• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün küçük kuşumun doğum günü :KK68:
Her sene ufak da olsa doğum günü kutluyorduk ( bir hafta öncesinde kuzenleri kutladığı için oda özeniyor diye ) ama bu sene kimseyi davet etmeyelim dedik :KK66:
Tabi ablasının hiç içi rahat etmediği için ille ufakda olsa kuşuma doğum günü pastası alalım en azından dedi :KK66: minik bir uğur böceği pastası aldı kendi harçlığı ile ve sonra eve gelince sürpriz yaptık kuşuma :KK68:

Hİç beklemediği bir şey olduğu için Prensesim çok sevindi :KK66:
Normalde ağzıma tatlı sürmeyen ben bugün bir istisnağ yaptım ve ufak bir parça pasta yedim :KK66: tabi bu durumda Kurban bayramında kesinlikle kaçamaksız devam edeceğim :KK66:

Pastadan yedikten sonra tabi yine uyku bastı :KK70: baştan ben yorgunluktan sandım ama sonra eşim dedi tabi yedin Karbonhidratı şeker fırladı diye ve benimde jeton düştü :KK48: tövbe bir daha yemem :lülülü:
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara prensese:KK200: benim cadınınkide 4 üne

Yarın sabah erkenden uyanıp eski sistemime döneceğim yine :KK66: kaç gündür suyumu yeterli içmeye çalıştım ama ara öğünlere tam uyamadım işlere dalınca :KK66:
Bakalım bir kaç gün sonra tartılırım artık çünkü ödem varsa da sinir olmak istemem :KK66:
Baya yoruldun kaç gündür ödem olabilir

Olsun canın sağolsun doğum günü kutlu olsun yavrunun, bizim ufaklığın da bu cumartesi doğum günü aramızda kutlarız kanimca

Şimdiden onunda doğum günü kutlu olsun .....Rabbim bahtını güzel etsin herşey gönlünce olur inşallah....Aminnnn
İyiki doğmuş ;)

Doğum günün kutlu olsun nice yıllara prensese:KK200: benim cadınınkide 4 üne

Teşekkür ederim canım ;) Tüm yavrularımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar olur inşallah...Aminnn
Senin cimcimenin de doğum günü şimdiden kutlu olsun ;) Malum bayram gezmelerinde arada kaynamasın şimdiden kutluyayım dedim ;)

Baya yoruldun kaç gündür ödem olabilir

Sorma devamlı ayaktaydım ne kadar çok su içmiş de olsam kabızlık başladı orada :( Neyse bir kaç günde toparlarım nasılsa yine ;)

Bende 6 kavanoz domates konservesi yaptım fazla alınmışız habersiz birbirimizden değerlendirim dedim

RAbbim afiyetle yemeyi nasip etsin iyi günlerde inşallah...Aminnn

merhaba, ben de kilolarımdan kurtulmak istiyorum. inş herkes dilediği kiloya ulaşır.

Aramıza hoş geldin o zaman canım ;)
Bendeniz Banu ;) takımın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum uzun zamandır ;)
Maalesef ki rekorum 124.5 kgdu ( 52 kgla evlendiğimi duyan pek inanamıyor tabi :D ) al ver derken en son 118 kgla 5 ay evvel diyetisyene başladım ve şükür geçen cuma 95.6yı gördüm ;) Allahın izniyle tabiki daha yolum uzun ama başaracağıma inanıyorum ;)

Sende biraz kendinden bahsedersen kızlarda gelince seni daha yakından tanıyabilir ;)
Bu arada daha evvel hiç Cuma yarışmasında yarıştın mı ? ona göre kayıtlara geçerim ;)
Başlangıç kilonu ve hedefinide bildirirsen sevinirim ;)

Kurallar gerçi 1.ci sayfada yazılı ama okadar incelemiyoruz artık ;) özet geçeyim sana;
GÜnlük her yarışmacıdan en az 5 mesaj beklentimiz var ( hee yoğun olduğumuz zamanlarda daha evvel haber verirsek birbirimizi idare ediyoruz tabiki ;) atıyorum hastalıkta yada misafirlikte )
Her gün menü paylaşımını istiyoruz ;) ki yanlış bir durum varsa bir an önce birbirimizi uyarma şansımız olsun ;)
Cuma kilo bildirim günümüz yani öğleye kadar herkes bir önceki haftayla o haftanın kilosunu aradaki farkla yazıyor ( yüzdesini de hesaplayabilirsek süper olur ama olmadı ben hallederim tabi )

Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı benim esnetebilme şansım yok ama sayılı gün çabuk geçiyor )
Takımlar arasında derecelendirme oluyor ve bireysellerde birinci olan ufak da olsa o hafta neler yaptığını yazıyor ki başka arkadaşlarada destek olabilme şansımız olsun ;)

Tekrar aramıza hoş geldin ;)

