Selam kızlar,ben yeme içme faslını kapadım sayılırım.akşam girip menulere bakip cikicam bu aksam cok zamanim yok.bugünkü menum şöyleydi:
Sabah : kepekli ekmek arasına domates ve peynir )
Ara : 1 dilim vişneli kek ( tutamadim kendimi)
Öğlen : bir porsiyon ızgara köfte
Akşam : (bunu saat 6 da yiyecegim) bir kase light yogurt içine ananas,azıcık da müsli
1.5 lt su,bir fincan yeşil çay
spor yaptım 300 kal yaktım en azından köfteler gitti.
sanirim bugün en fazla 1000 kal aldım.300 zaten sporla gitti,kalanı da harcamışımdır.
Boyum,kilom ve yaşıma göre vucudumun alması gereken kalori miktarı 1790 mış.bir de bazal metabolizma hızım var o da 1200.eski evimde diyetisyen bir komşum vardı,iki çocuğu vardı ama dal gibiydi,bazal meyabolizma hızını aşmayan miktarda besin tüketirsen formda kalırsın diyodu.bilmiyorum ne kadar doğru.en azından bugünlük aşmadım
Sabah : kepekli ekmek arasına domates ve peynir )
Ara : 1 dilim vişneli kek ( tutamadim kendimi)
Öğlen : bir porsiyon ızgara köfte
Akşam : (bunu saat 6 da yiyecegim) bir kase light yogurt içine ananas,azıcık da müsli
1.5 lt su,bir fincan yeşil çay
spor yaptım 300 kal yaktım en azından köfteler gitti.
sanirim bugün en fazla 1000 kal aldım.300 zaten sporla gitti,kalanı da harcamışımdır.
Boyum,kilom ve yaşıma göre vucudumun alması gereken kalori miktarı 1790 mış.bir de bazal metabolizma hızım var o da 1200.eski evimde diyetisyen bir komşum vardı,iki çocuğu vardı ama dal gibiydi,bazal meyabolizma hızını aşmayan miktarda besin tüketirsen formda kalırsın diyodu.bilmiyorum ne kadar doğru.en azından bugünlük aşmadım