Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar Pazartesi Öğleden sonraya FTR doktoruna Randevu alabildim sonunda :KK66: Bakalım doktor ne diyecek bu omuzum için :KK66: Yine ağrılar beynime beynime vurmaya başladı :KK43: artık inşallah bir çare bulunur :KK66:
Diyetisyenimin önereceği doktora da gösteririm olmadı MR sonucumu da içim rahat eder :KK66:
Hadi bakalım inşallah çare bulunur.

Günaydın
Mutlu haftasonları

oynakbasi34 oynakbasi34 banucum inşallah bu sefer faydasını görürsün canım.
Yalnız sende de suç var bir süre hiç hareket ettirmemen gerek demiş doktorlar sen dinlemiyorsun. yürümen bile hareket ettiriyor orayı bu durumlarda iyileşmen gecikiyor.
Dikkat et kuzum:KK200: daha zayifliycaz :))

kızlarrrr bu aksam memlekete geri geldim.
ama hem basım hem de disim agrıyor ya önerisi olan var mı? :KK43::cry:
bu arada bu haftada dahil olmamısım ben listeye :110:

Geçmis olsun canım .. Ağrı kesici dişin da pek önerim yok..
Dış ağrısına karanfil nispeten fayda edebilir ama kökten çözüm değil tabii..

Liste konusunu Banu ilgileniyor ama bu aralar ciddi sağlık sorunu yaşıyor onun dişin da paylasimin hiç yok denecek kadar az... Bu şekil de motive olmamız güç.hem senin hem de bizim açımızdan bakarsak birbirimizi gaza getirmeliyiz motive etmeliyiz yeri geldiğinde eleştirmeliyiz..

Iyi de kilo veriyorsun,senin enerjine de ihtiyacımız var..eğer sınavların bittiyse daha fazla aramızda olsan çok iyi olur. ;)

doga3 doga3 kuzum nerdesin .? Dön artık yahu ne bu Karalar bağladın..
Herşey biz insanlar için. Allah beterinden korusun neler var biliyorsun..
Özledim da.:KK60:

Teşekkür ederim auscum :KK200: ben de çok mutlu oldum...
Biraz zorunlu kilo kaybı olsa da sağlık sorunumdan dolayı, yine de çok mesut etti bu durum beni :)

Çok teşekkür ederim Ayşem :KK200::KK200:
Nasılsın umarım iyisindir. ?
İyiyim hamdolsun teşekkür ederim,sen nasılsın?ameliyat olmuşsun ,tekrar geçmiş olsun inşallah daha iyisindir:KK200::KK15:

Akşamları ağrım çok şiddetleniyor ptesi başka dr gidicem 15 gün daha dayanamam bu na:KK43:

Bitkisel ürün denedinmi hiç. Kantaron yağı iyi geliyor diyorlar. Bir de okuldan bir veli patates rendeleyip suyunu içiyormuş o duzeltmis. Sözde yarayı iyileştiriyormuş.
Allah şifa versin canım.

Teşekkür ederim auscum :KK200: ben de çok mutlu oldum...
Biraz zorunlu kilo kaybı olsa da sağlık sorunumdan dolayı, yine de çok mesut etti bu durum beni :)

Çok teşekkür ederim Ayşem :KK200::KK200:
Nasılsın umarım iyisindir. ?

geçmiş olsun çoook canım :KK200: geçip gitmiş , giderken de güzel eksiler bırakmış olsun :))

Back
X