batuhanım aynen etranın dediği gibi adı maple syrup diye geçiyor.oralarda bulablceğinden eminm.
kızlar bugün 4. günüm bitiyor. bugün regl oldum. dün deli gibi aklımdan neden yemek çıkaramadığımı anldım. 63.2 olmuşum 3. günün sonunda regl olduğum halde, memnunum. tüm gün yattım çok ağrı çekiyorum bu zamanlarda.. 3 bardak karışımdan içebildim daha da bişey canım istemedi...
6 yada 7 gün yapmaya karar verdim. çünkü şurubum bitiyo ve ona tekrar tekrar 60 lira veremicem.
bu günden sonra daha hızlı gideceğini düşünüyorm. şu dönemi geçirdim mi tamamdır. tekrar yazıcam kızlar. öpüyorum hepinizi.:92:
Agrili regl dönemi olanlara Allah kolaylik versin,gecmis olsun tatlim.. cok sükür benim böyle bir derdim hic olmuyor
 merakla ve sabirsizlikla bekliyorum senin diyetinin sonucunu..umarim cektigin zahmete deger
  merakla ve sabirsizlikla bekliyorum senin diyetinin sonucunu..umarim cektigin zahmete deger  ayrica ne kadar pahaliya almissin sen bu surubu canim ya.. kac ml  mi 60 tl ? Burada 250 ml. 6 euro bazi yerlerde 4 euro görünüyor.. markete gidip bakmadim ,internetteki fiyatini söylüyorum :44:
  ayrica ne kadar pahaliya almissin sen bu surubu canim ya.. kac ml  mi 60 tl ? Burada 250 ml. 6 euro bazi yerlerde 4 euro görünüyor.. markete gidip bakmadim ,internetteki fiyatini söylüyorum :44:

Son düzenleme: 

ihlamur kaynat ic..sicak yataktan cikma
 ihlamur kaynat ic..sicak yataktan cikma 

afiyet olsun sana simdiden tatlim.. abartma ama ekmek olayini
    afiyet olsun sana simdiden tatlim.. abartma ama ekmek olayini 

normalden fazla kalori almis olmuyor musun ´?  60 li kilolardaki bir kisinin günlük almasi gereken max. kalori zaten 1500 , 1700 arasi degil mi ?   sen bu kalori ile kilo verebilecek misin cidden
 normalden fazla kalori almis olmuyor musun ´?  60 li kilolardaki bir kisinin günlük almasi gereken max. kalori zaten 1500 , 1700 arasi degil mi ?   sen bu kalori ile kilo verebilecek misin cidden 
 çok mutlu oldum. yalnız diyeti bıraktım çünkü şurubum bitti ve tekrar ona o kadar para veremicem... 4 günde 2 bçk kilo gitti. mutluym. artık yavaş yavaş vermeye çalşcam bakalm.
  çok mutlu oldum. yalnız diyeti bıraktım çünkü şurubum bitti ve tekrar ona o kadar para veremicem... 4 günde 2 bçk kilo gitti. mutluym. artık yavaş yavaş vermeye çalşcam bakalm.