Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah kahvaltısını 11 de yaptim aksam yemegini 17.30 kurstan donenee kadar saat 5 oldu bu arada menume ek iki tane lokmalik kek cayin yaninda yedim aç degilim belki evde olsam daha çok yerdim
Çok az yiyorsun :KK57: dayanabiliyormusun

Canım baya erken yemişsin keşke akşama en azından bir salata ekleseydin ki seni iyice tıkasaydı :KK66: yoksa menü süper :KK66:

Harika bir menü canım :KK66: tebrik ederim sporda var daha ne olsun :KK66:

Aman canım sakın :KK66: evet daha haftanın başı ama maalesef bir kere kaçamak yapınca bünye yine istiyor sonrasında :KK43:
Verdiğin ve vereceğin kiloları düşün :KK66: eminim eğer şu anda dayanırsan cumaya harika bir sonuç göreceksin :KK66:

Cuma'dan beri hastayım, benim spor hedeflerim yalan oldu bu hafta, oysa ne hayaller kurmuştum ne sporlar yapacaktım, iyileşmek için yapmadığım şey kalmadı ama hastalığın beni hemen bırakmaya niyeti yok sanırım:KK43:
geçmiş olsun canım.
Canım baya erken yemişsin keşke akşama en azından bir salata ekleseydin ki seni iyice tıkasaydı :KK66: yoksa menü süper :KK66:

Harika bir menü canım :KK66: tebrik ederim sporda var daha ne olsun :KK66:

Aman canım sakın :KK66: evet daha haftanın başı ama maalesef bir kere kaçamak yapınca bünye yine istiyor sonrasında :KK43:
Verdiğin ve vereceğin kiloları düşün :KK66: eminim eğer şu anda dayanırsan cumaya harika bir sonuç göreceksin :KK66:
evet kaptanım haklisin. Zaten kendimi bırakmıyorum.biraz gevsediğimde aynanın karşısına geçip kendi kendime gevşemek yok diyorum. Maşallah istikrarlı olarak devam ediyorum. İnşallah cumaya iyi bir bildirim yaparım.

Çok geçmiş olsun canım :KK66: Bol bol limonlu su iç canım :KK66: Bence listeyide kafana takma cumaya daha dünya zaman var neler olur o arada :KK66:
Bir bardak sıcak suya az kara biber limon ve 1 kaşık bal koyup karıştır gripte inanılmaz iyi geliyor hatta benim kızlar bile bir tek onu severek içiyorlar sonradan içimiz ısınıyor iyi geliyor diye :KK66:
Gecns olsun tatlim kaptanim oynakbasi34 oynakbasi34 canim hap bild kadaryla ve bendede gotuldgu uzere regl oranini azaltyr hapin etkisi :)
Merhaba kızlar menümü yazayım.

Sabah
2 yumurta
Peynir
2 zeytin
Biraz marul
Biraz lavaş

Öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kabak yemeği

Ara
1 bardak ayran
3 adet çizi

Aksam
Bir parca tavuk
3 çatal firin patates
Bol salata

Su 2.5 lt
Spor 30dk yürüyüş

Spor 210+30= 240 oldu.
menu cok iyi spor ha ri kaaaaaa:)

Cuma'dan beri hastayım, benim spor hedeflerim yalan oldu bu hafta, oysa ne hayaller kurmuştum ne sporlar yapacaktım, iyileşmek için yapmadığım şey kalmadı ama hastalığın beni hemen bırakmaya niyeti yok sanırım:KK43:
Cook cok gecms olsn once saglk canimmmm
Bugunku menum

Sabah
1kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim kepek ekmek

Ara
1 elma

Öglen
3 kofte
Kereviz salatası
1/2 dilim kepek ekmek

Ara
Yok

Aksam
Ton balikli salata

Ara
1 turk kahvesi
Belki 1 bardak süt
menulerine hayranim

Merhaba kızlar ben daha regl olmadım ya ay bitti nerdeyse
Emzirdigim için düzensiz galiba pufff

Umarım çabucak düzene girer ;) Olsakta bir dert olmasakta :KK53:

Bugünkü menum
Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek

oglen (misafirlikteydim çok şükür hamurisi yemedim )
Bir tabak bol yesillikli limonlu kısır şekersiz çay

Ara bir avuç badem fındık

Aksam çorba pırasa kavurması bir dilim ekmek

Son bir nar yiyeceğim

Spor 30+30=60
120+60=180 dk

Harikasın yinede ;) valla ben emzirirken ( gerçi süt sağmayla sütümü sağıp biberonla veriyordum :D ) resmen içim çekiliyor hesabı tatlı yerdim ( hamilelikte 5 kg verip 20 kgya yakın alan bendeniz :kızgın: )
Hep diyorum şu emzirme sürecinde almasaydım kesinlikle çoktan 80lere inmiştim :sinirli:

Selam kizlar :KK66:

Sabah tarcin limon suyu

09.00 gibi ..

