Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar yanılmıyorsam mesaj sayım listemizin yenilenmesi gerekiyor kendimce burada olan arkadaşlara göre yeni bir liste hazırladım, yanılıyorsam da uyarın :)

pinibo 6-7 temmuz

eloisee 9-10 temmuz

umutlayasasen 11-12 temmuz

cimcime81 13-14 temmuz

elif_ay 16-17 temmuz

yagmur3872 18-19 temmuz

selam kızlar yanılmıyorsam mesaj sayım listemizin yenilenmesi gerekiyor kendimce burada olan arkadaşlara göre yeni bir liste hazırladım, yanılıyorsam da uyarın :)

pinibo 6-7 temmuz

eloisee 9-10 temmuz

umutlayasasen 11-12 temmuz

cimcime81 13-14 temmuz

elif_ay 16-17 temmuz

yagmur3872 18-19 temmuz

canım beni en sona at o gunlerde çok yoğun olabilirim....

menümü yazacağım
sabah peynir 2 dilim etimek
ara sütlü kahve

öğle bi tabak yoğurtlu makarna salata

ara meyveli yogurt kendim yaptım

akşam dolma yiyeceğim:)) bi tane:))

Zamantuneli seni izinli yazmadım aynen devam edersin böyle telefondan liste hazırlamak çok zor diğer takımlardan yardım istedim liste yayınlanmazsa diskalifiye edilirsiniz haftaya liste hazırlama işine dikkat edersiniz

Son düzenleme:
Zamantuneli seni izinli yazmadım aynen devam edersin böyle telefondan liste hazırlamak çok zor diğer takımlardan yardım istedim liste yayınlanmazsa diskalifiye edilirsiniz haftaya liste hazırlama işine dikkat edersiniz

tamam melikecim, ben ozaman günlük menümü ve cuma kilomu yazmaya devam ediyorum. eğer arkadaşlardan bu şekilse olmaz diyen olursa o zaman çekilirim yarıştan,

liste hazırlama görevi sen yokken kimdeydi melikecim. bu hafta kim hazırlıycaktı.

liste hazırlama görevi sen yokken kimdeydi melikecim. bu hafta kim hazırlıycaktı.

bugünkü menüm:

sabah:1dilim peynir
1 salatalık
1 domates
1 zeytin
1 şekersiz çay

öğlen: 7 tane sarma
1 kaşık yoğurt
1 kayısı
1 incir
1 erik

ara: 2 şekersiz çay

akşam:1 tane haşlanmış mısır

2 lt su, çalıştığımı spora sayıyorum, gün içinde bayağı yoruluyorum çünkü

bugünkü menüm:

sabah:1dilim peynir
1 salatalık
1 domates
1 zeytin
1 şekersiz çay

öğlen: 7 tane sarma
1 kaşık yoğurt
1 kayısı
1 incir
1 erik

ara: 2 şekersiz çay

akşam:1 tane haşlanmış mısır

2 lt su, çalıştığımı spora sayıyorum, gün içinde bayağı yoruluyorum çünkü
ayy canım mısır cekti...bu arada menü hafife benziyo valla:46:

bgn rahatsızım ve sanıırm diyeti bozdum...
sabah 3 bardak cay 2 dilim kepekli ekmek ve yumurtasız menemen
1 dilim peynir
5 zeytin yedim
öğlen 1 seftali 2 kayısı 3 erik
akşam 1 biber dolma 5-6kaşık yagsız salata..2 litre su içtim simdiye kadar...spor yapamadım maalesef:::(

nöbettende cıktım ve sanırım üsütmüsüm bogazım öyle yanıyorki..yarında kpss ye gircem hersey üstüste oldu galiba...mesaj sayılarını sanıırm ben yazcam ama ögleden sonraya kaalabiliir arkadaslar..

Işte menüüm
sabah:
2dilim ekmek
menemen
peynir
domates(zeytin yağı gezdirilmiş)
biber
1tatlı kaşığı reçel

öğle:
2kaşık pilav
fırında tavuk
yoğurt
dondurma

akşam
canım istemedi

ara:çok meyve yedim bugün içim dışımkayısı erik oldu:(
spor;alışveriş modunda üç saat yürüdüm:)

benim sabah menüm 1 dilim pey..2 dilim kepekli ekmek domates salaatalık
öğlen karpuz 1 dilim
akşam nöbetteyim hastanede 3 kaşık corba ve patatesli yemegin patateslerinden 5-6 tane yedim 2 litre su

canııım bu kadar yemeye nasıl çalışabiliyosun tatlıımm

Back
X