- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr 

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnn
Dün yine ayağı yanmış kedi modunda olduğumdan giremedim pek
Gece 1'di eve girdiğimizde ( gündüz zaten ayrı gezdim eve gelip tam hadi keyif yaparım yemek faslıda bitti derken tekrar çıktık çadır almaya sonrasındada çay bahçesine geçince geç oldu ) tabi benim kızları yatırıp yatmam oldu 01:30 falan
sabahda yine hortladım ama ancak kendime geldim 
Şükür cumaya göre eksideyim ama dün dahada aşağısını görmüş ve dünki rakamın biraz daha aşağısını bekliyordum
Neyse gecede geç yattım zaten o yüzden birazda şişkinlik olabilir diye kendimi teselli ettim 
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103 kg
Bu hafta; 102.5 kg
Fark; 0.5 kg
Yüzde; 0.49 %
Toplam fark; 22 kg

Ufakta olsa bir fark görmek tabiki beni mutlu etti ama haftaya dahada güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim
Canım sıkıntı yok şükür 1 takım hariç herkes oy vermiş ve o takımada hemen uğrayıp oylamaya katılmalarını yazacağım
yani bu hafta listedesin ona göre 
Harikasın canım inşallah hep böyle devam eder ve yılbaşında hedefine ulaşmış olacaksın bence

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnn
Dün yine ayağı yanmış kedi modunda olduğumdan giremedim pek
Gece 1'di eve girdiğimizde ( gündüz zaten ayrı gezdim eve gelip tam hadi keyif yaparım yemek faslıda bitti derken tekrar çıktık çadır almaya sonrasındada çay bahçesine geçince geç oldu ) tabi benim kızları yatırıp yatmam oldu 01:30 falan
Şükür cumaya göre eksideyim ama dün dahada aşağısını görmüş ve dünki rakamın biraz daha aşağısını bekliyordum
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103 kg
Bu hafta; 102.5 kg
Fark; 0.5 kg
Yüzde; 0.49 %
Toplam fark; 22 kg
Ufakta olsa bir fark görmek tabiki beni mutlu etti ama haftaya dahada güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim
ben listeye giremiyorum galiba üzüldüm ama olsunhaftaya girerim umarım
Canım sıkıntı yok şükür 1 takım hariç herkes oy vermiş ve o takımada hemen uğrayıp oylamaya katılmalarını yazacağım
Günaydınlar
Bugün tartıda -1kg çıktım
Geçen hafta 67.0 bugün 66.0
İnş önümüzdeki uç hafta içinde toplam 3 kilo veririm de ilk hedefime ulasirim.Sonrasına da yılbaşına kadar 52 kilo olmuş olacağım inş
90 günlük diyet yapanlar güzel sonuçlarınızı bekliyorum![]()
Harikasın canım inşallah hep böyle devam eder ve yılbaşında hedefine ulaşmış olacaksın bence