Peynir
Zeytin
Domates
Maydanoz
2 d.ekmek
Az kaymak

Ara..
1 sade Turk kahvesi
1 kare bitter
1 portakal

Aksam ..
Y.Mercimek yemegi
Salata
2 kasik makarna

2.5 lt su
50 dak yuruyus

H.top.spor = 110 dak :KK66:

Harika bir menü canım ;) sporda süper eee daha ne olsun ;)

Artidayim yine ama inceldigimi hissediyorum. Bakalim cumaya Allah kerim. :KK66:

Canım yeri gelecek tartı oynamasada vücut sıkılaşacak ;) o bile bizim için motivasyon kaynağı ;)

geçmiş olsun canım.
evet kaptanım haklisin. Zaten kendimi bırakmıyorum.biraz gevsediğimde aynanın karşısına geçip kendi kendime gevşemek yok diyorum. Maşallah istikrarlı olarak devam ediyorum. İnşallah cumaya iyi bir bildirim yaparım.

Kesinlikle bu mantıkla devam canım ;) yaza kadar göreceğin farkı düşün ;) emin ol hiç bir tatlı o zevki vermeyecek sana ;)

Gecns olsun tatlim kaptanim oynakbasi34 oynakbasi34 canim hap bild kadaryla ve bendede gotuldgu uzere regl oranini azaltyr hapin etkisi :)
menu cok iyi spor ha ri kaaaaaa:)

Cook cok gecms olsn once saglk canimmmm
menulerine hayranim

Sağ olasın canım ;) valla zaten öyle aşırı derece gelmiyordu iyice azalınca biraz tedirgin olmadım değil :KK48: gerçi bazende diyorum iki tane doğurdum artık hiç olmasamda olur diye ama sonra menapozda olanların şikayetlerini duyunca aman bir kaç sene daha olayım diyorum :D yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal hesabı :D

Bu arada dondum araniza ins
Menummm
Sabah
Yok malasef
Ogle
Buyk bir ayvalik tostu
Ara
Bir avuc fistik
Ara
1 elma ve portakal
Suan kahve
Bu arada 3 4 catal kadayf kacirdim:KK43:((
Su
2 lt civari
Spor
40 dk yuruyus

Hadi bakalım bundan sonra seni her gün burada görürüz inşallah :KK60:
ASlında menün gayet güzel o 3 - 4 çatal kadayıfada takılma ;) sporunuda yapmışsın dengelenmiştir o ;) tabi cumaya kadar kaçamak yasak sana :KK20:

Selamün Aleyküm kızzzzzlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün benim doğum günüm :KK71::KK71::KK71::KK71:
Tam 37 oldum :KK48:
Eşim doktor bahanesiyle bugün için izin almış ama açıkçası ne hediye nede atraksiyon beklemiyorum ondan :D :D :D
Küçük kuşumu okula bırakıp gelicek birlikte artık kahvaltı ederiz ;)
Öğleden sonra Psikatride randevumuz var :KK48: eşimde öncesinde hem benim Annemlere kahve içmeye gidelim hemde hastanedeki Yengesini bir ziyaret edelim diyor ;)

Şu işe bakın yaw millet doğum günü için yemeğe gider, tatile gider hatta ve hatta sabahtan akşama süprizlerden süprizlere geçiş yapar ben psikatriye gidiyorum :D :D :D
Özel bir şeyler olacağını sanmıyorum ( geçen sene pasta bile kesmedim gerçi babam geçen gün soruyordu akşama pasta varmı diye ama onada bir PEKİ kek alırım gönlü olur :D ) Zaten kilolarla boğuşuyorum birde pasta olursa dayanamam yerim diye aldırmıyorum ;) )

Bu arada kızlar eşimin Yengesine çok kafam takıldı :(

Ayaklarında hala his yokmuş :KK61:
2 gün eşimin halası refakatçi kalmış hatta dün hadi hastanede bir yıkansın demişler ama hiç bir şekilde tek başına ayakta duramamış :( mecbur yeğeni ve eşimin halası tutup yıkamışlar o_O
Doktorlar acil ameliyat demişler ama aşırı kilolardan dolayıda tarih bile veremiyorlar; zayıflamadan müdahale etmek istemiyorlar sanırım.

Her gün dua ediyorum Allahım sen ona şifa ver, banada tez zamanda şu kilolardan kurtulmayı nasip et ki sağlık sorunları yaşamıyayım diye ;)

Eşim doktor bahanesiyle bugün için izin almış ama açıkçası ne hediye nede atraksiyon beklemiyorum ondan :KK70: :KK70: :KK70:
Küçük kuşumu okula bırakıp gelicek birlikte artık kahvaltı ederiz :KK66:
Öğleden sonra Psikatride randevumuz var :KK48: eşimde öncesinde hem benim Annemlere kahve içmeye gidelim hemde hastanedeki Yengesini bir ziyaret edelim diyor :KK66:

