- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr 

Herkese hayırlı sabahlar
Dün sabah sizlere yazdıktan sonra bir ara Öğretemen sınıf grubuna okulda Teknoloji bağımlılığı ile ilgili seminer var diye haber verdi ve herkesi görmek isterim orada diyince ağrılarıma rağmen Okula hazırlanıp gittim
1 saatten fazla sürdü seminer ( gerçi hep bildiğimiz şeyleri anlattı gelen Psikolog ) ordan da nasılsa okul çıkışına vakit var diye Anneme kahve içmeye uğradım
Hatun beni kalıp gibi görünce baya üzüldü tabi kaç gündür koşturuyorsun anlamadın belkide yel aldın diyip durdu
Kızı alıp hemen eve gelirim diye düşünürken 15 dakika kala uyuya kalmışım
Annemde uyandırmaya kıyamamış kızımı alması için babamı okula göndermiş
Ben uyanıp anam geç kaldım diye fırladığımda bir baktım Annem öğlenlik yemek hazırlamış Babamda kuzuyla gelmiş
Kaç günün yorgunluğu ancak çıkıyor demekki
Öğle yemeğini yedikten sonra eve geldik ama sersem gibiydim ve hareket ettikçe dayanılmaz ağrılarım oldu
Büyük kız zaten okuldan laptobla gelene kadar put gibi durdum hatta o geldikten sonrada oturduğum yerde uyumuşum
Ufak cimcimenin arabada uyursa diye bir boyunluğu vardı onu takmıştım baktım onunla biraz daha rahatım bu sefer gece yatarkende onu kullandım
Hala baya ağrıyor
Birde aksilik o ya arkadaşımla bir ara telefonla konuşurken büyük kızın endokrin randevusuyla alakalı sohbet olunca ya hakikaten bu ay kontrolü vardı dur kartına bakayım kaçındaydı dedim ve şansa o randevusu da bugünmüş
tabi büyük kız onu duyunca biraz uyuz oldu doktora gitmeyi sevmediği için ama ikna ettim bugün gitmek için
sonuçta randevuyu zor aldık ve doktor muayeneye gittikçe yeni randevu veriyor
o yüzden birine gitmemezlik yapamayacak 
Saat 08:00de randevusu o yüzden artık 07:30da evden çıkmamız lazım
aksilik küçük kuzunun da okulu yokmuş bugün Öğretmen doktora gideceği için
onuda sabah sabah Anneme bırakırım nasılsa öğleden sonra da 15:30 gibi onuda yüzmeye götüreceğim
Beslenme dün resmen berbattı
zorla eve gelince çorba falan yaptım ama deli gibi canım tatlı birşeyler istedi ve ben dayanamayıp karam yedim birde bir kaç tane hoş beş bisküvi
Cumaya kadar çok çok dikkatli olmam şart oldu yoksa cidden şu şımarıklığın acısı fena olur 
Çok teşekkür ederim canım
valla dediğin gibi ağrı fena birde ben alışkın değilim öyle az hareket etmeye daha çok sinir oluyorum
Sorma havamı attım atmasına ama sanırım kendi kendime nazar deydirdim
geldiğimizden beri iki gün oldu boyun ağrısı bahanesiyle biraz değil baya bir şaşırmış vaziyetteyim
neyse bugün itibaren silkeleniyoruz
Bazen benimde oluyor ama sonra kendi kendine düzeliyor
Yok şükür olanın harici bir durum yok
Bugünde büyük kızı doktora götüreceğim ama işim çabuk biter damlarım inşallah kızı yüzmeye götürmeden tekrar buralara
Spor salonuna bu gün gidemiyorum maalesef hem kızdan dolayı hemde bu hafta benim spor yapmam zaten imkansız 

Herkese hayırlı sabahlar

Dün sabah sizlere yazdıktan sonra bir ara Öğretemen sınıf grubuna okulda Teknoloji bağımlılığı ile ilgili seminer var diye haber verdi ve herkesi görmek isterim orada diyince ağrılarıma rağmen Okula hazırlanıp gittim

1 saatten fazla sürdü seminer ( gerçi hep bildiğimiz şeyleri anlattı gelen Psikolog ) ordan da nasılsa okul çıkışına vakit var diye Anneme kahve içmeye uğradım

Hatun beni kalıp gibi görünce baya üzüldü tabi kaç gündür koşturuyorsun anlamadın belkide yel aldın diyip durdu

Kızı alıp hemen eve gelirim diye düşünürken 15 dakika kala uyuya kalmışım

Annemde uyandırmaya kıyamamış kızımı alması için babamı okula göndermiş

Ben uyanıp anam geç kaldım diye fırladığımda bir baktım Annem öğlenlik yemek hazırlamış Babamda kuzuyla gelmiş

Kaç günün yorgunluğu ancak çıkıyor demekki

Öğle yemeğini yedikten sonra eve geldik ama sersem gibiydim ve hareket ettikçe dayanılmaz ağrılarım oldu

Büyük kız zaten okuldan laptobla gelene kadar put gibi durdum hatta o geldikten sonrada oturduğum yerde uyumuşum

Ufak cimcimenin arabada uyursa diye bir boyunluğu vardı onu takmıştım baktım onunla biraz daha rahatım bu sefer gece yatarkende onu kullandım

Hala baya ağrıyor

Birde aksilik o ya arkadaşımla bir ara telefonla konuşurken büyük kızın endokrin randevusuyla alakalı sohbet olunca ya hakikaten bu ay kontrolü vardı dur kartına bakayım kaçındaydı dedim ve şansa o randevusu da bugünmüş

Saat 08:00de randevusu o yüzden artık 07:30da evden çıkmamız lazım

Beslenme dün resmen berbattı

Çok teşekkür ederim canım

Maşallah canım sana ne güzel yardımci olmuşsun becerikli kadin seni geçmiş olsun ayrıca o his ne güzel dimi attın havanı geldin zayifladin ya![]()
Sorma havamı attım atmasına ama sanırım kendi kendime nazar deydirdim

İyi geceler kızlar siteye giriyorum sayfa açılıyor virüs programı çıkıyor bulaşmış diye muneye yazdım sonuç aynı telefonda bişey yok virüs fln
Sizdede oluyor mu?
Bazen benimde oluyor ama sonra kendi kendine düzeliyor

Bugün toplam kalori 1500 bugün dışarda yediğim simit ve meyve suyu nedeni iki saat yürüdüm gerçi inş yarın daha dikkatli olurum
Spor Bir saat
oynakbasi34 Banu abla biseymi kaçırdım yoksun sayfalarda geçmişi bı okuyayım
Yok şükür olanın harici bir durum yok

Bugünde büyük kızı doktora götüreceğim ama işim çabuk biter damlarım inşallah kızı yüzmeye götürmeden tekrar buralara