- 19 Ocak 2015
- 2.430
- 5.367
- 128
Keçmiş olsun canım Allah tez vaxtda şefanı versin inşallah.of kızlar ya ben de leslie yapmak istiyorum ama hasta olunca hiçbir şey yapılmıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keçmiş olsun canım Allah tez vaxtda şefanı versin inşallah.of kızlar ya ben de leslie yapmak istiyorum ama hasta olunca hiçbir şey yapılmıyor![]()
Allah kömeyin(yardımçın)olsun canım. Rebbimin kömekliyi ile inşallah balaşkanı sağ-salamat qucağına alarsan. AMİNNNN.İnşallah tatlim daha uzun bi 8 haftamiz var bakalim nasil gececek
çok iyi canım benim ne güzel ulaştın hedef kilona aman diyim ipin ucunu sakın kaçırmaIyiyim tatlsm spor dengeli beslenme götürmeye çalışıyorum kilo koruma isini sen ne alemdesin bakalm :))
saolasın canım benim inşallah :) tanışmadık seninle de ben leyla takıma hoşgeldin kendinden biraz bahseder misin?Keçmiş olsun canım Allah tez vaxtda şefanı versin inşallah.
Regl oldum canim ama tartildim 700 kadar vermis görünüyor cumaya hepimiz guzel sonuclar alırız inşallahVayyy süper yaa kalori çok iyi bü hafta bir kilo bekliyorum senden canım birde spor yapsan yarım saat bile süper olur
Az kalmış mervecim hareketli olduğu için öyle benim oğlum da çok hareketliydiGunaydin kizlar aklim hep burada ama girmeye firsatim vaktim olmuyor doğuma 8 hafta var ama ben şimdiden agirlastim hareketlerin çok fazla kisitlandi kilo da almadim ama anlamıyorum niye boyle oluyor geceleri agridan uyuyamiyorum sağa sola dönmekten maşallah bebiste çok hareketli rahat durmuyor içerde bu 8 haftayi nasip geciricem bilmiyorum![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar güne şifayı kapmış olarak başladım
Ins.güzel sonuçlar alırsın canımGünaydın kızlar okulun elektirigi arıza yaptı bilgisayar a giremiyorum telefondan bakayım dedim size dün tartildim tok karnima 70.8 çıktım bakalım cuma ne olacak
Salam Leyla men Nüşabe. 32 yaşında. 1.55 boyunda. 85 kiloyum. 1.4 aylıq bir oğlum var.saolasın canım benim inşallah :) tanışmadık seninle de ben leyla takıma hoşgeldin kendinden biraz bahseder misin?
Masaallah yakisikliya canım ne kadar sana benziyor oğlusun nazar değmesin inş.Salam Leyla men Nüşabe. 32 yaşında. 1.55 boyunda. 85 kiloyum. 1.4 aylıq bir oğlum var.
Eynen canım menim de yumurcaq eledir.Regl oldum canim ama tartildim 700 kadar vermis görünüyor cumaya hepimiz guzel sonuclar alırız inşallahspora gerek yok benimyumurcak bana yeterince spor yaptiriyor zaten
hergun aksam spor yapicam diyorum ama yorgunluktan yapamiyorum
![]()
Sağol canım maşallah günün olsun. Minnetdaram ömrüm.Masaallah yakisikliya canım ne kadar sana benziyor oğlusun nazar değmesin inş.![]()
Günaydın kızlar güne şifayı kapmış olarak başladım
Canım ceviz badem kivi greyfurt gibi vitaminli enerji veren yicem lerde öğünlerde ekle canım ben öyle yapiyorum enerji düşmüyorSelam kızlar, ya çok yoğun çalışıyorum bu aralar ii değilim.
Is yerinde Herkes bana çok zayifladin diyola. Ama çok yorgunum bu aralar.
Aksam yemeğini çok erken yapmadinmi canım ben 6 yi bekliyorumIlk menü her zaman ki gibi Gülşen den gelsin
sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
7 zeytin
domates salatalık
öğle
1 elma
1 portakal
Çeyrek muz
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek