• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 kuzum noldu etaplar birlesecekmi belli oldumu .?

Bizler için farketmez ama kaptanlari etkileyebilir zaman sorunundan kaynaklı.

Yok canım Maalesef hala pür dikkat takipteyim ;) dediğin gibi kaptanlar açısından sıkıntı ama bakalım oy vermeyen 4 takım kaldı ;) çoğunluk birleştirilsin demiş ( 6 evet 3 hayır var ) diğer takımlardan 1 evet bile gelirse kesinleşir zaten ;)
Nedense her seferinde bileştirilirken herkes tamam derdi bu sefer sanırım millet bayramlık gezmiyor yada takımı tartısını yanında götüreceği için dert etmiyor ama olan kaptanlara olur :( heleki paylaşım listesini yapması gereken takım kaptanı için çok çok daha sıkıntılı ;)

Yok canım Maalesef hala pür dikkat takipteyim :KK66: dediğin gibi kaptanlar açısından sıkıntı ama bakalım oy vermeyen 4 takım kaldı :KK66: çoğunluk birleştirilsin demiş ( 6 evet 3 hayır var ) diğer takımlardan 1 evet bile gelirse kesinleşir zaten :KK66:
Nedense her seferinde bileştirilirken herkes tamam derdi bu sefer sanırım millet bayramlık gezmiyor yada takımı tartısını yanında götüreceği için dert etmiyor ama olan kaptanlara olur :KK43: heleki paylaşım listesini yapması gereken takım kaptanı için çok çok daha sıkıntılı :KK66:

Evet.. birleşirse yüzde ikiye boluneceginden çok iyi derece yapmamız gerek..
O yüzden temkini elden birakmayalim.

İnşallah canım :KK66: bol bol su içiyorum zaten şimdi de sıcak suya döndüm :KK66: evde limonum kalmamış artık dışarı çıktığımda alırım :KK66:
Üstüne birde bu sabah regl olmuşum ama şükür hiç sancım yok :KK66:

Sanada günaydın canım :KK66:
Kahvaltılar edildi mi bakalım :KK66:
Kahvalti yapıldı baturalp babasıyla yollandı evi toplama zamani:)

Kahvalti yapıldı baturalp babasıyla yollandı evi toplama zamani:)

Ohhh süper ;) sana kolay gelsin aç müziği bir güzel hareket et hem temizlik hem yağ yakma ;)
Ben geçen gün yaptığımda resmen büyük bir zevkle yaptım temizliğimi ;)

Bende bir saat sonra hazırlanıp çıkacağım bizimkilerle ;) büyük kızın ayakkabıya ihtiyacı vardı kaç haftadır sallayıp duruyordu en sonunda şükür ayakkabısının kumaşı delindi de mecbur ayakkabı alacak :D cadı ayakkabılarına çok bağlı şu üstü delikli olan nikelardan vardı nasıl becerdiyse serçe parmağının olduğu yerden delmiş :D Hayır erkek olsa maç yaptı diyeceğim ama bütün gün dışarda olunca normaldir ;)
Bu sefer ama hiç kusura bakmasın normal ayakkabı alsın veremem dünya para ayakkabıya ;) yazık günah millet yiyecek ekmek bulamıyor :(

Evet kazandı:kahve:

Günaydınlar kızlar çia (doğrumu yazdım ki)aldım nasıl yeniyor bu :) birde beyaz çay istiyorum ,kayısım bitmiş almaya gidicem bakarım varsa alırım

Sanada günaydın canım hoş geldin

Canım chiayı yoğurta karıştırabilirsin yada ayrana ;) salatalara ekleyende var da bence en güzeli yoğurt yada ayran ;)
Günde 2 yk kadar tüketebilirsin canım ;) inanılmaz tok tutuyor ve yağ yakımını hızlandırıyor ;)
Kayısı alacaksan koyu olan Gün kurularından al canım ;) sarı olanlar kimyasal işlemden geçiyormuş ;) diyetisyenim koyu olanlardan sadece öneriyor ;)
Beyaz çayda çok güzel birde yeşil çayın yeşil elmalısını tavsiye ederim o da çok keyifli içiliyor ;)

Evet kazandı:kahve:

Günaydınlar kızlar çia (doğrumu yazdım ki)aldım nasıl yeniyor bu :) birde beyaz çay istiyorum ,kayısım bitmiş almaya gidicem bakarım varsa alırım

Tüm silahları kusaniyorsun bakıyorum :)
Bomba gibi bir doğa geliyor yaşasın. .

Yılbaşı hedefin nedir acaba.? Hemen sorumu da sorayım ..:KK48:

Ohhh süper :KK66: sana kolay gelsin aç müziği bir güzel hareket et hem temizlik hem yağ yakma :KK66:
Ben geçen gün yaptığımda resmen büyük bir zevkle yaptım temizliğimi :KK66:

Bende bir saat sonra hazırlanıp çıkacağım bizimkilerle :KK66: büyük kızın ayakkabıya ihtiyacı vardı kaç haftadır sallayıp duruyordu en sonunda şükür ayakkabısının kumaşı delindi de mecbur ayakkabı alacak :KK70: cadı ayakkabılarına çok bağlı şu üstü delikli olan nikelardan vardı nasıl becerdiyse serçe parmağının olduğu yerden delmiş :KK70: Hayır erkek olsa maç yaptı diyeceğim ama bütün gün dışarda olunca normaldir :KK66:
Bu sefer ama hiç kusura bakmasın normal ayakkabı alsın veremem dünya para ayakkabıya :KK66: yazık günah millet yiyecek ekmek bulamıyor :KK43:

Benim iki uşakta çok ayakkabı eskitirler. .
Hadi oğlanı anlıyorum haşarı ama kızım prenses edasıyla nasıl oluyo anlamıyorum :)

Tüm silahları kusaniyorsun bakıyorum :)
Bomba gibi bir doğa geliyor yaşasın. .

Yılbaşı hedefin nedir acaba.? Hemen sorumu da sorayım ..:KK48:
Evet inşallah :KK45:yoksa başka yiyeceklere saldırırım....85 nasıl olur
Bir hafta boşladım tatilde acıkıyorum acıkmasam da yeme isteğim var bastırıcam :sinirli: yettti ya

Ay kendime hemen güzel bir Türk kahvesi yapayım :KK66: gerçi oda bitmek üzere ama eşim sağ olsun bugün yine kurtlandı hadi Eminönüne gidelim sabah diye bende canıma minnet tamam dedim :KK66: hem yürüyüş hemde tazecik kahvemi alır gelirim :KK66: Tabi şu anda pireleri uçurmakla meşgul adamcağız :KK70: :KK70: :KK70:

Tüh yaa hayalarım suya düştü kahvem bitmiş :KK70: neyse sıcak su içeyim de boğazlarıma iyi gelir :KK66:
Geçmiş olsun canım şu zencefilli limonlu çaydan içsen faydası olur....kahve benimde bitmişti dün aldım bende ..inst beni eklesene (banum sana diyorum yenam sende anla:)))dün birini sana benzettim de değilmiş

Geçmiş olsun canım şu zencefilli limonlu çaydan içsen faydası olur....kahve benimde bitmişti dün aldım bende ..inst beni eklesene (banum sana diyorum yenam sende anla:)))dün birini sana benzettim de değilmiş

instagramda bu isimlemisin. ?
Ben face de neysem oyum kuzum :)

FB_IMG_1503736796776.webp

Back
X