Aramıza hoş geldin o zaman canım :KK66:
Bendeniz Banu :KK66: takımın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum uzun zamandır :KK66:
Maalesef ki rekorum 124.5 kgdu ( 52 kgla evlendiğimi duyan pek inanamıyor tabi :KK70: ) al ver derken en son 118 kgla 5 ay evvel diyetisyene başladım ve şükür geçen cuma 95.6yı gördüm :KK66: Allahın izniyle tabiki daha yolum uzun ama başaracağıma inanıyorum :KK66:

Sende biraz kendinden bahsedersen kızlarda gelince seni daha yakından tanıyabilir :KK66:
Bu arada daha evvel hiç Cuma yarışmasında yarıştın mı ? ona göre kayıtlara geçerim :KK66:
Başlangıç kilonu ve hedefinide bildirirsen sevinirim :KK66:

Kurallar gerçi 1.ci sayfada yazılı ama okadar incelemiyoruz artık :KK66: özet geçeyim sana;
GÜnlük her yarışmacıdan en az 5 mesaj beklentimiz var ( hee yoğun olduğumuz zamanlarda daha evvel haber verirsek birbirimizi idare ediyoruz tabiki :KK66: atıyorum hastalıkta yada misafirlikte )
Her gün menü paylaşımını istiyoruz :KK66: ki yanlış bir durum varsa bir an önce birbirimizi uyarma şansımız olsun :KK66:
Cuma kilo bildirim günümüz yani öğleye kadar herkes bir önceki haftayla o haftanın kilosunu aradaki farkla yazıyor ( yüzdesini de hesaplayabilirsek süper olur ama olmadı ben hallederim tabi )

Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı benim esnetebilme şansım yok ama sayılı gün çabuk geçiyor )
Takımlar arasında derecelendirme oluyor ve bireysellerde birinci olan ufak da olsa o hafta neler yaptığını yazıyor ki başka arkadaşlarada destek olabilme şansımız olsun :KK66:

Tekrar aramıza hoş geldin :KK66:
Aramıza hoş geldin o zaman canım :KK66:
Bendeniz Banu :KK66: takımın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum uzun zamandır :KK66:
Maalesef ki rekorum 124.5 kgdu ( 52 kgla evlendiğimi duyan pek inanamıyor tabi :KK70: ) al ver derken en son 118 kgla 5 ay evvel diyetisyene başladım ve şükür geçen cuma 95.6yı gördüm :KK66: Allahın izniyle tabiki daha yolum uzun ama başaracağıma inanıyorum :KK66:

Sende biraz kendinden bahsedersen kızlarda gelince seni daha yakından tanıyabilir :KK66:
Bu arada daha evvel hiç Cuma yarışmasında yarıştın mı ? ona göre kayıtlara geçerim :KK66:
Başlangıç kilonu ve hedefinide bildirirsen sevinirim :KK66:

Kurallar gerçi 1.ci sayfada yazılı ama okadar incelemiyoruz artık :KK66: özet geçeyim sana;
GÜnlük her yarışmacıdan en az 5 mesaj beklentimiz var ( hee yoğun olduğumuz zamanlarda daha evvel haber verirsek birbirimizi idare ediyoruz tabiki :KK66: atıyorum hastalıkta yada misafirlikte )
Her gün menü paylaşımını istiyoruz :KK66: ki yanlış bir durum varsa bir an önce birbirimizi uyarma şansımız olsun :KK66:

Takımlar arasında derecelendirme oluyor ve bireysellerde birinci olan ufak da olsa o hafta neler yaptığını yazıyor ki başka arkadaşlarada destek olabilme şansımız olsun :KK66:

Tekrar aramıza hoş geldin :KK66:
Merhaba, daha önce katılmadım forumda yeni sayılırım. Yemek yapmayı çok seviyorum. Sağlıklı ve az yağlı değişik yemekleri denemeyi çok severim. Yemek yapmayı sevdiğim gibi yemek yemeyi de seviyorum aslında :) Daha önce düzenli yürüyüşle 62 kgya kadar inmiştim. yine kilo aldım.. tekrar kilo verip o kiloda sabit kalmayi hedefliyorum.

Merhaba, daha önce katılmadım forumda yeni sayılırım. Yemek yapmayı çok seviyorum. Sağlıklı ve az yağlı değişik yemekleri denemeyi çok severim. Yemek yapmayı sevdiğim gibi yemek yemeyi de seviyorum aslında :) Daha önce düzenli yürüyüşle 62 kgya kadar inmiştim. yine kilo aldım.. tekrar kilo verip o kiloda sabit kalmayi hedefliyorum.

Kesinlikle inanırsak başaramayacağımız hiç bir şey yok Allahın izniyle ;)
Bizde hedeflerimize ulaşıp sonra da bir güzel korumaya geçip sağlıklı mutlu yıllar geçireceğiz ;) yeterki isteyelim

Kız diğer katılmak isteyenlere yetişemiyor dum paylaşımda gördüm hemen davet ettim :KK76:bir kişi daha çağırdım o gelmedi daha

İyi yapmışsın canıım ;) maşallah diğer kaptanlar kapıda mı bekliyor nedir anında yetişiyorlar ben hep kaçırıyorum milleti :D

Back
X