Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşgeldin canım genceciksin zaten sağlıklı bir listeyle kolayca hedefine ulaşırsın
ben alya bende 1,69 boyundayım 65-64 kilo benim içinde ideal bu arada 34 yaşında evliyim 2 tatlı cadı mevcut sanmaki onlardan kalan kilolar ben kendimi bildim bileli kiloluyum:KK66:
bu arada doğum günün kutlu olsun burda vereceğin kilolar kendine hediyen olsun
Çoook teşekkür ederim İnşallah :KK36: Bir kaç yıldır uğraşıyorum aslında bu kilolarla yeni değil artık diyete yatkınlaştı vücudum biraz zor oluyor malesef, bir şekilde olacak artık :) Maşallah size de arada bir bekar ben kaldım galiba :) Boyunuz iyi ama kilonuz kaç ki mahzuru yoksa ?

Canım 3 haftadır hic tatli,çikolata, pasta beyaz ekmek yemedim diyebilirim. Genel olarak sebze yiyorum ve hergun mutlaka yürümeye çalışıyorum. 3 hafta 3 kilo gitti ama bu regl haftam olduğundan kendime pek güvenmiyorum sislik var gibi. Ama yinede kendimi hic salmıyorum. Yediklerine dikkat ediyorum. Zaten menüler paylaşıldıkça göreceksin ki buradaki arkadaşların hepsi çok güzel menü paylaşıyor. Bi de mutlaka su içilmesi. En az 2lt. İnşallah faydalı olmuşumdur.

Çoook teşekkür ederim İnşallah :KK36: Bir kaç yıldır uğraşıyorum aslında bu kilolarla yeni değil artık diyete yatkınlaştı vücudum biraz zor oluyor malesef, bir şekilde olacak artık :) Maşallah size de arada bir bekar ben kaldım galiba :) Boyunuz iyi ama kilonuz kaç ki mahzuru yoksa ?
geçen cuma 70,5 di bende listeye yeni girdim 73 le başlamıştım ama öncesi var tabi ilk kızımda 99 gördüm sonra 69 indim sefasını sürmeden ikinci hamilelik geçen sene 82 lerdeydim sora 78 indim geçen yaz bol yürüyüş ve diyetle 73 inmiştim ama kışın gelmesiyle yine yükselişler....neyseki toparlayacagız buralarda

Canım 3 haftadır hic tatli,çikolata, pasta beyaz ekmek yemedim diyebilirim. Genel olarak sebze yiyorum ve hergun mutlaka yürümeye çalışıyorum. 3 hafta 3 kilo gitti ama bu regl haftam olduğundan kendime pek güvenmiyorum sislik var gibi. Ama yinede kendimi hic salmıyorum. Yediklerine dikkat ediyorum. Zaten menüler paylaşıldıkça göreceksin ki buradaki arkadaşların hepsi çok güzel menü paylaşıyor. Bi de mutlaka su içilmesi. En az 2lt. İnşallah faydalı olmuşumdur.
Oldu oldu teşekkür ederim :) Ben de birşey farkettim yalnız 1 haftadır aşırı su içmeye çalışıyorum zoraki olarak, 1 hafta önce 73 iken kilom şimdi bu bir haftada hiç kaçamak yapmadığım halde 76'ydım sabah aç karına tartıldığımda. Bu mantığı anlayamadım, sürekli sıvı beslendim ve sporda yaptım. Suyun kilo aldırma veya şişirme ihtimali yüzde kaçtır acaba :KK53:

geçen cuma 70,5 di bende listeye yeni girdim 73 le başlamıştım ama öncesi var tabi ilk kızımda 99 gördüm sonra 69 indim sefasını sürmeden ikinci hamilelik geçen sene 82 lerdeydim sora 78 indim geçen yaz bol yürüyüş ve diyetle 73 inmiştim ama kışın gelmesiyle yine yükselişler....neyseki toparlayacagız buralarda
Umarım :) 70'in hayalini kuruyorum gerçekten :)

evet canım olabilir aslında birazdan avatar ekleyeyim.

doğru yerdesin canım. Ben kendimi anlatayım.
Boy 165
Kilo 74.7
Yas 35

77. 7 ile başladım ve geçen hafta listeye girdim. Hedefime ulaşıncaya kadar istirarli bir şekilde devam edip muzun olmak istiyorum.kizlar avatar nasıl ekleniyor ya

İnşallah, bu gruba girenin sağ çıkmama ihtimalini düşünemiyorum çok güzel bir ortam var gazlıyor insanı, inanıyorum ki gidecek o kilolar da :) Çok büyük geçmiş olsun bu arada, o durumu atlatmanıza sevindim.
Adım Nazan, bugün doğum günüm dolu dolu 23 yaşındayım 24'ten gün almış bulunmaktayım :63: Güncel kilom; şans eseri sabah tartılmıştım 76,100 kg :63: Sıvı diyeti yapmıştım bir kaç ay önce 8 kilo vermemle 68 kg civarlarına düşmüştüm. Bir kaç gün öncesine kadar da 73'tüm aslında sabah 76 'yı görmemle dumur olmadım desem yalan olur o_O Ödemdir İnşallah :KK17: Ayrıca sıvı diyetini de tavsiye ederim uzun süre geri almadım aslında o kiloları, sonra resmen içimden canavar çıkmış gibi yedim. Hedefim şu an 65 olmak, çünkü 168 cm boyum var ve 68 kg olduğumda bile 58 59 kg civarı duruyordum (gerçekten abartmıyorum, hiç bir zaman kilomu göstermedim herkes şaşırır) Çok fazla zayıflık sevmiyorum zaten, 48 kg olmuş halimi de biliyorum, 55 kg halimi de biliyorum bana hiç yakışmıyor. Bir ameliyat sonrası aldım bu kiloları maalesef şu an uğraşıyorum, destek için teşekkür ederim acayip motiveyim şu an (bugün doğum günü olma sebebiyle biraz tırsıyorum ama ) umarım hep beraber başarırız :) :21:
mutlu sağlıjlı yılların olsun inşallah

