Merhabalarr kizlar oncelikle hayirli gunlerimiz olsun ins:)bugun hasta yani geceden bellitdi ama koly koly cok hastlnmam MasAllah diyeyim ama bugun cok halszm bogazim felan gayet norml ama burnum tikali ve agrsi basima vuruyor gozlerm kapaniyr nwyse tabiki daima cok sukur
Gelelim ikinci konuya biliyosunuz 2 3 haftdr kilo veremiyrm fakat suyuma diyetme elmden geldgnce dikkt ediyrm hatta arik iki ogun yiyrm ara ogunlerme dikkat ediyrm hayatmda ilk kez cayi sekersz tuketmye basldm musait oldgm anlrda yuruysde yapiyrm ewwt biraz inceldigimi hissetsemde tartida kilo veremiyor olmam ve gercekten cok sevdigim ve sorumluluk hissettigim takimima katki saglayamamam beni uzuyo ve motivasyonumu kiriyor..ben herkese ama en basta dustugum anlardada kacamaklarimdada hatta iznimdede en ufak bir imali soz etmeyen kirmamak icin ozverili davranan kaptanim
oynakbasi34
e cok tesekku ediyrm Allah razi olsun
Bu arada gruptan ayrilmiy liste disi olu gerekrse ama burdan ayrilamm sanirim cunku aile gbi olduk ewet..listede oamam beni cokda olmsz etkileyblr biliyrm ama gruba katkim olmadanda devam eeyeyim..sizi seviyorum.