Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaptancım mesaj sayım listesini bulamadım bi türlü..bugün internet bağlantım da çok zayıf.. :(( ben ne gün saycaktım mesajları?bugün mü yarın mı???

tecnesyum artık uğramıyor onu çıkardım listemizden mesaj sayım sırasını gönderiyorum berna'cım

mesaj sayım sırası
allmost 15-16 haziran
umutlayasasen 18-19 haziran
papatya89 20-21 haziran
brnkya 22-23 haziran
cimcime81 25-26 haziran
yilike 27-28 haziran
eloisee 29-30 haziran
elif_ay 2-3 temmuz
yagmur3872 4-5 temmuz​

menü süper birazda spor eklersen çok daha güzel olacak:)))

haklısın tatlım,ama bütün gün sabah 7.30 akşam 8.30 çalıştığımı eve gelip temizlik ve yemek yaptığımı,evde de işle alakalı çalışmaya devam ettiğimi ve bunun yanında haftada en az 4 gün 300 kalorilik spor yaptığımı düşünürsek fena değilim bence...hatta harikayım yaaa :=)))

tecnesyum artık uğramıyor onu çıkardım listemizden mesaj sayım sırasını gönderiyorum berna'cım

mesaj sayım sırası
allmost 15-16 haziran
umutlayasasen 18-19 haziran
papatya89 20-21 haziran
brnkya 22-23 haziran
cimcime81 25-26 haziran
yilike 27-28 haziran
eloisee 29-30 haziran
elif_ay 2-3 temmuz
yagmur3872 4-5 temmuz​

tamam çok teşekkür ederim :))

menüm

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, biberli yumurta, peynir, şekersiz çay, 1 yemek kaşığı pekmez

öğle: 1 kase kısır, 1 bardak tuzsuz ayran

ara:3 dilim kavun, 1 dilim karpuz

akşam: 1 tabak çorba, yarım tabak ciğer, yarım tabak türlü, yoğurtlu patlıcan salatası

1.5 lt su, 1 kiraz saplı form çayı, 1 saat yürüyüş, leslie ile 3 mil

biraz daha su ve 1 kupa yeşil çay içeceğim, leslie ile 2 mil ve 200 hareket yapacağım inşallah yaparsam yazıcam

afiyet olsunn hepsinden az az yemişsin..vücudun ihtiyacı var sonuçta..

Kızlar menüm
bugün misafirim geleceği için hiç oturmadım kızlar inanın yazıp yine ortalığı toparlamaya gidicem menüde gitti tabi yaa:(((
sabah:
2 dilim yulaflı ekmek
domates(üzerine 1 kaşık zeytin yağı baharat)
5 zeytin
peynir
yumurta

öğle:
1 elma
1 lokma haşlanmış patates (börek yaparken ağzıma attım)

akşam:
1 kase kiraz
3 kayısı

spor:1.5 saat spor salonunda:)))

heyecandan birşey yiyemiyorsun sanırım menün gitmemiş hatta çok hafif olmuş :46:

üç dilim ekmek yiyince simit yeme hakkın yoktu aslında ama bunun yanında akşamın çok hafif,dengelemişsin ve bir de ev taşırken harcayacağın kaloriyi de düşünürsek sorun yok benmce menünde..afiyet olsun canım ;)

haklısın canım kendiliğinden gelişen olaylar oldu. markette sıcak simitler beni kandırdı. evde arkadaşlarım tatile gitmeden beraber son bir kahvaltı yapalım dedim:))
ciğer, kedi, ben... onun için suçlu benim yanında ekmek yemek hataydı hayatımda yediğim en güzel ciğerdi ve ekmeklerini özel yapıyorlar pişman değilim:)))

Kızlar menüm
bugün misafirim geleceği için hiç oturmadım kızlar inanın yazıp yine ortalığı toparlamaya gidicem menüde gitti tabi yaa:(((
sabah:
2 dilim yulaflı ekmek
domates(üzerine 1 kaşık zeytin yağı baharat)
5 zeytin
peynir
yumurta

öğle:
1 elma
1 lokma haşlanmış patates (börek yaparken ağzıma attım)

akşam:
1 kase kiraz
3 kayısı

spor:1.5 saat spor salonunda:)))

tebrik ederim bence gayet iyi bir menü....

menümü paylaşayım :
sabah : 2 dilim kepekli ekmek,3-4 hindi salam (yağsızdır kendileri )
labne peynir

öğlen : 3 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt

ara : special k sütsüz leblebi gibi yedim

akşam : 1/4 gözleme
meyve

2 lt su
gözlemenin çeyreğini yemişsin :46: güzel bir menü olmuş :nazar:

eveeet işte size motivasyonsuz allmostun bir günlük menüsü ibretlik bence okuyun ibret alın ...

