Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümü yazayım ben hemencik:

sabah

1 poğça
1 br şekersiz çay

öğlen

1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

ara:

1 dilim kek yedim...(misafir vardı ya ondan şeettim:27:)

akşam

z.yağlı barbunya yicem...

2 lt su içtim..içerim daha heralde...spor yapamadım ama evi temizledim 1.5 saattirde ayakta ütü yapıyorum....

Öğlen az yemişsin o yüzden kekini masum buldum :9: demiştim amaaaaa poğaçayı atlamışım şimdi gördüm olmamışşş

Son düzenleme:
Menüm

Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
Çay

Öğle
1 tabak enginar

Akşam
Ton balıklı salata

1.5 lt su+1 fincan yeşil çay
30 dk yürüyüş

menüm

sabah:2 dilim tam buğday ekmek, peynir, domates, salatalık, 1 bardak süt

öğle: 1 tost,1 ayran

akşam: çorba, 1 tabak fırında etli türlü, yoğurt, 4 dilim kavun

2.5 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa kiraz saplı form çayı, 1 saat yürüyüş

yalan dünyayı izliyim gece gelirim kızlar

Son düzenleme:

Kızlar mesaj sayılarını 5 + şeklinde yapmayın. Nasıl olsa artık bir listeniz var. Mesela ben bugün takımdan çıkarken sayacağım mesajlarımı. Şu my activite olan yerden çok kolay sayılıyor. Toplamda 10 mesaj yazmışım. Bugün listeyi kim yapıyor. İzmirli yapıyor. İzmirliye özel mesaj olarak göndereceğim 10 mesaj yazdım diye. İzmirlide ertesi gün herhangi bir zamanda liste düzenleyecek.

Cimcime : 15

allmost :12

papatya :42 şeklinde. Böylelikle kim daha aktif kim daha az paylaşım yapıyor ortaya çıkacak. Ne dersin Melike? Biz öyle yapıyoruz canım çokta güzel oluyor.

olur canım bugünkü listeyi allmost(zeynep) yapıyor o zaman kızlar bu gece ona mesaj atıyoruz kaç tane yazdıysak gönderelim 5+ yapmayalım öyleyse

Menüm

Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
Çay

Öğle
1 tabak enginar

Akşam
Ton balıklı salata

1.5 lt su+1 fincan yeşil çay
30 dk yürüyüş

Menün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

menüm

sabah:2 dilim tam buğday ekmek, peynir, domates, salatalık, 1 bardak süt

öğle: 1 tost,1 ayran

akşam: çorba, 1 tabak fırında etli türlü, yoğurt, 4 dilim kavun

2.5 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa kiraz saplı form çayı, 1 saat yürüyüş

yalan dünyayı izliyim gece gelirim kızlar

Afiyet olsun canım tek gözüme çarpan şey akşam ki kavun oldu. Saat 15:00 ten sonra meyve yememeye dikkat edin olur mu? Afiyet olsun.

Bende öyle olsun istemezdim canım ama maalesefki aramızda sorumluluğunu bilmeyen arkadaşlar varmış. Geçen hafta ben burda açık açık söylediğim halde bu hafta yine aynısını yapıp bildirim yapmadılar. Demek ki hakettiler. Sen ben o yada öteki. Artık kurallar tam olarak uygulanıyor. Mazeretsiz bildirim yapmayan diskalifiye ediliyor. Çünki artık öyle bir devirdeyiz ki nerden baksan her yerde internet var. Sonuta 2 dk gelecek takıma ve kilo yazıp çıkacak. Evde yoksa komşuda var, komşuda yoksa internet cafe var. Yani bir şekilde internet hayatımızda var. Mazeret yok yani hastalık ve ölüm dışında. Bilmem anlatabildim mi?

Liste çok güzel olmuş Melike'ciğim. Örnek aldığın için teşekkür ederim. Çok yakında sizin takımda örnek takımlardan olacak inşallah.

Menün güzel olmuş canım ama su az olmuş. Artırman lazım suyu. Afiyet olsun.

Cıksss hiç olmamış listen. Hiç beğenmedim. Hele ki sabah ki poğaçayı hiç ama hiç beğenmedim. Bide üstüne kek yemiş hatun. Hadi bakalım kendine beğen bir ceza. Kahvaltı günün en önemli öğünü onu düzgün yapmazsan olmaz o iş.

Kızlar mesaj sayılarını 5 + şeklinde yapmayın. Nasıl olsa artık bir listeniz var. Mesela ben bugün takımdan çıkarken sayacağım mesajlarımı. Şu my activite olan yerden çok kolay sayılıyor. Toplamda 10 mesaj yazmışım. Bugün listeyi kim yapıyor. İzmirli yapıyor. İzmirliye özel mesaj olarak göndereceğim 10 mesaj yazdım diye. İzmirlide ertesi gün herhangi bir zamanda liste düzenleyecek.

