selam kızlar
gayet güzel giderken ve bugünde istediğim rakamı tartıda görüp mutlu olcam derkennn dün geceki dolmaların acısı tartıya yansıdı,nası sinir oldum moralim bozuldu
bugün temizlik günüm malum sabah spora gitmicektim ,tartıyı görünce ne ara hazırlanıp çıktım bilmiyorum bi baktım koşu bantının üzerindeyim
dolmalara gelince,eşim ne zamandır diyor yapmıyorsun diye,geçen pazarda da lahanaları görünce kıramadım aldım,dün de ,bu haftaki kuru fasulyeli salata listem var farketmişsinizdir,haşladığım kurum bitmişti akşama tekrar haşlıcaktım sonra aklıma lahanalar geldi akşam için sarayım dedim sarmışkende yiyim dedim,ama özlemişim sarmayı tabi miktarı biraz kaçırdım.aslında yanında hiç bir şey yemedim keşke yoğurt yeseydim belki dengelerdi,hatta geceki ara öğünümü bile yapmamıştım sabah tartıya yansımasın diye ama olmadı.
evet tatlım fazla kaçtı,zaten listemde sarma yoktu extradan oldu,haliylede ucu kaçtı.
sorma bi güzeldikiAllahtan hepsini çocuklara bitirttim kalmadı
ne demek tatlım burda birbirimize destek olmak için varız
yok kız o kendine henüz gelmediği günkü menüinşallah bugünden itibaren güzel menüler yazıcak bize:13:
aynı kınamayı bende istiyorummm dolmalar içinnn,ayy düşünüyorumda pişman da değilim sankinası bi tezatsa
![]()
Ayşecim diyetteyken, bir öğünde 2 orta boy biber dolması veya 7/8 adet yaprak sarma/4-5 lahana sarma yiyebiliyorsun (lahanalar büyük olursa) bilgin olsun..yanında yoğurt yok, salata vermişti diyetisyen..