• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese iyi akşamlar herkes için yorucu bir pazar olmuş anlaşılan biz de bugün sivasa gittik (sivasin bir ilçesinde yaşıyoruz) 3 gün önceki evlilik yıldönümümüzü kutladık bugün biraz kaçırdım yani :KK43:( menüm şöyleydi sabah sıcak suy limonlu tarcinli
Menemen bir dilim ekmek yeşillik
Ara 2 tane gün kurusu kayısı ve türk kahvesi
Öğlen tavuk dünyasına gittik ( ne romantik :)) tavuk makarna (dün de etmiştim makarnayı gideceğimizi bilsem yemezdim) ve salata limonata
Akşam 7 8 tane cig kofte ve yeşillik bir de ayran
Daha yeşil çayımi içmedim bir de dışarı çıkınca suyumu icemiyorum 2 litreyi zor bulur yani ışte böyle herkese iyi geceler yeni haftamiz güzel olsun inşallah :dua:

Huzurlu,sağlıklı, uzun seneler diliyorum size..
Ortamın romantikliginden çok, sizin birbirinize veya dünyaya bakışınızdir esas olan...
Gerektiğin de pideci de bile kutlanır gün dönumleri :)
Kamu spotu mesajımdan sonra pazartesi sendromuma döneyim. ...:confused:
Nasıl zor uyandım bugün poffff.. :KK43:

Selam güzeller ben tatilden döndüm eve geldim derin dondurucunun fişi yerinden oynamış tüm kışlık hazirliklarim akmış mutfağa bisuru iş çıktı bana zaten yorgundum beynimden kaynar sular döküldü puff
Çok kötü olmuş :KK43:
Mutlu pazarlar...
1 kasa domates aldım onunla uğraşıyorum... Kırmızı biber közleyip dondurucuya koyucam
Daha yemek yok ortada. Az dinleneyim diye oturdum . Birazdan fırına balık atıcam. .
Özetle yorucu bir pazar benim için. .
Güle güle yiyin
Herkese iyi akşamlar herkes için yorucu bir pazar olmuş anlaşılan biz de bugün sivasa gittik (sivasin bir ilçesinde yaşıyoruz) 3 gün önceki evlilik yıldönümümüzü kutladık bugün biraz kaçırdım yani :KK43:( menüm şöyleydi sabah sıcak suy limonlu tarcinli
Menemen bir dilim ekmek yeşillik
Ara 2 tane gün kurusu kayısı ve türk kahvesi
Öğlen tavuk dünyasına gittik ( ne romantik :)) tavuk makarna (dün de etmiştim makarnayı gideceğimizi bilsem yemezdim) ve salata limonata
Akşam 7 8 tane cig kofte ve yeşillik bir de ayran
Daha yeşil çayımi içmedim bir de dışarı çıkınca suyumu icemiyorum 2 litreyi zor bulur yani ışte böyle herkese iyi geceler yeni haftamiz güzel olsun inşallah :dua:
Nice yıllara:KK54:
Ben eger hesapladigimdam fazla yersem genelde 30 dk fazldan egzersiz ekliyorum o kaloriyi tam karsilamasa da bi yerden kendime hesap veriyorum :)
Oo Harika faydası olur tabiki
Huzurlu,sağlıklı, uzun seneler diliyorum size..
Ortamın romantikliginden çok, sizin birbirinize veya dünyaya bakışınızdir esas olan...
Gerektiğin de pideci de bile kutlanır gün dönumleri :)
Kamu spotu mesajımdan sonra pazartesi sendromuma döneyim. ...:confused:
Nasıl zor uyandım bugün poffff.. :KK43:
Demi ağız tadı olsun yeterki

Merhabalar kızlar malum iş çok bu günlerde soğuk su içmekten bademciğim şişmiş akşam kötüydüm ilaç alıp yattım daha iyiyim şimdi .... ev nanay yarın gelecek halılar bir iki çeşit kurabiye yapayım diyorum :hamarat:

Selamın aleyküm kizlar ;)

Umarım hrpimiz için çok güzeldi ve kacamaksiz bir hafta olur ;)
Sabah 5de uyandik esimle hatta birlikte güneşin doğuşunu izledik ♥ sonra tabi daha erken diye tekrar az yatip uyuduk sonuçta cok çalışmak için enerji lazim ;)

Kahvaltida az köy ekmeği yedim ;) aslinda kendi ekmegimi getirmistim ama oda sicaktan eksimis :D

Inşallah bugün baya iş yaparız da çoğu biter azi kalır ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 iyi yoruldunuz desene elinize sağlık :KK54:

Hemde ne yorulmak gece agridan uyuyamadik doğru düzgün :) hala avuç iclerim aciyor ama birazdan yine kalan duvari boyamaya geçeceğim mcebur ;) Eşim o arada citlerin zimpara isini bitirirse de aksam üzere citleri de boyariz ;)

Merhabalar kızlar malum iş çok bu günlerde soğuk su içmekten bademciğim şişmiş akşam kötüydüm ilaç alıp yattım daha iyiyim şimdi .... ev nanay yarın gelecek halılar bir iki çeşit kurabiye yapayım diyorum :hamarat:

Çok geçmişolsun canim az ilik su iç ki daha cabuk geçsin

geçmiş olsun canım... :KK200:
Kurabıye neden.? Halıların şerefinemi.:KK53:

Selamın aleyküm kizlar :KK66:

Umarım hrpimiz için çok güzeldi ve kacamaksiz bir hafta olur :KK66:
Sabah 5de uyandik esimle hatta birlikte güneşin doğuşunu izledik ♥ sonra tabi daha erken diye tekrar az yatip uyuduk sonuçta cok çalışmak için enerji lazim :KK66:

Kahvaltida az köy ekmeği yedim :KK66: aslinda kendi ekmegimi getirmistim ama oda sicaktan eksimis :KK70:

Inşallah bugün baya iş yaparız da çoğu biter azi kalır :KK66:

Hemde ne yorulmak gece agridan uyuyamadik doğru düzgün :) hala avuç iclerim aciyor ama birazdan yine kalan duvari boyamaya geçeceğim mcebur :KK66: Eşim o arada citlerin zimpara isini bitirirse de aksam üzere citleri de boyariz :KK66:

banuş iyi cardıo oluyor sana bu bahçe..
Yakın da minik minik baklavaların olursa şaşırmam. :)

Bir numero menü..:super::KK9:
Afiyet olsun...

Şimdi de kahve içek... yapmaya gidiyorum mutfağa...:kahve:
Zencefil, limon, bal şeysi yaptım 1 litre suyla anca içiyorum:KK47: çocukların yemeğide tamam yesinler Barış a yaptırırım oda kahveci

Selammmm ben geldim :D

Nasilsiniz kizlar?

Yazilanlari okuyamadim, biiiii sürü yazilmis :D Iyisinizdir hepiniz umarim. Ben tatilden sonraki ilk is günümde uyur gezer gibi takiliyorum valla :D

Ben eger hesapladigimdam fazla yersem genelde 30 dk fazldan egzersiz ekliyorum o kaloriyi tam karsilamasa da bi yerden kendime hesap veriyorum :)
Şu temizlik faslını bitirdikten sonra inşallah ben de düzenli egzersiz yapicam: ) tuvalet ve banyo kaldı bitsin artik bu cileeeee:)

Back
X