Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydinlarrr
Kilom
Gecn hafta 71.6
Bu hafta 70.7
Herkesi tebrik ederim ayrica ozeliken Balonyanak Balonyanak seni rica eysem bi haftlk menunu en azbdan bi gunlk menunu yazablrmsn

tebrik ederim canım benim bu hafta bende katılayim size tarif etsene tekrar

Çok teşekkür ederim, ben de sizi tebrik ederim daha da iyileri olacak hep beraber umarım. Günlük olarak tarif edeyim; sabah kahvaltı yapmıyorum ben sadece sütlü kahve içiyorum (süt tozsuz ve şekersiz), bazen yanında 2-3 adet ceviz yiyorum ama siz isterseniz çorba içebilirsiniz ve çorba da sadece sebze olması öneririm ben mecburiyetten mercimek vs. tüketiyorum ama. Ara öğün yapmıyorum yine sabah, ama süt,ayran,yoğurt,kefir bunlardan herhangi birini tüketebilirsiniz. Öğlen yemeğinde mesela bugün mercimek çorbası (4 kepçe), yoğurt ve kibrit kutusu kadar haşlanmış et yedim o kadar. 3'te ara öğün yapıyorum, şu an yanımda ballı muzlu kefir var, bimde satılanlardan aldım. Mümkün mertebe şekersiz tüketilirse herşey daha iyi olur tabi ama çok kasmadan yapmaya çalışıyorum ben. Akşam yine çorba içeçeğim. Bu arada yeşilçay 2-3 fincan ve 2 litre su tüketiyorum en az, hareketlerimi de çoğaltmaya çalışıyorum. Siz de aklınıza gelen sıvı ve şekersiz herşeyi yiyebilirsiniz, mesela yeri geldi mi kakaolu süt bile içiyorum. Bunun gibi :KK36:

Günaydıııın hayırlı cumalar, süpersiniz Maşallah 80'lere az kalmış :) Diyete başladığımdan beri aşırı aktifim, sürekli bir işim bir acelem var 2 gündür zaman da ayıramadım kusura bakmayın. Misafir de bitmiyor, gece 1 2'lere kadar.. Sabah tartıldım tabiki, başlangıç kilom 76,100 gram, 1 hafta diyet sonucunda 72,500 gramım :KK36: Bir de dün gerçekten kuruyemişi çok fazla kaçırdım ilk defa (2 avuç kadar :KK75:), işyerine gelen çorba kıymalı ve yağlıydı da ondan da çok yedim, ama bu aşırı yeme atakların sebebini biliyorum regl dönemim yaklaştı. 4-5 gün kaldı ve vücudumda 1 hafta önceden şişkinlik başlıyor :ukala: Şu an biraz şişkinlik hissediyorum, haftaya cumaya İnşallah 70'i göreceğim büyük ihtimalle şişkinlik sıkıntı olacak ama bakalım :KK36:
canım tebrikler çok iyi sonuç almissin.
Maşallah, kilolarımız yakın ablacım sıvı diyeti için sabırsızlıkla bekliyorum seni de 60'ları göreceğiz İnşallah :KK36:
inşallah canım iki gün biraz çorba alıştırması yaptım. Yarin başlayabilirsem yaparım olmasa en geç pazartesi uygulamaya çalışacağım inşallah.

Günaydın kızlar
Giremiyorum buraya kızımın öksürüğü başladı şimdi çok huysuz sürekli ağlamaklı yavrum
Bende çok şükür biraz daha iyiyim benimde öksürük var ama olsun

Bu hafta diyet yapamadım ballı süt ıhlamur fln derken kilom sabit
Inşallah herşey yoluna girerde bende kilo verebilirim artık

Herkese hayırlı cumalar bol eksili bir gün olur ins
Allah iyilik versin canım.

Anam +200 lerdeyim kizlar reglim yaklaştı normalde bukadar olmazdım ama heryerim şiş sanki
Bu hafta kendimi cok iyi hissetmedim hep bi halsizlik cvardi kusura bakmayin

