Sinirlenmekte çok haklısın canım sonuçta kızdırmak için de olsa böyle bir şey yapması hoş değil

Kusura bakmasın ama o lafı hak etmiş

Bence bir ara oturup eşininde olduğu bir ortamda emrivakiden hoşlanmadığını özeline saygı göstermesi gerektiğini izah et kırmadan

Ben senin evine gelip senden izin almadan herhangi birşeyi alıp gitsem sen rahatsız olmazmısın de

biraz empati kursun hem zaten sen istediği resimlerin çıktısını vermişsin

hani o resimde çok güzelse ve ondada olsun istiyorsa o zaman en azından bak canım haberin olsun ben bunu aklımdayken aldım fotografçıda bastırıp sana hemen geri vereceğim diyebilirdi ( tabi bunu sen gelir gelmez yapmalıydı

)
Bence biraz daha mesafeli olmayı dene

gerçi anladığım kadarıyla aile apartmanı ama arada birinize olan saygıyı kaybetmemek için biraz daha dikkatli davranın ( tabi o ilk etapta anlam veremeyebilir ama senin mesafe koyduğunu anlarsa oda daha dikkatli olur yeğenlerinin hatrına )
Umarım bu gerinlik gider ve bir daha tekrar tatsızlık yaşamazsınız

Konuşurken ama mutlaka belirt ; atıyorum senden büyükse bak seni bir abla gibi görüyorum yada atıyorum bir kardeş gibi ve cidden senle aramızda sıkınntı olsun istemiyorum ama sana göre önemsiz olan bana göre önemli

heee bana haber ver canım feda

lütfen bundan sonra ikimizde daha dikkatli olalım ki huzurumuz kaçmasın sonuçta en çok eşim yani seninde kardeşin yada abin etkileniyor ve ben biliyorum sen asla onun üzülmesini istemezsin diye

ver çoşkuyu ki olayı büyütüp sana dönüş yaptıramasın
Ve kesinlikle eşin varken bu muhabbeti yapın ki sonradan gidip onu dedi bunu dedi diye yanlış anlaşılacak şekilde anlatma şansı olmasın
Ben KVye bir gün çok rahatsız olduğum bir durum için telefon açtım ( eşimin cebinden ama hatunun nasıl gıcığı varsa bana numaraya dikkat etmeden açmış

)
En tatlı ses tonuyla ya Anneciğim ne olur darılma ama beni bugün çok kıran bir durum oldu diye söze başladım ve inan aynı şekilde hep Anneciğim diye konuştum

rahatsız olduğumu durum konusunda uyardım kibarca

ne olur bak biliyorum iyi niyetle dedin ama millet öyle algılamaz insanların yanında lütfen biraz daha dikkatli olurmusun dedim aman demez olaydım

kalayı bastı hatta bir daha evime gelme falan diye bağırdı durdu

ben yinede o zamanlar ama Anneciğim bak bu durum en çok eşimi yani senin oğlunu üzüyor yazık değilmi ona hem ne var birbirimize dürüst davrandık dedim

Küfür dahi etti

sonrada yüzüme kapattı

eşime yüzüme kapattı diyince şarjı bitmiştir dedi ve 2 dakika sonra eşimin cebi çaldı

eşimde bak günahını aldın aç dedi

bende yok seni aradığına göre seninle konuşmak istiyor benim cebimi aramadı sonuçta dedim

Eşim cevap verdi ama kadın resmen ağlıyor

yok oğlum neler oldu bilemezsin karın beni aradı ağzına geleni saydı işte bana hakaretler etti sen kim oluyorsun da beni milletin içinde kötü gösteriyorsun falan diye yalanları peş peşe uyduruyor

eşim dinledi dinledi ve en sonunda Anneeee sen Banunun kimin cebinden aradığına bile bakmamışsın hacı kadınsın utanmıyormusun yalan söylemeye kızcağız benim yanımda aradı ve Anneciğim kelimesinden başka kelime çıkmadı ağzından

Allah aşkına ne senin bu kızla derdin yazık günah değilmi üstelik çok haklı söylediğinde bundan sonra duymak istemiyorum eşimle ilgili bir şikayet dedi

Özür dileyeceğine senide istemiyorum artık evime gelme dedi eşimin de yüzüne telefon kapattı

Hani ben yanlızken konuşmuş olsaydım belki inanırdı Annesine ve cidden o gün anladı Annesinin yalanlarını

o günden sonra ne dese he deyip geçiyordu
Hani seninki de aynını yapacak diye bir şey yok ama hep derim biriyle bir şey konuşacaksam kesinlikle yanımda şahitli olur o konuşma

ne olur ne olmaz