• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar listemizide buraya kopyaladım ;) doldurabilirseniz siz aradaki boşlukları doldurun ;) şimdilik evdeyim ama Yengemin Annesi vefat etmiş ve haber gelirse cenazeye yada cenaze evine gitmem icap edebilir ;)
Henüz netlik yok daha ama yine haberleşiriz zaten ;) Netleşsin hallederiz ;)

kızlar günaydın

gçen hafta 62.0
bu hafta 61.5
% 0,80

daha iyisi olailirdi ama buna da şükür 2 gündür soğuk algınlığı ve antibiyotik kullanıyorum inşallah her hafta en az 500 giderde yeni yıla hedefe ulaşırım

Cenaze öğle namazında kalkacakmış o yüzden ben gitmiyorum ( kız anaokulundan o saatte çıkıyor ve uzak gidilecek yer ) o yüzden sıkıntı olmayacak liste ;) Anneme bir uğrayıp öğlen tekrar eve dönerim kızıda aldıktan sonra ;)

***8.Takım - 435. Etap***

Oynakbasi34 ( 97.2 / 96.7 / 0.5 /% 0.52 )
yst38 ( 93.4 / / / % )
nnickk ( 65.2 / / /% )
selvatico_rosa ( 64.2 / / / % )
adayaren38 ( 62 / 61.5 / 0.5 / % 0.80 )

Glbrs ( 54.9 / / / % )
_citygirl_ ( 71.9 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Fistiklar gunaydin.
Banu 90 lik diyette harikalar yaratiyorsun masallah. Hatta hepinize yaramis. Gecmisi biraz okudum bu hafta cok basarilisiniz sanirim. Oh oh yilbasinin fit hatunlari:-)

Oynakbasi34 ( 97.2 / 96.5 / 0.7 /% 0.72 )
yst38 ( 93.4 / / / % )
nnickk ( 65.2 / / /% )

Glbrs ( 54.9 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Kızlar yanlış yazmışım kafam nasıl uçtuysa :KK48:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.5 kg
Giden; 0.7 kg
Yüzdesi; 0.72 %

Hemen giyinip çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz inşallah :21:

Fistiklar gunaydin.
Banu 90 lik diyette harikalar yaratiyorsun masallah. Hatta hepinize yaramis. Gecmisi biraz okudum bu hafta cok basarilisiniz sanirim. Oh oh yilbasinin fit hatunlari:-)

Sanada günaydın canım :KK3:
Çok teşekkür ederim inşallah herhafta dahada güzel sonuçlar görürüz :KK68:
Yılbaşına kadar Allahın izniyle 8li rakamlarıda görmüş olurum inşallah veeeee asıl yaza fıstık gibi bir banu olarak merhaba derim inşallah :21::21::21::21::21:

Hayırlı cumalr arkadaşlar.
umarım herkes çok güzel sonuçlar görür.
banum 700gr.da az değil.haftaya bomba gibi gelirsin eminim.
Hepinizi öpüyorum kızlar.

Askitom nasilsin :KK30:
iyiyim hain barbi:) nerelere gittin kız bizi bırakıp
Valla gözümüz seni çok arıyor ama eminim iyice alışınca bize daha sık vakit ayırmaya fırsatın olacaktır :KK66:
Ümitsizliğe kapılma ben eminim eksi göreceğine :KK60:

Canım hiç bir şey bulamazsan kumpir siparişi ver dışardan ama tabiki mayonesli karışımlar olmadan :KK66:
Yada Mercimek çorbası hem tartı öncesi daha hafif olur :21:

:KK68::KK68::KK68: Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :KK60:
Evet dün bende fark ettim ama tabi daha çok var :KK66: kesinlikle başarabileceğime inanıyorum ve bundan sonra zaten asla kiloların geri gelmesine müsaade etmeyeceğim Allahında izniyle :21::21::21::21:

Canım bulabilirsen ıhlamurda kaynat bak sobanın üzerinde de ne güzel olur missss :KK68::KK68::KK68::KK68:
Birde soğukta olsa odayı sık sık havalandır ki daha çabuk mikrobu atasın :KK66: Limon bulursan sobanın üzerine kabuğunuda koyarsan misa gibi kokar oda :21:

