İnşallah, bu gruba girenin sağ çıkmama ihtimalini düşünemiyorum çok güzel bir ortam var gazlıyor insanı, inanıyorum ki gidecek o kilolar da :) Çok büyük geçmiş olsun bu arada, o durumu atlatmanıza sevindim.
Adım Nazan, bugün doğum günüm dolu dolu 23 yaşındayım 24'ten gün almış bulunmaktayım

Güncel kilom; şans eseri sabah tartılmıştım 76,100 kg

Sıvı diyeti yapmıştım bir kaç ay önce 8 kilo vermemle 68 kg civarlarına düşmüştüm. Bir kaç gün öncesine kadar da 73'tüm aslında sabah 76 'yı görmemle dumur olmadım desem yalan olur

Ödemdir İnşallah

Ayrıca sıvı diyetini de tavsiye ederim uzun süre geri almadım aslında o kiloları, sonra resmen içimden canavar çıkmış gibi yedim. Hedefim şu an 65 olmak, çünkü 168 cm boyum var ve 68 kg olduğumda bile 58 59 kg civarı duruyordum (gerçekten abartmıyorum, hiç bir zaman kilomu göstermedim herkes şaşırır) Çok fazla zayıflık sevmiyorum zaten, 48 kg olmuş halimi de biliyorum, 55 kg halimi de biliyorum bana hiç yakışmıyor. Bir ameliyat sonrası aldım bu kiloları maalesef şu an uğraşıyorum, destek için teşekkür ederim acayip motiveyim şu an (bugün doğum günü olma sebebiyle biraz tırsıyorum ama ) umarım hep beraber başarırız :)