SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür eve gelebildim 1 saat önce

tabi az dinlenip ara öğünümü yaptıktan sonra hemen mutfağa daldım akşamlık yemeğimi yapmaya

Evden çıkarken açıkçası pek ümitli değildim hani az gitmiştir en fazla 300 - 500 falan diye

ama gittiğimde gözlerime inanamadım :)
Kızlar geçen hafta 112.3 kgken
Bu hafta 110.7 kg çıktım

Yani tam 1.6 kg vermişim üstelik 1.1 kgsu sırf yağdan gitmiş ve diyetisyen çok memnundu
1 mayıs resmi tatil olacağı için bir sonraki hafta yoğunluk olur diye mayısın 9una attı bizim kontrol ama bir haftaya mahsus üstelik yeni listeye bayıldımmmmmmmmmm
Hatta hemen aklımdayken yazayım listemi;
Sabah uyanınca bol suyla güne başlıyoruz
Kahvaltı 09:00da
2 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim etimek
Bol yeşillik ( domates salatalık zaten sınırsız )
1 bardak bitkisel çay
ara 11:00de
1 bardak ayran ( içine 1 yemek kaşığı chia tohumu )
Öğlen 13:00de
2 kepçe çorba ( içine 1 çay kaşığı kırmızı biber )
Bol salata
ara 15:00de
1 bardak ayran ( 1 yk chialı yine )
ara; 17:00de
1 meyveli activya ( incirlisi hariç hepsi oluyor )
Hatta ben onu buzlukta dondurup dondurma niyetine yiyorum iki gündür
Akşam;
4 yk kıymalı sebze yemeği yada 150 gr kadar ızgara tavuk yada 4 yk kadar tavuk sote
Bol salata
ara 21:00de
1 dilim ananas yada 1 adet kivi
1 bardak sıcak suyla
Normalde ertesi gün başlıyordum ama hazır yemeğim yokken gelirken az kıyma aldım hemen pırasa yaptım pişiyor şu anda

bugün akşamdan başlıyorum yani

Listeme bayıldım hem pratik hemde hep sevdiğim şeyler
15 gün sonra wowww dedirteceğim inşallah diyetisyene
ah şu kardeşler

biz 7 kız kardeşiz hepimizin ayrı ayrı huyu var.allah eksikliklerini göstermesin

kardeşin biraz nazlı sanırım.sen daha atılgan ve iş bitiricisin bence
Nazlı değil canım düpedüz sinsi

Hatta reşmende yüzüme dedi açığını bulursam anında Anneme yetiştiririm seni sevmesine tahamülüm yok diye

Anneme bile bir gün dedi onu daha çok seviyorsun zaten falan diye

inanılmaz ama benim büyük kızın Annemlerden ilgi görmesi sinirini bozuyor hatta bayram harçlıklarını bile Annem sırf tartışma çıkmasın diye eşit verir ama sonra benim kıza takviye yapar

sonuçta onunkiler 9 yaşında benim büyük 17 masrafları eşit değil diyor Annem ama tatsızlık çıkmasın diye çaktırmıyor

36 yaşında ama hala aynı mantıkta devam ediyor ki Annem defalarca uyardı yapma kızım ayıp koca kadın oldun diye tabi anlayan yok 3 gün iyise 4cü gün ya bir laf sokar yada bir tatsızlık çıkarır ben alttan almazsam

bende Annemler üzülmesin diye hee diyorum işte ama yüzünede dedim Allah geçinden versin bugün Annemlere bir şey olsa önce seni evire çevire bir döverim sonra ister görüş ister yüzüme bakma diye

Çatlak ama ne yapacağın atsan atılmıyor satsan satılmıyor

İnan bizi tanıyanlar hep diyor valla inanmıyorum senin gibi birinin böyle bir kardeşi olsun diye

millet hep onu kıskanır fesatlanır mantığında hatta biraz büyük burunludur kendini üstün görür ve o yüzden bir arkadaşıma 2 sene evvel bakışlarıyla da sözleriylede neler yaptı

kadıncağız hala diyor o zaman çok kırıldım ama sırf senin hatrına ses etmedim diye

) arkadaşımın gönlünü alana kadar akla karayı seçtim Allahtan daha evvel uyarmıştım hani benim gibi değil diye

şimdi kadın haklı olarak diyor ölüyorum dese su vermem diye

Annem bile o zaman çok kızdı ona nasıl bizimle olan birine laf sokarsın diye ama öleceğini bilse vazgeçmez eşşek
günaydın bayanlar
oynakbasi34
kaptanım ben toparlandım
çok yoğun iş tempomuz var belki girip sohbet edemem ama menü bildirimlerimi yapacagim şükürler olsun ki

dünkü menü
2 günkurusu 2 bardak su
sabah 1 kepekli lavaş( 2,5 dilim kepek ekmek yerine ) 2 yk lor peynir 5 zeytin salatalık dereotu
ara 1 günkurusu 1 yeşil çay
öğlen 1 çiğ kabak ve salatalık rendesi dere otu ve 3 kaşık haşlanmış nohut yoğurt karışımı ( pulbiberli)
ara 4 burçak büsküvi çay
ara 1 türk kahvesi

akşam 1 tabak yogurtlu karnıbahar
ara yarım armut
3 lt su
20 dk eliptik bisiklet

13 marttan beri hep başladım bıraktım büssürü buhranlar yaşadım ama yıkılmadım yine başlayacağım yinede başlayacağım

Harikasın canım

Toparlanmana sevindim üstelik menünde çok güzel

Hadi bakalım sil baştan başladığını farz et ama azimle devam sen verdikçe dahada güçlü olacaksın unutma
Kizlar günaydin,
cumadan beri benim kiz baya bi hasta atesli. O yüzden hic giremedim nete.
Dün doktor bakteri kapmis dedi. Antibiotik verdi simdi babayla evdeler. Ama ben olmayinca yaninda icim hic rahat etmiyor.
Çok çok geçmiş olsun canım

Rabbim acil şifalar versin inşallah çabucak toparlanır