Cimcime : 15

allmost :12

papatya :42 şeklinde. Böylelikle kim daha aktif kim daha az paylaşım yapıyor ortaya çıkacak. Ne dersin Melike? Biz öyle yapıyoruz canım çokta güzel oluyor.
çok haklısın ebrucum...sabahları nomalde çok güzel kahvaltı yaparım ama henüz adam gibi bir alışveriş yapamadım...yeni evin yakınındaki markette de bulamadım tükettiğim ürünleri...bir gün önceden kalmıştı öyle geçiştirmek zorunda kaldım...eşim almış sağolsun bu akşam yarın daha iyi olacak...

sayım olayını bende daha önce bu şekilde olmasını talep etmiştim ama arkadaşlar böyle yapınca çoğunluğa uyayım dedim...çok iyi oldu böyle olması

sabah

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek krem peynir, salça, tahin pekmez ve şekersiz çay

öğlen

maydonozlu omlet ve 1 dilim ekmek az peynir

arada bir küçük boy çilekli milkshake

akşam

semiz otu yemeği ve marul ekmek yok

1.5 lt su ve bolca yürüyüş

ben yatıyorum güzeller..hazır haylazım uyurken....bizim mesai erken başlıyo malum...iyi geceler lsun hepinize...uykunuzda bol bol kalori yakarsınz inşallaaaaaahhhhhhhh:))

menumu yazayim gecmisi okuyacagim..
sabah
Bi kase kellogs
Bi elma

Ara
Piko ( kendimi odullendirmek istedim)

Ogle
Cacik
İzgara tavuk

Ara
Bi kase erik

Aksam
Mantar sote
Ayran

3 litre su
2 yesil cay
2 soda

1 saat 20 dakika spor
1 saatyuruyus...

Bu arada yarin kiraz detoksuna basliyorum katilmak isteyen varsa beklerim :)

menümü yazayım ben hemencik:

sabah

1 poğça
1 br şekersiz çay

öğlen

1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

ara:

1 dilim kek yedim...(misafir vardı ya ondan şeettim:27:)

akşam

z.yağlı barbunya yicem...

2 lt su içtim..içerim daha heralde...spor yapamadım ama evi temizledim 1.5 saattirde ayakta ütü yapıyorum....

poğaça ve keki söylemişler onun dışında menün iyi yarın daha güzel olacak demişsin zaten
ev işlerini de spor olarak kaydettim :34:

sabah

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek krem peynir, salça, tahin pekmez ve şekersiz çay

öğlen

maydonozlu omlet ve 1 dilim ekmek az peynir

arada bir küçük boy çilekli milkshake

akşam

semiz otu yemeği ve marul ekmek yok

1.5 lt su ve bolca yürüyüş

bu cuma da bildirim yapmadığın için diskalifiye oldun:50:

menumu yazayim gecmisi okuyacagim..
sabah
Bi kase kellogs
Bi elma

Ara
Piko ( kendimi odullendirmek istedim)

Ogle
Cacik
İzgara tavuk

Ara
Bi kase erik

Aksam
Mantar sote
Ayran

3 litre su
2 yesil cay
2 soda

1 saat 20 dakika spor
1 saatyuruyus...

Bu arada yarin kiraz detoksuna basliyorum katilmak isteyen varsa beklerim :)

piko masum çikolata :125: iyi yapmışsın valla hakettin :nazar:

Merhaba kizlar menumu yazayim
Sabah : 1dilim kepekli ekmek light peynir maydanoz salatalik
Öğlen : 1 dilim kepekli ekmek iki parça biftek,4-5 tane çilek
Akşam : ızgara levrek, çoban salatası
1.5 lt su ve 1 fincan yeşil çay
Sporumu yine yapamadım ama yine bugun cok yurudum.yarin spor da ekliycem

menüne bayıldım :46: valla maşallah bütün kızlar düzeltti menüleri
ben yine sporuna yürüme yazdım ama yarın sporunuda eklersin :34:

Misafir geldiii menüm geç kaldııı:((
sabah:
2ince dilim ekmek
(ben yaptım yulaflı,peynirli,kepekli:)

öğle:
Yarım tabak enginar
haşlama tavuk göğsü
yoğurt

akşam:
Yarım tabak makarna
salata
yoğurt
bi parça tavuk

ara:arada dondurma yediiimm ve meyve:((ama artık adetimin son günü ve dayanamadıııımmm:(((
spor:bugün spor yapamadııım bileğim incindi yürüyemiyodum bile ama yarın yüzücem inşallah:((

Back
X