi?

offffffffffffffffffffffff ne zor ya
ablam asker misiz ondan mı urfadasın

Arkadaşlar bu sitede neler neler oluyor bi bilseniz
1- habersiz halı silkelenir
2- balkonlar hoştumla şarıl şarıl yıkanır(alt kattakiler kiracı ya seslerini çıkaramazlar)
3- pencereler(komple camlar) hortumla yıkanır.
4- sigara izmaritleri yanar bir şekilde tependen aşağıya atılır(külleride)
5-sofra(o ekmek kırıntıları mı dersiniz zeytin çekirdekleri mi dersiniz) silkelenir (gözünün içine baka baka utanmadan)
5- saç fırçasının üzerindeki(gözümün önüne geldikçe miğdem bulanıyor)saçlar yolunup yolunup 10 kattan aşağıya atılır.
6- 2 kulplu tavanın içindeki pislikler kaşıkla sıyrılıp 4 kattan aşağıya dökülür
Arkadaşlar burda yapılan iğrençlikler saymakla bitmez.
Daha ne diyeyim bilmem ki.....

çok doğru demişin
bizim evim kiracımz var sadece sene de bi kez para almada yüzlerini görürüz evi bile görmeyiiiz düşün yanii
eşine anlattınmı peki selmacım

Lojman çıkarsa çok iyi olur çıkmazsada inşallah Rabbim bizede sizler gibi iyi anlayışlı evsahipleri nasip etsin.

Azracığım hiç canını sıkma o öküz evlensede senin ahın onları mutlu etmez. Eden bulur inşallah kurduğu yuvanın hayrını görmez inşallah(azracığım kusuruma bakma içimden geçeni yazdım)Gül gibi eşini günahsız yavrusunu ardında bırakırken hiç mi içi sızlamadı.

ayyyyyyyyyyyy benim babamda polis emeklisizemuszemus
burdan sonra doğuya gideceğiz bizde bakalım nereye gideceğiz

Nereye gidersen git gittiğin yerin insanlarıyla kesinlikle muhattap olma melek gibide görünseler.Çünkü ben inanmıyorum artık.Allah anneler için en hayırlı yer neresiyse orayı nasip etsin.

Nereye gidersen git gittiğin yerin insanlarıyla kesinlikle muhattap olma melek gibide görünseler.Çünkü ben inanmıyorum artık.Allah anneler için en hayırlı yer neresiyse orayı nasip etsin.
yok ablam biz gideceğiz
annemler kayserideler emekli oldu babam

ne 300 ü ablam sende biliosun 90 dairelik sitede oturuoz 800 dolar,50 de aidat..
bide hizmet verilse içim yanmaz

Arkadaşlar bu sitede neler neler oluyor bi bilseniz
1- habersiz halı silkelenir
2- balkonlar hoştumla şarıl şarıl yıkanır(alt kattakiler kiracı ya seslerini çıkaramazlar)
3- pencereler(komple camlar) hortumla yıkanır.
4- sigara izmaritleri yanar bir şekilde tependen aşağıya atılır(külleride)
5-sofra(o ekmek kırıntıları mı dersiniz zeytin çekirdekleri mi dersiniz) silkelenir (gözünün içine baka baka utanmadan)
5- saç fırçasının üzerindeki(gözümün önüne geldikçe miğdem bulanıyor)saçlar yolunup yolunup 10 kattan aşağıya atılır.
6- 2 kulplu tavanın içindeki pislikler kaşıkla sıyrılıp 4 kattan aşağıya dökülür
Arkadaşlar burda yapılan iğrençlikler saymakla bitmez.
Daha ne diyeyim bilmem ki.....
para var ama kültür yok işte bunlarda netcennn
daha saydıkların az bile bnm 3.senem bu sitede yazsam kitaplara sığmaz
seni daha önce kkda tanısaydım buraya hayatta oturtmazdım zaten
7 8 ayımız kaldı dieee dua ediyoruzz...
allahın izniyle bu lanet yerden mağaradn kurtulcaz en önemlisi krolardannn hanzolardannn Çok üzgünüm çoook kötükedihüso :oklava:

Bu gun neler yedım sabah 2 fıncan şekersız yeşil cay öylen 1 paket altın başak kepeklı biskuvi 4 tene zeytın kk beyez peynır 2 fıncan şekersiz cay ikindide 1 kase yoğurt akşam corba mantarlı bulgur pilavı salata 1 bardak ayran toplam 2.5 tl su
opuyorumnanaktan

selmay ablam çok üzüldüm senin adına :teselli: bu ne ya anlattıklarını okurken yuh, oha,çüş artık... dilimden eksik olmadı nekadar görmemiş insanlarmış. başka yere taşınma imkanın yokmu:uhm:
benimde oturduğum bina komple bi adama ait almancılar allahtan benim kaynanamla eskiye dayanana bi arkadaşlıkları varda bana dokunmuyolar ama diğer kiracılara eskilere çok eziyet etmişler,hala adam gezmeye giderken bile binanın asansörünü kapatır.

Back
X