Aboooowwww kızzzz 36 beden bol mu geliyor :KK57::KK57::KK57::KK57:
Maaşallah subhanallah Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar:

Valla ben öyle olmayı hayal bile edemiyorum ama 40 hatta 38i hedefliyorum açıkcası :KK48: 1 sende sonrada olsa giyebileceğime de canı gönülden inanıyorum :21::21::21::21: Sende eminim 48e düşersin mucizen yola çıkmadan :KK66:
benim 90 lık yalan oldu. sadece sabahları elmaya devam. kolayıma geliyor. dün küçük iskenderin yarısını yiyebildim ancak. bugün sabah yeşil elma öğlende makarna planım var.
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa sizlere fazlasıyla hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı Cumalar :KK68:

Malum bugün tartı günü ve bende büyük bir hevesle tartıya cıktım :KK66:
Maalesef bu hafta umduğum kadar çok gitmemiş daha doğrusu 2 gün öncesine kadar çok çok daha güzel bir rakam görmüştüm ama sanırım hem gribin etkisi hemde dünki kısırın etkisi derken eksim azlamış :KK53:
Eskiden olsa kahrolurdum ama sonuçta görmüştüm daha aşağısınıda ve ödem olduğuna adım gibi eminim o yüzden hiç canımı sıkmıyorum ve aynen devam ediyorum :KK66:

Hazır aklımdaykende bildirimimi yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.7 kg ( düz 96yı bile görmüştüm halbuki 2 gün önce )

Giden; 0.5 kg
Yüzdesi; % 0.52

Toplam giden; 27.8 kg :21::21::21::21:

Bunada şükür ama eminim haftaya çok daha güzel bir rakamla karşınızda olacağım :KK52:
Umarım herkes bol bol eksi görür tartısında :KK66:
olsun canım. eminim haftaya o küsürattangidecek. yanlış hesap var gibi???

kızlar beni affedin bu hafta kilo almışım
bu arada hastayım okulada gidemedim evde yatıyorum
geçen hafta 71,9
bu hafta 72,2
+0,3

Kızlar ben geldim hemen kilo bildirimi yapiyim
Geçen hafta:54.9
Bu hafta:54.7
Fark:0.2
Bu hafta çok az ama regl in etkisi sanırım o_O

Oynakbasi34 ( 97.2 / 96.7 / 0.5 /% 0.52 )
yst38 ( 93.4 / / / % )
nnickk ( 65.2 / / /% )

Glbrs ( 54.9 / 54.7/ 0.2/ % )

8. Takım Ortalaması; %

Kızlar Yüzdeyi hesaplarmisiniz yanlış yapıyorum 2 haftadır banumu yine ikinciye ugrastirmiyim :KK22:

Selam canlar...umarim güzel eksiler görürsünüz...ben eskisi gibi buraya yazamiyorum .hayatimda bazi seyler degisti...tabiki posotiv yönden :KK49:watsaptada yazisiyoruz arkadaslarlan ...o yüzden yetisemiyorum..zaman kisitli...aksam cocuklari yatirincada relax yapiyorum..ohh miss:KK8:

Selam canlar...umarim güzel eksiler görürsünüz...ben eskisi gibi buraya yazamiyorum .hayatimda bazi seyler degisti...tabiki posotiv yönden :KK49:watsaptada yazisiyoruz arkadaslarlan ...o yüzden yetisemiyorum..zaman kisitli...aksam cocuklari yatirincada relax yapiyorum..ohh miss:KK8:
Canım hoşgeldin çok sevindim pozitif yönde değişiklik olmasına hayatında kilolar nasıl gidiyo arkadaşım :KK200:

Bende gecen hafta 57,3 kiloydum simdi 57,4...bu gidislen bende 5 te 5 yapmak zorunda kalcam..veya ayran diyeti bakarim artik...son kilolar gercekten cok inatci canim...aslinda normal ..14 yil sonra tekrar 55 olcam bünye alisti tabi fazladan kilolara ..gitmek istemiyo:KK11:

Back
X