Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

92212C52-0A36-45C4-A4B2-8BFAF67121D8.webp

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Hele şükür Gezenti kaptanınız gelebildi :D :D :D
Gerçi kalıcı değilim :D birazdan eşim gelecek de ufak kıza kışlık çeket almaya gideceğiz ;) Annem aradı biraz önce Defactoda 39 liraya kışlık çeketler varmış uzuncana ;) beğenirmisin bilmem ama lacivert çok güzel git küçük kıza al bir tane seneye de giyer dedi ;) bu kış için var hatta diyordum kış sonunda bir sonraki kış için alırım diye oda az büyük al iki sene giyer dedi :D

Eşimde dur ben geleyim kızıda annenden alır gideriz bakmaya dedi ;)
Bende hazır evde yanlızken kendime keyif kahvemi yapıp buraya attım kendimi :21::21::21:

Hemen diyetisyen kontrolümden bahsedeyimmmmm ;

:KK71::KK71::KK71::KK71: Süperrrrrrrrrrrrrr geçti :KK71::KK71::KK71::KK71:
Tabi evdekinden farklı çıktım ama evi baz alıyorum tabiki ;)

Geçen hafta diyetisyende 88.6 çıkmıştım bu hafta 86.9 çıktım :sampiyon:
1.5 kg kilodan
600 gr da yağdan gitmiş :21::21::21:
Hadi gözün aydın şu 88 direncini kırdın dedi ;) inşallah bundan sonra daha güzel gider ;)

Bu arada listemide birazdan atarım tabiki ;) birde şu yaptığım limonlu detoks suyunu danıştım ;) faydası olur zararı olmaz hem kış bağışıklık sistemini kuvvetlendirir hatta taze zencefil de ekle biraz dedi ( içimden evde yoktu yoksa onuda ekleyecektim dedim :D )

Yine haftalık gazımızı aldık Ayşeyle ve sonrasında sağlıklı yemeğimizide yedik :KK48: Küçük kuzunun havuz için yeni havluya ihtiyacı vardı onuda aldıktan sonra tamirciden arabamı alıp eve attım kendimi ;)
Akşamlık ne olur ne olmaz sadece yoğurtlu kabağımı ve salata yemeyi düşünüyorum ;) hazır ne güzel eksiler gördüm sapıtıp hemen geri almayayım ;)

Listemizide düzenleyip hemen paylaşıyorum aklımdayken ;)

Back
X