Çok teşekkür ederim, ben de sizi tebrik ederim daha da iyileri olacak hep beraber umarım. Günlük olarak tarif edeyim; sabah kahvaltı yapmıyorum ben sadece sütlü kahve içiyorum (süt tozsuz ve şekersiz), bazen yanında 2-3 adet ceviz yiyorum ama siz isterseniz çorba içebilirsiniz ve çorba da sadece sebze olması öneririm ben mecburiyetten mercimek vs. tüketiyorum ama. Ara öğün yapmıyorum yine sabah, ama süt,ayran,yoğurt,kefir bunlardan herhangi birini tüketebilirsiniz. Öğlen yemeğinde mesela bugün mercimek çorbası (4 kepçe), yoğurt ve kibrit kutusu kadar haşlanmış et yedim o kadar. 3'te ara öğün yapıyorum, şu an yanımda ballı muzlu kefir var, bimde satılanlardan aldım. Mümkün mertebe şekersiz tüketilirse herşey daha iyi olur tabi ama çok kasmadan yapmaya çalışıyorum ben. Akşam yine çorba içeçeğim. Bu arada yeşilçay 2-3 fincan ve 2 litre su tüketiyorum en az, hareketlerimi de çoğaltmaya çalışıyorum. Siz de aklınıza gelen sıvı ve şekersiz herşeyi yiyebilirsiniz, mesela yeri geldi mi kakaolu süt bile içiyorum. Bunun gibi :KK36:
çok güzel ya kesin yapcam, bunu uygulasam başarsam üç haftada ideal kiloya geliyorum var ya nasıl bişey yaaa :skandal::rolleyes::rolleyes:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Şükür eve gelebildim ;) Sağ olsun eşim işten erken çıkınca beni ve kız kardeşimi de aldı ;)
Akşamlık yemeğimizi de yedik :KK66:

Bildirimler yapılmış şimdi onları listeye geçeyim de eksik varsa onlarıda gireriz ;)

*** 8. Takım 508. Etap ***

Diademe ( 71,4 / 71,6 / + 0,2 / - 0,28 %)
IrResistible_ ( 76,4 / 78 / -1,6 / 2,09 %)
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) Sabit
LargeGemini ( 71 / / / % ) Sabit, Üye mezun olmak istiyor
Esrası ( 68,3 / 68 / 0,3 / 0,44 % )
serenalar ( 75,1 / / / %) Sabit
Huzurvemavi (90,1 / / / % ) sabit
xyz_s ( 67,4 / / / % ) sabit
elifdnzzz ( 71,6 / 70,7 / 0,9 /1,26 % )
zambak86 ( 65,5 / 64,5 / 1 / 1,53 % )
saimeberen ( 67,6 / / / % )
Sevimasi ( 74,1 / 73,3 / 0,8 / 1,08 % )
Alya39 (69,8 /69,8 / / % ) Sabit
afy2646 ( 96.5 / 95.3 / 1.2 / %1.24 )

Takım Toplamı; 0,526 %

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.3
Fark 0.80
Yüzde 1 inşallah dogru hesaplamışımdır. Kızlar sizde benim yüzdeyi hesaplar misiniz. Yanlışlık yapmayayım.

Harikasın canım :KK66: hesaplamada 1.08 çıkmıştı düzelttim ben zaten :KK66:

Hayırlı cumalar kızlar
oynakbasi34 oynakbasi34 kilom
Geçen hafta:65.5
Bu hafta:64.5
SPORUM:400 dk

Canım sporunda bildiriminde harika tebrik ederim :KK66:

Gunaydinlarrr
Kilom
Gecn hafta 71.6
Bu hafta 70.7
Herkesi tebrik ederim ayrica ozeliken Balonyanak Balonyanak seni rica eysem bi haftlk menunu en azbdan bi gunlk menunu yazablrmsn

Hadi bakalım canım haftaya artık 6li rakamları ucundanda olsa göreceksin :KK66:
Tebrikler

Günaydın ....
oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim ben bu hafta sabit in 70 kilo çıktım geçen hafta listede 79,8 yazmıştınız yanlışlıkla ona göre listeye eklersiniz
Ben şimdi yoldayım şehir dışına çıkıyorum
Akşam takip ederim

Canım yanlış hatırlıyorsun sanırım 69.8di bildirimin geçen hafta o yüzden o rakama göre sabit dedim :KK66: 200 gramın lafı olmaz sonuçta pozitiv yönde bir durum yok :KK66:

Geçen hafta 68,3 bu hafta 68 regl oldum

Canım regle olmana rağmen 300 grda olsa eksi görmüşsün :KK66: eminim reglden sonra çok daha fazlasını eksi olarak göreceksin :KK66:

Ahh be kuzum nedir seninde bu rakamdan çektiğin :KK66: Pes etmek yok inşallah haftaya görürsün eksi :KK66:

Gecen hafta 71,4
Bu hafta 71,6
Fark200 gr
Yüzde - 0, 2

Canın sağ olsun canım eminim ödem vardır yoksa 200 gr artı mı olur :KK66: Haftaya çok daha güzel bir rakam görürsün :KK66:

Son düzenleme:
X xyz_s Canım bir tek senin bildirimin kaldı
Bu arada yüzünü gören cennetlik oldu kız özlettin kendini :KK66: Yanlış anlama ama artık seni daha sık burada görmek isteriz sonuçta diğer arkadaşlarımız devamlı fedakarlık yapıyor yeri geldiğinde düzenli olarak paylaşım yapıyorlar :KK66: Lütfen sende bu konuda biraz daha özenli ol kuzu çünkü adminler o konuda uyarınca benimde bahanem olmaz sonuçta sırf bizim takım değil bir sürü üye var :KK66:

Çarşamba sabit diye yazmışsın ama onu baz alayım mı bilemedim :KK66: Gerçi şimdi gördüm Annendeydin pazar dönecektin ;) o zaman bu bildirimini baz alayımda pazardan sonra her fırsatta burada görelim seni ;)

*** 8. Takım 508. Etap ***

Diademe ( 71,4 / 71,6 / + 0,2 / - 0,28 %)
IrResistible_ ( 76,4 / 78 / -1,6 / 2,09 %)
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) Sabit
LargeGemini ( 71 / / / % ) Sabit, Üye mezun olmak istiyor
Esrası ( 68,3 / 68 / 0,3 / 0,44 % )
serenalar ( 75,1 / / / %) Sabit
Huzurvemavi (90,1 / / / % ) sabit
xyz_s ( 67,4 / / / % ) sabit
elifdnzzz ( 71,6 / 70,7 / 0,9 /1,26 % )
zambak86 ( 65,5 / 64,5 / 1 / 1,53 % )
saimeberen ( 67,6 / / / % )
Sevimasi ( 74,1 / 73,3 / 0,8 / 1,08 % )
Alya39 (69,8 /69,8 / / % ) Sabit
afy2646 ( 96.5 / 95.3 / 1.2 / %1.24 )

Takım Toplamı; 0,526 %

Canım kesinlikle pes etme :KK66: direniyor olabilir bünye sonuçta öncesinde kilolar gitti ve bünye kendini korumaya alabilir :KK66:
Canım kesinlikle pes etme :KK66: direniyor olabilir bünye sonuçta öncesinde kilolar gitti ve bünye kendini korumaya alabilir :KK66:
Strestliyim canim hic sorma esim isten cikip is kuracagim diye tutturdu
Bir taraftan uykusuzluk agrilar ne olacak bilmem

Strestliyim canim hic sorma esim isten cikip is kuracagim diye tutturdu
Bir taraftan uykusuzluk agrilar ne olacak bilmem

Canım herşeyde bir hayır var boşver ;) eşine elinden geldiğince destek ol bakarsın bu sizin için daha hayırlıdır ;)
İnsan iş yerinde mutsuz olunca çok maaşda alsa sıkıntı yaşar ;) benim eşimde diyor ilk fırsatta işten ayrılacağım diye ;) emeklilik ilan edilse anında bırakırım diye ;) patronu bencil ve cidden hakkını vermiyor ;)
Eşininde keyfi yerinde olsa zaten demez işten ayrılacağım diye ;)

Sen dua et hayırlısı neyse o olsun ;)

Canım herşeyde bir hayır var boşver :KK66: eşine elinden geldiğince destek ol bakarsın bu sizin için daha hayırlıdır :KK66:
İnsan iş yerinde mutsuz olunca çok maaşda alsa sıkıntı yaşar :KK66: benim eşimde diyor ilk fırsatta işten ayrılacağım diye :KK66: emeklilik ilan edilse anında bırakırım diye :KK66: patronu bencil ve cidden hakkını vermiyor :KK66:
Eşininde keyfi yerinde olsa zaten demez işten ayrılacağım diye :KK66:

Sen dua et hayırlısı neyse o olsun :KK66:
çok eziyorlar malesef oda haklı ama ben korkuyorum

çok eziyorlar malesef oda haklı ama ben korkuyorum

Canım sigortalı işiyse işten çıkarılmayı sağlasın canım ;) en azından sskdan 10 ay işsizlik maaşı alırsınız ;) eşin yeni işini oturtana kadar o parayla idare edersiniz ;) hiç yoktan iyidir ;) hem tazminatı da olacaktır ;)

Back
X