Şu işe bakın yaw millet doğum günü için yemeğe gider, tatile gider hatta ve hatta sabahtan akşama süprizlerden süprizlere geçiş yapar ben psikatriye gidiyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Özel bir şeyler olacağını sanmıyorum ( geçen sene pasta bile kesmedim gerçi babam geçen gün soruyordu akşama pasta varmı diye ama onada bir PEKİ kek alırım gönlü olur :KK70: ) Zaten kilolarla boğuşuyorum birde pasta olursa dayanamam yerim diye aldırmıyorum :KK66: )
Bu arada kızlar eşimin Yengesine çok kafam takıldı :KK43:

2 gün eşimin halası refakatçi kalmış hatta dün hadi hastanede bir yıkansın demişler ama hiç bir şekilde tek başına ayakta duramamış :KK43: mecbur yeğeni ve eşimin halası tutup yıkamışlar o_O
Doktorlar acil ameliyat demişler ama aşırı kilolardan dolayıda tarih bile veremiyorlar; zayıflamadan müdahale etmek istemiyorlar sanırım.

Her gün dua ediyorum Allahım sen ona şifa ver, banada tez zamanda şu kilolardan kurtulmayı nasip et ki sağlık sorunları yaşamıyayım diye :KK66:
Günaydınnn canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur bereket sağlık aşk getirsin sağlıkla kilolarını vermeni nasip etsin inşallah aminnn

Akrabanizada tez zamanda Allah şifa versin aminn

Günaydınnn canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur bereket sağlık aşk getirsin sağlıkla kilolarını vermeni nasip etsin inşallah aminnn

Akrabanizada tez zamanda Allah şifa versin aminn

Çoook teşekkür ederim canım ;) Rabbim tüm hastalara şifalar versin...Aminnnnnn
İnşallah bir sonraki doğum günümde hedefime ulaşmış olur çok daha zayıf olarak yeni yaşıma girmiş olurum ..........Aminnnnnnnn

Eşim doktor bahanesiyle bugün için izin almış ama açıkçası ne hediye nede atraksiyon beklemiyorum ondan :KK70: :KK70: :KK70:
Öğleden sonra Psikatride randevumuz var :KK48: eşimde öncesinde hem benim Annemlere kahve içmeye gidelim hemde hastanedeki Yengesini bir ziyaret edelim diyor :KK66:

Şu işe bakın yaw millet doğum günü için yemeğe gider, tatile gider hatta ve hatta sabahtan akşama süprizlerden süprizlere geçiş yapar ben psikatriye gidiyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Özel bir şeyler olacağını sanmıyorum ( geçen sene pasta bile kesmedim gerçi babam geçen gün soruyordu akşama pasta varmı diye ama onada bir PEKİ kek alırım gönlü olur :KK70: ) Zaten kilolarla boğuşuyorum birde pasta olursa dayanamam yerim diye aldırmıyorum :KK66: )
İyi ki doğdun kaptanım
Nice mutlu huzurlu sağlıklı veeeee
Fit Senelere

Bu arada kızlar eşimin Yengesine çok kafam takıldı :KK43:

2 gün eşimin halası refakatçi kalmış hatta dün hadi hastanede bir yıkansın demişler ama hiç bir şekilde tek başına ayakta duramamış :KK43: mecbur yeğeni ve eşimin halası tutup yıkamışlar o_O

Her gün dua ediyorum Allahım sen ona şifa ver, banada tez zamanda şu kilolardan kurtulmayı nasip et ki sağlık sorunları yaşamıyayım diye :KK66:
:KK9::KK9::KK9:Dogum günün kutlu olsun kaptancım

günaydın gününüz dilediğiniz gibi geçsin benim gibi hiç plan yapmayanda savrulur gider ...
Merhaba kızlar menümü yazayım.

Sabah
2 yumurta
Peynir
2 zeytin
Biraz marul
Biraz lavaş

Öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kabak yemeği

Ara
1 bardak ayran
3 adet çizi

Aksam
Bir parca tavuk
3 çatal firin patates
Bol salata

Su 2.5 lt
Spor 30dk yürüyüş

Spor 210+30= 240 oldu.
süpersin :super:
ceçmiş olsun canım bende pazar akşamından beri bir üşüme titreme kemiklerde sızı offf ki offf dün işten izin aldım dayanamadım akşamda spor yapamadım
Bugunku menum

Sabah
1kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim kepek ekmek

Ara
1 elma

Öglen
3 kofte
Kereviz salatası
1/2 dilim kepek ekmek

Ara
Yok

Aksam
Ton balikli salata

Ara
1 turk kahvesi
Belki 1 bardak süt
çok güzel menün tebrik ederim her gün tartılma bence ben dün akşam tok karnına tartıldım moralim bozuldu cuma günü tartılmak yeterli
iyi geceleriniz olsun inşallah
bugünkü menüm
sabah
1 küçük patatesli 1 yumurtalı omlet
yeşillik

öğlen
1 kase çorba

akşam
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt

bugün evin altından girip üstünden çıktığım için ara öğünleri atladım sporumda yok malesef
daha ne olsun ev işinin üstüne spor tanımam

sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin yeni yaşın süprizde neymiş Allah sana seni seven insanlar nasip etmiş gerisi hikaye

Back
X