Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüm

sabah:2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 bardak soğuk süt

ara:1 salatalık

öğle:1 dilim tam buğday ekmek, 1 tabak semiz otu, 2-3 kaşık yoğurt

akşam: 1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık makarna, bol salata, 2-3 kaşık yoğurt

2 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 bardak maydanoz suyu,

1 saat yürüyüş+bütün gün ev temizliği

özeleştiri yapıyorum: ekmeği azaltmam şart yada makarna yemesem daha iyiydi.yarın daha güzel olacak

Ekmekte sorun yok canınm. Kararında yemişin. Ama makarna yememen lazımdı. Onun haricinde menün güzel afiyet olsun. Gördüğüm en iyi menülerden :46:

Bu arada ne var ne yok Melike'ciğim nasıl gidiyor?

kızlar genel olarak menülerdeki ufak tefek kaçamaklara ses etmek istemiyorum çünkü çok katı diyetlerin sıkıcı olduğunu ve bir süre sonra diyet yapmayı bırakacağımızı düşünüyorum diyelim ki yedin sporunu arttır :15: buda her gün kaçamak yapabiliriz demek değildir kızlar yanlış anlayıp yemeyin bakıyım öyle her gün :1: haftada 1-2 gün olabilir
cuma günü göreceğiz zaten sonuçları ona göre tekrar bakarız kaçamaklarımıza

kızlar genel olarak menülerdeki ufak tefek kaçamaklara ses etmek istemiyorum çünkü çok katı diyetlerin sıkıcı olduğunu ve bir süre sonra diyet yapmayı bırakacağımızı düşünüyorum diyelim ki yedin sporunu arttır :15: buda her gün kaçamak yapabiliriz demek değildir kızlar yanlış anlayıp yemeyin bakıyım öyle her gün :1: haftada 1-2 gün olabilir
cuma günü göreceğiz zaten sonuçları ona göre tekrar bakarız kaçamaklarımıza

Bence kaçamaklara bir kaptan olarak bu şekilde bakma canım. Şuan bizim hiç birimizin kaçamak yapmaya hakkı yok. Çünki biz kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz kilo korumuyoruz. Elbette zamanla daha düzenli olacak menüler ama bilinçli yapılan kaçamakların cezası olmalı.

Mesela kızların menülerinin birinde börek gördüm. Çok ama çok yanlış diyette. Kesinlikle yenmemesi gereken bir yiyecek.

Ekmekte sorun yok canınm. Kararında yemişin. Ama makarna yememen lazımdı. Onun haricinde menün güzel afiyet olsun. Gördüğüm en iyi menülerden :46:

teşekkür ederim ebru :16:

Bu arada ne var ne yok Melike'ciğim nasıl gidiyor?

ben çok memnunum halimden daha fazla dikkat ediyorum kendime umarım arkadaşlarımda memnundur
herkese yorum yapıp takip ediyorum sporlarını,menülerini bakalım cuma göreceğiz

teşekkür ederim ebru :16:

ben çok memnunum halimden daha fazla dikkat ediyorum kendime umarım arkadaşlarımda memnundur
herkese yorum yapıp takip ediyorum sporlarını,menülerini bakalım cuma göreceğiz

Hadi bakalım cici kaptan. Cumaya göreceğiz hep birlikte sonucunu. Sen böyle istekli ve kararlı ol mutlaka güzel sonuçlar alacaksın. :16:

Bu arada paylaşımları daha fazla nasıl artırabilirim diye düşün canım. Şöyle ufaktan bir göz attım ben bile takımın birçok üyesinden daha çok uğruyorum sizin topiğe. Bilmem anlatabildim mi?

Bence kaçamaklara bir kaptan olarak bu şekilde bakma canım. Şuan bizim hiç birimizin kaçamak yapmaya hakkı yok. Çünki biz kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz kilo korumuyoruz. Elbette zamanla daha düzenli olacak menüler ama bilinçli yapılan kaçamakların cezası olmalı.

Mesela kızların menülerinin birinde börek gördüm. Çok ama çok yanlış diyette. Kesinlikle yenmemesi gereken bir yiyecek.

kaçamaklara ceza getirmeyi bende düşünüyorum cumadan sonra konuşacaktım kızlarla hem kilo veremediklerini görürlerse bana hak vereceklerdir
ceza olarak da mesajları saydırmayı ve ekstra spor cezası düşünüyorum kızlar haberiniz olsun :) ona göre bu hafta kaçamak yapmayın

Hadi bakalım cici kaptan. Cumaya göreceğiz hep birlikte sonucunu. Sen böyle istekli ve kararlı ol mutlaka güzel sonuçlar alacaksın. :16:

Bu arada paylaşımları daha fazla nasıl artırabilirim diye düşün canım. Şöyle ufaktan bir göz attım ben bile takımın birçok üyesinden daha çok uğruyorum sizin topiğe. Bilmem anlatabildim mi?

mesaj sayma listesi yapıyordu sizin takım işe yarıyor dimi? onu uygulayacağız bizde bu hafta ısınma turları atıyoruz haftaya hem kaçamak hem mesaj sayım listesi geliyor ben zaten mesajları sayıyorum ama yorumlarımı cumaya bıraktım şimdilik sınavım bitecek bu hafta rahatlayacağım vaktim artacak

kaçamaklara ceza getirmeyi bende düşünüyorum cumadan sonra konuşacaktım kızlarla hem kilo veremediklerini görürlerse bana hak vereceklerdir
ceza olarak da mesajları saydırmayı ve ekstra spor cezası düşünüyorum kızlar haberiniz olsun :) ona göre bu hafta kaçamak yapmayın

En güzeli ekstra spor canım. Belki caydırıcı olur kaçamak yapmaktan vazgeçerler. Sonuçta burda herkes kendine kilo veriyor yani :9:

bir şey sormak istiyorum ebru eda artık hiç uğramıyor onu bu haftada bildirim yapmadı olarak göstereceğim haftaya yine yapmazsa zaten diskalifiye olacak.yoksa bu hafta diskalifiye mi yazayım?

