Selamün aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı geceler
Hele şükür evime gelebildim

Bizimkiler geçte olsa geldi ve biraz yeğeni mıncıklayıp eve döndüm

Maşallah baya kilolu cimcime ve hiç halasına yani bana çekmemiş

Rus askeri gibi somurtgan

Bakalım belki ilerleyen günlerde biraz daha alışır bize
Şükür günümüde hasarsız kapattım hatta Annemin yaptığı böreğin tadına dahi bakmadım

Eve gelirken biraz tabi aldım hazır yarında Karbonhidrat günümken
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah ( 08:00 ) ; 1 adet armut
Öğlen ( 13:00 ) ; 1 tabak zeytinyağlı barbunya
Akşam ( 19:00 ) ; 1 tabak patates salatası
ASlında akşam yemeğini daha erken yiyorum genelde ama Pazardan gelip Anneme geçene kadar o saati buldu

Yarın Allahın izniyle evdeyim hem biraz iş yaparım yine ( küçük kuzunun dolabını düzenliyeceğim birde çocukların odası kaldı

) ondan sonra bayrama kadar sadece üstten yaparım nasılsa evi kazıdım sayılır

he birde salondaki tekli koltuğumu sileceğim ama onu cuma gecesi yatmadan evvel yaparım sanırım

sabaha kadar kurur sonrada üzerini örterim ( beyaz olunca en ufak şeyde kirleniyor )
hepinizden Allah razı olsuın canlarım benim dualarınızın içine beni de ekleyin bu günlerde yuvam yeniden huzur bulsun
Ne demek canım her daim dualarımda olacaksın
Merhaba kızlar çok şükür 3 aydır insülin ve tiroid ilacımı kullanmama rağmen bütün hormonlar normal çıktı doktor şaşırdı kilo verdiğiniz için dedi artık ilaç kullanmama gerek yokmuş zaten 3 aydır kullanmadım ama ne bileyim değerlerin böyle olacağını düşünmemiştim çok şükür bin şükür ama saç ve Kaş dökülmesi nin sebebi kesinlikle hormonlar değil dedi cildiyeye gidin dedi onada zaten 2 hafta önce gitmiştim şampuan vermişti krem ile hayırlısı bakalım birbirimize bı günlerde bol bol dua edelim kızlar
valla künye işini de eşimle konuşmadım Banum bana ait olan bir şeye karışmaz bir kısmını ömer e yatırdım kalanı sa köşede dursun hiç param kalmadı hem ben sevmiyorum öyle altın takmayı
Değerlerinin temiz çıkmasına çok sevindim canım inşallah herşey dahada güzel olur
Kızlar nasılsınız ben soğuk aldım sanırım hem özel dönem ağrısı hem dış ağrısı hem soğuk algınlığı beni mahvetti hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Çok çok geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnn