Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyiyim tatlsm spor dengeli beslenme götürmeye çalışıyorum kilo koruma isini sen ne alemdesin bakalm :))
çok iyi canım benim ne güzel ulaştın hedef kilona aman diyim ipin ucunu sakın kaçırma ;) ben de dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum canım spora ağırlık verdim bu ara güzel değişimleri de hissediyorum hafiften dün okulun ilk günüydü ya iş arkadaşlarım zayıflamışsın üstten gitmiş dediler bir öğrencim bile dedi çok ssevindim kendime olan inancım arttı duraklamayı geçiyorum inşallah dedim kendi kendime :) bu cuma inşallah güzel haberler vermek istiyorum size canım

Vayyy süper yaa kalori çok iyi bü hafta bir kilo bekliyorum senden canım birde spor yapsan yarım saat bile süper olur
Regl oldum canim ama tartildim 700 kadar vermis görünüyor cumaya hepimiz guzel sonuclar alırız inşallah:KK68: spora gerek yok benimyumurcak bana yeterince spor yaptiriyor zaten:KK48: hergun aksam spor yapicam diyorum ama yorgunluktan yapamiyorum:KK64:

Gunaydin kizlar aklim hep burada ama girmeye firsatim vaktim olmuyor doğuma 8 hafta var ama ben şimdiden agirlastim hareketlerin çok fazla kisitlandi kilo da almadim ama anlamıyorum niye boyle oluyor geceleri agridan uyuyamiyorum sağa sola dönmekten maşallah bebiste çok hareketli rahat durmuyor içerde bu 8 haftayi nasip geciricem bilmiyorum :KK43:
Az kalmış mervecim hareketli olduğu için öyle benim oğlum da çok hareketliydi
gece yataktan sicrayarak uyaniyordum :KK48:

Regl oldum canim ama tartildim 700 kadar vermis görünüyor cumaya hepimiz guzel sonuclar alırız inşallah:KK68: spora gerek yok benimyumurcak bana yeterince spor yaptiriyor zaten:KK48: hergun aksam spor yapicam diyorum ama yorgunluktan yapamiyorum:KK64:
Eynen canım menim de yumurcaq eledir.

Selam kızlar, ya çok yoğun çalışıyorum bu aralar ii değilim.
Is yerinde Herkes bana çok zayifladin diyola. Ama çok yorgunum bu aralar.
Canım ceviz badem kivi greyfurt gibi vitaminli enerji veren yicem lerde öğünlerde ekle canım ben öyle yapiyorum enerji düşmüyor :KK39:

Bugün ve Ben :kk77:
Sabah
Yarım litre su

Öğlen
1 dilim ekmek ince
3 tane zeytin
yarım k.k peynir
1 çay kaşığı acuka
1 tane ve çeyrek haşlanmış yumurta

Ara
yarım litre su
1.5 küçük kivi

Ara
yarım litre su

247 calori toplam su ana kadar birazdan da bisiklete binicem inş. :KK49:

Ilk menü her zaman ki gibi Gülşen den gelsin

sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
7 zeytin
domates salatalık

öğle
1 elma
1 portakal
Çeyrek muz

akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
3 light bisküvi

ara
yoğurt yiyeceğim

toplam 1100 kalori

2 lt su

1 saat yüzme
15 dk Leslie
Aksam yemeğini çok erken yapmadinmi canım ben 6 yi bekliyorum o_O

Sevgili Monicim ve 8, takımın fıstıklarııı :KK36::KK36::KK36:

Bir süreliğine takımımın prensesi Neslim sizlerle birlikte olacak.Burada güzel sonuç alırsa devam edebilir de hepimizin amacı ortak çok değerli paylaşımlarıyla sizlere de güzel bilgiler sunacağına eminim.Hepimizin amacı ortak olduğuna göre siz biz yok nasılsa.:KK76:Umarım burada sizlerden utanır ve cıs yemez bizlerden utanmıyo artık menülerindeki cıslardan cısını da yiyor paşa paşa cezasını da yapıyor:KK4:
Size emanet ediyorum kuzumu:KK36:.Adaşım Haticem Mervem Monim eti sizin kemiği benim ona göre:KK70:

Mervecim cafeye uğramaz oldun umarım herşey yolundadır canımm Haticem sen de öyle :110:

Cici bakın kendinize :KK25::KK25:

Ilk menü her zaman ki gibi Gülşen den gelsin

sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
7 zeytin
domates salatalık

öğle
1 elma
1 portakal
Çeyrek muz

akşam