Evet banu abla aslinda ben bu hafta ayrilacaktim ama arkadasimizim deneme süresi bitince benim yerime girsin insallah bende o zamana kaadar 69 lara düşsem super olacak
Şöyle normalde sınır 12 kişi ama eğer kaptanların onayı olursa bu sayı biraz daha yükseltilebilir :KK66: Hee sen samimi geldi bana kalmak istiyorum diyorsan o zaman kal :KK60: LargeGemini LargeGemini arkadaşımız fıstık gibi oldu hedefine ulaştı ( sanırım sadece bir kaç yüz gram kaldı ) O mezun olduğu an zaten Kaptan yardımcıları arasına giricek ve listedede olmadığı an 1 kişilik yer açılmış olacak :KK48: senin deneme süresi bitene kadar oda mezun olursa hemen onun yerine seni oturturuz :KK48:

Anam bir an kendimi Fatih Terim gibi hissettim :KK70: :KK70: :KK70:
Hemen hayal edin elleri kolları bir ileri bir geri oynayan çılgın bir tip :KK70:

Hadi hayırlı olsun o zaman :21:

Canım profilinden giriyorsun. Orada avatar diye yazıyor onu tıkla dosya sec yazar oradan karşına galerin, dosyaların çıkar seçtiğin fotoyu tıkla olur inşallah.

Kızlar ben yine menümü erken yazayım. Aksam çocuğun dersleriyle uğraşırken yazmak sorun olabiliyor.
Sabah
2 yumurta
Biraz peynir
2 dilim t.b.ek.

Öğle
Pırasa yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 incir

Ara
Yarim elma

Aksam menüm şöyle olur
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
Salata

Su 2lt.
Spor 70dk. yürüyüş

İnşallah, bu gruba girenin sağ çıkmama ihtimalini düşünemiyorum çok güzel bir ortam var gazlıyor insanı, inanıyorum ki gidecek o kilolar da :) Çok büyük geçmiş olsun bu arada, o durumu atlatmanıza sevindim.
Adım Nazan, bugün doğum günüm dolu dolu 23 yaşındayım 24'ten gün almış bulunmaktayım :63: Güncel kilom; şans eseri sabah tartılmıştım 76,100 kg :63: Sıvı diyeti yapmıştım bir kaç ay önce 8 kilo vermemle 68 kg civarlarına düşmüştüm. Bir kaç gün öncesine kadar da 73'tüm aslında sabah 76 'yı görmemle dumur olmadım desem yalan olur o_O Ödemdir İnşallah :KK17: Ayrıca sıvı diyetini de tavsiye ederim uzun süre geri almadım aslında o kiloları, sonra resmen içimden canavar çıkmış gibi yedim. Hedefim şu an 65 olmak, çünkü 168 cm boyum var ve 68 kg olduğumda bile 58 59 kg civarı duruyordum (gerçekten abartmıyorum, hiç bir zaman kilomu göstermedim herkes şaşırır) Çok fazla zayıflık sevmiyorum zaten, 48 kg olmuş halimi de biliyorum, 55 kg halimi de biliyorum bana hiç yakışmıyor. Bir ameliyat sonrası aldım bu kiloları maalesef şu an uğraşıyorum, destek için teşekkür ederim acayip motiveyim şu an (bugün doğum günü olma sebebiyle biraz tırsıyorum ama ) umarım hep beraber başarırız :) :21:

Doğum günün kutlu olsun canım ;) inşallah bir sonraki doğum gününde çoktan hedefine ulaşmış olursun :KK68:
Benimde dün doğum günümdü ve bende hep dedim inşallah sonraki yaşımı çok daha zayıf karşılarım :21:
Valla sıvı diyeti nasıl yaptın bilmiyorum ama onu yapabildiysen ciddi iradeye sahipsin belliki ;) eminim aynı iradeyle daha da güzel sonuçlar alırsın :KK60:
İnanmayacaksın belki ama bende evlendiğimde 52 kgdum :KK67: Ben o dönem kendimi kilolu görürdüm ama eşim o dönem ay çok zayıfsın diye diye bir hal olurdu hatta sırf kilo alayım diye hep ölümü gör ye ölümü gör ye diyip duruyordu :D şimdi diyorum ahanda ölünü görmeyeyim diye yiye yiye ne hale geldim diye :D
Şimdi bile sadece sağlığın için zayıfla aşkım yoksa benim gözümde hala aynı Banu var der :confused:
Allah razı olsun bir kez olsun bana kilo aldığım için tek kelime etmedi hatta benim kilomu duyanlarda kulaklarına inanamıyor hadi bee okadar yoksundur diyorlar ama ben kesinlikle çok daha sağlıklı olabilmek için kilo vermeyi çok istiyorum :21::21::21:

Evet banu abla aslinda ben bu hafta ayrilacaktim ama arkadasimizim deneme süresi bitince benim yerime girsin insallah bende o zamana kaadar 69 lara düşsem super olacak

:21::21::21: Kesinlikleeeeeeeeeeeee :21::21::21:
Bu arada haftaya cumaya senin Kaptan yardımcısı olarak listeye girmen için sayfa yöneticilerine yazıyorum bildirimlerden hemen sonra ;) Artık hedefime ulaştım tamam dediğin anda da bizlere KOÇluk yaparak hedefimize giden yolda destek olursun zaten :KK68::KK68::KK68::KK68:

Back
X