sabah

1 karışık tost
çay

öğle
1 kase makarna salatası
:kkk:

akşam

3 adet donat (krespy kreme )
1 adet frapaçinoo

3 litre su
2 yeşil çay
2 soda

ya demekki neymiiiş??
ben iradesini tamamen motivasyondan sağlayan çakma iradeli bi insanmışım tartıda artı gördüm diye bütün motivasyonum resetlendi ..
şuanda elimde 4. donatla bunu yazıyorum
bir yandanda yiyorum .. aslında midem tıka basa dolu ama yiyorum çünkü sanırım pes ediyorum .. zaten çok zor şartlarda yapıyorum diyetimi herkesten saklıyorum millete her seferinde dert anlatmak zorunda kalıyorum .. özellikle eşim hiç istemiyor öyle olduğu halde gayret ediyorum ama sonuç ne oluyor vereceğim derken alıyorum bu da beni delirtiyor delirince bütün motivem sıfırlanıyor kısacası ..

işte sonuçç...

bence ben haketmiyorum burayı ..
kendimi nasıl toplarım bilmiyorum fena dağıttım...

hadi üstüme gelin ben hakettim

:)))))))) bir şey demiyorum ben..canım benim , senin vicdanın sana yetiyo anladığım kadarıyla...

menümü yazıp yatacağım

sabah
bir kase kellogs

ara
kayısı

öğle
tavuk salata
ayran

akşam
activia

3 litre su yeşil çay
1 saat yürüyüş...

bunları bile zor yedim iştah falan kalmadı bugün
:43:

bak bu menü harika işte..yarın senden böyle bir atak bekliyorum şekerim..beni sen yüreklendirdin,şimdi haline bak..yarın toparlanıyoruz ok??

eveeet işte size motivasyonsuz allmostun bir günlük menüsü ibretlik bence okuyun ibret alın ...

sabah

1 karışık tost
çay

öğle
1 kase makarna salatası

akşam

1 adet frapaçinoo

3 litre su
2 yeşil çay
2 soda

ya demekki neymiiiş??
ben iradesini tamamen motivasyondan sağlayan çakma iradeli bi insanmışım tartıda artı gördüm diye bütün motivasyonum resetlendi ..
bir yandanda yiyorum .. aslında midem tıka basa dolu ama yiyorum çünkü sanırım pes ediyorum .. zaten çok zor şartlarda yapıyorum diyetimi herkesten saklıyorum millete her seferinde dert anlatmak zorunda kalıyorum .. özellikle eşim hiç istemiyor öyle olduğu halde gayret ediyorum ama sonuç ne oluyor vereceğim derken alıyorum bu da beni delirtiyor delirince bütün motivem sıfırlanıyor kısacası ..

işte sonuçç...

eveeet geldik kaptan yardımcısına öncelikle kendini toparlaman için konuşuyorum :42:
kilo aldığımda bırakacak olsaydım şimdiye çoktan bırakmış olurdum zeynep'im evet haklısın çok sinir bozucu bir durum ama sen vücudunun bir kısmını yok etmeye çalışyorsun elbette ki direnç gösterecektir kazanan hep sen olamazsın ki :19: donut yemen işini daha da zorlaştırır şimdi bu kadar kızıyorsun kilo alman sürdükçe kim bilir kendine daha ne kadar kızacaksın
ye bitir elindekini sonra da spora şimdi yapamam diyorsan da yarın yapacaksın o zaman takipteyim :51:

menüm:

sabah:
peynirli omlet
1\2 dilim ekmek

öğlen...

z.yağlı fasülye
2 dilim ekmek

ara
accık nutella:26::26:

akşam...
3 kşık kıymalı makarna
kaşık yoğurt

haklısın tatlım,ama bütün gün sabah 7.30 akşam 8.30 çalıştığımı eve gelip temizlik ve yemek yaptığımı,evde de işle alakalı çalışmaya devam ettiğimi ve bunun yanında haftada en az 4 gün 300 kalorilik spor yaptığımı düşünürsek fena değilim bence...hatta harikayım yaaa :=)))

bencede :))) süppersinnnnnnnnn....

sabah

1 karışık tost
çay

öğle
1 kase makarna salatası

akşam

1 adet frapaçinoo

3 litre su
2 yeşil çay
2 soda

ya demekki neymiiiş??

işte sonuçç...

zeynep'im hemen toparla kendini...hedefine bu kdar az kalmışken kendine bunu ypmaya hiç hakkın yok....:19::19::19:

Back
X