- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr 

Herkese hayırlı geceler
Çok şükür bu geceyide atlattım ama cidden yorgunluktan bayılacak gibiyim
Eşimle sabahtan Eminönüne gittik ve baya yürüdük
Küçük kuşumda bugün oruçluydu onuda aldık yanımıza ama maşallah hatun aaaa bu ne güzelmiş bunuda severim diyince ben ne gördüyse aldım
hadi gözü kalmasın oruçlu en azından teşfik olsun diye 
Yavrum saat 17:40a kadar dayandı ( ki önceki sene sadece tekne orucu tutuyordu haftasonları 1 gün ) ama sonra dayanamayıp ağlamaya başladı ben çok susadım karnım ağrıyor acıktım diye

Hadi olsun tam gün sayılır sen daha ufaksın dedik de orucunu açmasını söyledik
Yavrum normalde çok fazla çorba falan sevmez aç karnına hemen kuru kuru yeme önden çorba iç dedim de 1 kase çorbayı hiç itiraz etmeden içti sonrada hatta diyor Anneciğim yemek yiyebilmek ne kadar güzel birşeymiş meğer diye 
Annemler bu akşam bizde iftaraydı malum
kuşum o saate kadar oruçlu olduğunu duyunca onlarda helal kız sana dediler 
Şükür bugün tuttuk hatta eşimde tuttu ama bir daha izin vermem çünkü öğleden sonra 2 sene önceki semptomları yaşamaya başladı
baş ağrısı falan hatta bir ara boz dedim yok kalmış 2 - 3 saat asla bozmam dedi 
Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu ama benimde tansiyon düşünce oda bana fırça attı
Büyük ihtimalle bir dolu bir boş yaparım yoksa kendime zarar vermiş olurum ki dün sahur programında bile hoca dedi ki sen kendine işkence yapıyorsan sanma ki oruçlu o an ölürsen kesin cennete gideceğini oruçlu olduğun için dedi
Rabbim sana o müsaadeyi vermiş işkence gibi geliyorsa tutmayın efendim dedi hoca 
Bakalım yarın tutmayacağız ( büyük kız tutacakmış tek ) artık bol bol su içer günü daha dikkatli geçiririm
Bu arada yemekte çok fazla kaçırdığım söylenemez
1 kepçe çorba ( 3 - 4 dakika ara verdim sonrasında zaten ancak diğerlerinin servisini hazırladım )
1 adet ufak karnıyarık ( yağsız tavada yumuşattım tabi yapışmasın diye çok çok az yağ ekledim onuda çeşme altında bol sıcak suyla akıttım ne olur ne olmaz diye )
3 adet marullu çiğ köfte ( valla bir ona hayır demedim ama vicdanen rahatım )
Bol bol da salata
Şu saatte kadar 2 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim
Bu arada aç karnına iftardan önce tartıldım 106.4 kg çıktım

Olsun canım en azından nota almadık
eminim bir sonraki hafta çok daha güzel sonuçlar görürüz 

Herkese hayırlı geceler

Çok şükür bu geceyide atlattım ama cidden yorgunluktan bayılacak gibiyim

Eşimle sabahtan Eminönüne gittik ve baya yürüdük

Küçük kuşumda bugün oruçluydu onuda aldık yanımıza ama maşallah hatun aaaa bu ne güzelmiş bunuda severim diyince ben ne gördüyse aldım

Yavrum saat 17:40a kadar dayandı ( ki önceki sene sadece tekne orucu tutuyordu haftasonları 1 gün ) ama sonra dayanamayıp ağlamaya başladı ben çok susadım karnım ağrıyor acıktım diye

Hadi olsun tam gün sayılır sen daha ufaksın dedik de orucunu açmasını söyledik

Annemler bu akşam bizde iftaraydı malum

Şükür bugün tuttuk hatta eşimde tuttu ama bir daha izin vermem çünkü öğleden sonra 2 sene önceki semptomları yaşamaya başladı

Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu ama benimde tansiyon düşünce oda bana fırça attı

Büyük ihtimalle bir dolu bir boş yaparım yoksa kendime zarar vermiş olurum ki dün sahur programında bile hoca dedi ki sen kendine işkence yapıyorsan sanma ki oruçlu o an ölürsen kesin cennete gideceğini oruçlu olduğun için dedi

Bakalım yarın tutmayacağız ( büyük kız tutacakmış tek ) artık bol bol su içer günü daha dikkatli geçiririm

Bu arada yemekte çok fazla kaçırdığım söylenemez

1 kepçe çorba ( 3 - 4 dakika ara verdim sonrasında zaten ancak diğerlerinin servisini hazırladım )
1 adet ufak karnıyarık ( yağsız tavada yumuşattım tabi yapışmasın diye çok çok az yağ ekledim onuda çeşme altında bol sıcak suyla akıttım ne olur ne olmaz diye )
3 adet marullu çiğ köfte ( valla bir ona hayır demedim ama vicdanen rahatım )
Bol bol da salata

Şu saatte kadar 2 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim

Bu arada aç karnına iftardan önce tartıldım 106.4 kg çıktım

Hayırlı bereketli ramazanlar diliyorum arkadaşlar...
Listede yine altlardayız.. Banucum eline sağlık...
Olsun canım en azından nota almadık