Selam kızlar,ben yeme içme faslını kapadım sayılırım.akşam girip menulere bakip cikicam bu aksam cok zamanim yok.bugünkü menum şöyleydi:
Sabah : kepekli ekmek arasına domates ve peynir )
Ara : 1 dilim vişneli kek ( tutamadim kendimi)
Öğlen : bir porsiyon ızgara köfte
Akşam : (bunu saat 6 da yiyecegim) bir kase light yogurt içine ananas,azıcık da müsli
1.5 lt su,bir fincan yeşil çay
spor yaptım 300 kal yaktım en azından köfteler gitti.
sanirim bugün en fazla 1000 kal aldım.300 zaten sporla gitti,kalanı da harcamışımdır.
Boyum,kilom ve yaşıma göre vucudumun alması gereken kalori miktarı 1790 mış.bir de bazal metabolizma hızım var o da 1200.eski evimde diyetisyen bir komşum vardı,iki çocuğu vardı ama dal gibiydi,bazal meyabolizma hızını aşmayan miktarda besin tüketirsen formda kalırsın diyodu.bilmiyorum ne kadar doğru.en azından bugünlük aşmadım ;)

Gayet güzel :nazar:

bugünki yemek faslımı bitirdim hemen menümü yazıyorum

sabah
peynirli almost spesial sandviç:)) (light uno sandviçin içine marul,domates,dereotu,light üçgen peynir,salatalık,haşlanmış yumurta,zeytin) harika ve çok doyurucu tavsiye ederim:)

ara
activia

öğle
ızgara köfte
salata
ayran

ara
kayısı
erik

akşam
portakallı zeytinyağlı enginar

2 soda
3 litre su
2 kupa yeşil çay

1 saat yürüyüş
lesliyle 5mil..

Her zamanki gibi örnek bir menü olmuş :nazar:

işte menüüüm;
SABAH:
2DİLİM KEPEK EKMEKLİ PEYNİRLİ TOST
1 AVUÇ KİRAZ

ÖĞLE:
2ELMA

AKŞAM:
1/2TABAK MAKARNA
BİRAZ TAVUK
2 KAŞIK YOĞURT
1 KASE ÇORBA

ARA:MEYVE

SPOR:1.5 SAAT SPORUM YAPILDIIII:))

Akşam makarna yemeseymişin iyiymiş ama benimkinin yanında gayet masum.Ben de birazdan yazıyorum menümü :52:

meraba kızlar nasılsınız? menümü paylaşayım:

sabah

1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği krem peynir salça ve az tahin pekmez yanında şekersiz çay

öğlen

2 tane kıymalı börek 2 çiğköfte ve 1 bardak ayran

akşam

kıymalı soslu az makarna yanına az yoğurt

1 kupa yeşil çay ve 1.5 lt kadar su

sanırım regl olucam karnım şiş göğüslerim acıyo o yüzden spor yapamıcam kendimi de pek iyi hissetmiyorum bu ara tek yapabildiğim tatlıdan dondurmadan uzak durmak

Bütün zararlılar aynı güne denk gelmiş :36:

vişneli kek gördüm orda :52: akşamın hafif olmuş çok güzel sporunda var :46: 300 kaloriyi nasıl yaktın canım ne yaparak?

ben yürüyüş+3mil leslie yapıyorum canım ama illa ki sporun yanında olacak diye bir şey yok
yürüyüşe çıkamayan insanlar evde kalori yaksın diye var.evde yürüyüş yapmak gibi

Ben sporu evde yapıyorum canım,evde bir alet bar ama adını bilmiyorum ,bisiklet ve gibi ama step aletine de benziyo :) tam köyden geldim şehire durumundayım :)) bu alet bacak baldır ve kalça kslarini calistiriyor.

menüm

sabah:2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 bardak soğuk süt

ara:1 salatalık

öğle:1 dilim tam buğday ekmek, 1 tabak semiz otu, 2-3 kaşık yoğurt

akşam: 1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık makarna, bol salata, 2-3 kaşık yoğurt

2 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 bardak maydanoz suyu,

1 saat yürüyüş+bütün gün ev temizliği

özeleştiri yapıyorum: ekmeği azaltmam şart yada makarna yemesem daha iyiydi.yarın daha güzel olacak

Bir gün içinde 3 dilim ekmek çok değil bence :34:

Menüm

Sabah
1 kase eti form müsli

Öğle
1/2 tabak domatesli makarna
1 kase cacık

Ara
1 şeftali

Akşam
Yarım porsiyona yakın iskender :18:

Akşam dışarıdaydık,eşim iskender yiyelim dedi ve olan oldu :17:

Su 2 lt
2 fincan yeşil çay+1 tane soda
30 dk yürüyüş

Menüm

Sabah
1 kase eti form müsli

Öğle
1/2 tabak domatesli makarna
1 kase cacık

Ara
1 şeftali

Akşam
Yarım porsiyona yakın iskender :18:

Akşam dışarıdaydık,eşim iskender yiyelim dedi ve olan oldu :17:

Su 2 lt
2 fincan yeşil çay+1 tane soda
30 dk yürüyüş

:30: olsun ne yediysek yazacağız buraya yazdığın için tebrik ediyorum
yarım porsiyon yemişsin iyi etmişsin yarın sporunu arttırabilirsin canım iskenderi yakmak için

Back
X