- 25 Nisan 2013
- 1.455
- 2.398
- 133
tebrik ederim canım benim bu hafta bende katılayim size tarif etsene tekrarMaşallah, kilolarımız yakın ablacım sıvı diyeti için sabırsızlıkla bekliyorum seni de 60'ları göreceğiz İnşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım benim bu hafta bende katılayim size tarif etsene tekrarMaşallah, kilolarımız yakın ablacım sıvı diyeti için sabırsızlıkla bekliyorum seni de 60'ları göreceğiz İnşallah![]()
Gunaydinlarrr
Kilom
Gecn hafta 71.6
Bu hafta 70.7
Herkesi tebrik ederim ayrica ozelikenBalonyanak seni rica eysem bi haftlk menunu en azbdan bi gunlk menunu yazablrmsn
tebrik ederim canım benim bu hafta bende katılayim size tarif etsene tekrar
canım tebrikler çok iyi sonuç almissin.Günaydıııın hayırlı cumalar, süpersiniz Maşallah 80'lere az kalmış :) Diyete başladığımdan beri aşırı aktifim, sürekli bir işim bir acelem var 2 gündür zaman da ayıramadım kusura bakmayın. Misafir de bitmiyor, gece 1 2'lere kadar.. Sabah tartıldım tabiki, başlangıç kilom 76,100 gram, 1 hafta diyet sonucunda 72,500 gramımBir de dün gerçekten kuruyemişi çok fazla kaçırdım ilk defa (2 avuç kadar
), işyerine gelen çorba kıymalı ve yağlıydı da ondan da çok yedim, ama bu aşırı yeme atakların sebebini biliyorum regl dönemim yaklaştı. 4-5 gün kaldı ve vücudumda 1 hafta önceden şişkinlik başlıyor
Şu an biraz şişkinlik hissediyorum, haftaya cumaya İnşallah 70'i göreceğim büyük ihtimalle şişkinlik sıkıntı olacak ama bakalım
![]()
inşallah canım iki gün biraz çorba alıştırması yaptım. Yarin başlayabilirsem yaparım olmasa en geç pazartesi uygulamaya çalışacağım inşallah.Maşallah, kilolarımız yakın ablacım sıvı diyeti için sabırsızlıkla bekliyorum seni de 60'ları göreceğiz İnşallah![]()
Allah iyilik versin canım.Günaydın kızlar
Giremiyorum buraya kızımın öksürüğü başladı şimdi çok huysuz sürekli ağlamaklı yavrum
Bende çok şükür biraz daha iyiyim benimde öksürük var ama olsun
Bu hafta diyet yapamadım ballı süt ıhlamur fln derken kilom sabit
Inşallah herşey yoluna girerde bende kilo verebilirim artık
Herkese hayırlı cumalar bol eksili bir gün olur ins
çok güzel ya kesin yapcam, bunu uygulasam başarsam üç haftada ideal kiloya geliyorum var ya nasıl bişey yaaaÇok teşekkür ederim, ben de sizi tebrik ederim daha da iyileri olacak hep beraber umarım. Günlük olarak tarif edeyim; sabah kahvaltı yapmıyorum ben sadece sütlü kahve içiyorum (süt tozsuz ve şekersiz), bazen yanında 2-3 adet ceviz yiyorum ama siz isterseniz çorba içebilirsiniz ve çorba da sadece sebze olması öneririm ben mecburiyetten mercimek vs. tüketiyorum ama. Ara öğün yapmıyorum yine sabah, ama süt,ayran,yoğurt,kefir bunlardan herhangi birini tüketebilirsiniz. Öğlen yemeğinde mesela bugün mercimek çorbası (4 kepçe), yoğurt ve kibrit kutusu kadar haşlanmış et yedim o kadar. 3'te ara öğün yapıyorum, şu an yanımda ballı muzlu kefir var, bimde satılanlardan aldım. Mümkün mertebe şekersiz tüketilirse herşey daha iyi olur tabi ama çok kasmadan yapmaya çalışıyorum ben. Akşam yine çorba içeçeğim. Bu arada yeşilçay 2-3 fincan ve 2 litre su tüketiyorum en az, hareketlerimi de çoğaltmaya çalışıyorum. Siz de aklınıza gelen sıvı ve şekersiz herşeyi yiyebilirsiniz, mesela yeri geldi mi kakaolu süt bile içiyorum. Bunun gibi![]()
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.3
Fark 0.80
Yüzde 1 inşallah dogru hesaplamışımdır. Kızlar sizde benim yüzdeyi hesaplar misiniz. Yanlışlık yapmayayım.
Gunaydinlarrr
Kilom
Gecn hafta 71.6
Bu hafta 70.7
Herkesi tebrik ederim ayrica ozelikenBalonyanak seni rica eysem bi haftlk menunu en azbdan bi gunlk menunu yazablrmsn
Günaydın ....
oynakbasi34 kaptanim ben bu hafta sabit in 70 kilo çıktım geçen hafta listede 79,8 yazmıştınız yanlışlıkla ona göre listeye eklersiniz
Ben şimdi yoldayım şehir dışına çıkıyorum
Akşam takip ederim
Geçen hafta 68,3 bu hafta 68 regl oldum
Kilom 78(((
Gecen hafta 71,4
Bu hafta 71,6
Fark200 gr
Yüzde - 0, 2
Bildiginiz bunalımdayım kizlar kilo vermem lazım
Canım kesinlikle pes etmedireniyor olabilir bünye sonuçta öncesinde kilolar gitti ve bünye kendini korumaya alabilir
![]()
Strestliyim canim hic sorma esim isten cikip is kuracagim diye tutturduCanım kesinlikle pes etmedireniyor olabilir bünye sonuçta öncesinde kilolar gitti ve bünye kendini korumaya alabilir
![]()
Strestliyim canim hic sorma esim isten cikip is kuracagim diye tutturdu
Bir taraftan uykusuzluk agrilar ne olacak bilmem
çok eziyorlar malesef oda haklı ama ben korkuyorumCanım herşeyde bir hayır var boşvereşine elinden geldiğince destek ol bakarsın bu sizin için daha hayırlıdır
İnsan iş yerinde mutsuz olunca çok maaşda alsa sıkıntı yaşarbenim eşimde diyor ilk fırsatta işten ayrılacağım diye
emeklilik ilan edilse anında bırakırım diye
patronu bencil ve cidden hakkını vermiyor
Eşininde keyfi yerinde olsa zaten demez işten ayrılacağım diye
Sen dua et hayırlısı neyse o olsun![]()
çok eziyorlar malesef oda haklı ama ben korkuyorum