Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

KIZLARRR...
karabuğday pilavımı yedim tabi kiii bol yoğurtlaaa....Bakalım bana nasıl bir etkisi olacak...Bir kaç gün bu şekilde denemek istiyorum...
Bol malzemeli bulgur pilavı gibi yaptım içine kimyon nane karabiber ve pul biber koydum.Gayet güzel oldu tavsiye ederim.
işlerim yoğun çalışıyorum.öptüm sizi

KIZLARRR...
karabuğday pilavımı yedim tabi kiii bol yoğurtlaaa....Bakalım bana nasıl bir etkisi olacak...Bir kaç gün bu şekilde denemek istiyorum...
Bol malzemeli bulgur pilavı gibi yaptım içine kimyon nane karabiber ve pul biber koydum.Gayet güzel oldu tavsiye ederim.
Tadı nasil acaba kokusu kötü diyorlar

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Kızlar evde olunca laptopa ulaşmak hayal oldu :KK70: biri çizgi film izleyip bırakıyor diğeri ders çalışmak için alıyor :KK48:
Bir yandan da ilk günden can sıkıntısından kapışmalarda başladı :KK70:
En son ben yine çırlayınca baktım barıştılar can ciğer oldular ve ikisi bir olup bana ne bağırıyorsun biz oynuyoruz dediler :KK70:

Biraz evvel büyük kız arkadaşlarıyla AVMye gitmeye karar verdi nasıl olduysa kardeşini de kendi yanına almak istedi :KK48: Nasıl sevindim anlatamam :KK70: :KK70: :KK70: az kafa dinleyeyim bende o arada :KK66:
Çamaşırlarım yıkandı onları bir tek asmak kaldı :KK66:
Öğlen çalıştırmıştım hesapta makineyi 1.5 saat sonra makinenin başına gittim baktım deterjan kuru halde daha gözde duruyor :KK57: Allah Allah dedim tekrar çalıştırıp bir daha odaya geçtim :KK70: 1 saat sonra asmak için makinenin başına gittim yine aynı şekilde :KK70: :KK70: :KK70:
Dedim len bir de bumu bozuldu :oha: bir bu eksikti dedim sonra nerden aklıma geldiyse dur şunun çeşmesine bir bakayım dedim :KK53: Meğer benim akıllı kocam bugün ustalara hazır olsun diye çeşmesini kapatmış :KK70: ben boşuna 3 saatte yakın makinenin yıkamasını beklemek zorunda kaldım :KK70: sonunda çalıştırdım da şükür yıkandı çamaşırlarım :KK70: :KK70: :KK70:

Kafa kalmadı bende artık kaç gündür yorgunluktan ve koşturmacadan :KK66:

Birazdan da eşim gelip akşam yemeği için bana tavuk göğüsü siparişimi getirecek :KK68:
Büyük kızı gönderdim gitmiş göğüs bulamayınca başka bir şey almış oda bana uygun değil diye kızlar yedi çıktı bende o arada tıkasın diye koca bir kase salata yedim :KK66:
Artık yemek faslı bitince yediklerimi toptan yazarım :KK66:

Kızlar benim moralim çok bozuk. Sabah 80 çıktım :KK43: şok oldum canım çok sıkkın :KK61: dün gece yatmadan eşimle biraz peynir kuruyemiş falan atıştırdık onun sonucumu bilmiyorum ama pes yani en ufak bi atıştırma yarım kiloya mal oluyor :skandal:

Canım hemen canını sıkma sonuçta kuruyemişin tuzu ödem yapmıştır ;) eminim sıkı tutarsan eksiler bile göreceksin ;)

Herkese selam iyi haftalar kizlae bebisten anca girebildim ve pazartesi tartisini unuttum:bicak: en son cuma tartilmistim 70.7 cikmistim :halay: haftasonu hic tatli yemedim kahvaltilarda da dikkat ettin ana cmt aksam makarna yedim :KK43: pazar aksamida ev yapimi hamburger o_O bakalim cuma kac cikicam
Kendime pirasa yaptim ve izgara tavuk bugun onlari yerim insallah yine en az 500gr veririm

Kesinlikle çok çok güzel kilolar gitmiş olacak cuma günü ;) bol suyla devam et faydasını göreceksin ;) hatta benim şu geçen hafta yaptığım limonlu çaydan yap takviye olarak ;)
hatta mavimli mavimli sende yap canım emzirme dönemi için bile uygunmuş ;)

Bu arada bu hafta listeye girce kmiyim kizlar yoksa haftaya mi

Evettt bomba gibi bir giriş yapacağına eminim ;)

Eki Görüntüle 2098552

Bana afiyet olsun :)
Siz hala icmedinizmi kahve .?

Dün köyden aldığım mis gibi sütle hazırladım kahvemi. böyle de güzel ama tercihim sade sek kahveden yana .
Şöyle hupletince kendine getirten formda severim kahveyi :)

Bende sade seviyorum Filtre kahvesini ;) daha fazla tadını almak hoşuma gidiyor ;) eskiden hayatta içemezdim şimdide sütlü tuhaf geliyor ;)

Kızlar annemin tartısı bozulmuş babam da bakmış ama çalışmıyormuş düzelcek bir şey gibi durmuyor dedi. sizin önerebileceğiniz bir tartı var mı? ikimizinki de Fakir markaydı benimki bir yıl daha eski hatta bunun senesi dolmadan bozulmuş. Analog baskül tarzı mı daha iyi yoksa dijital mi alalım yine. Annemin de sürekli takip yapması gerekiyor ameliyattan sonra hiç fire vermeden motivasyonu devam etsin diye. şimdilik 3 ayda bir hastanede özel tartıdan yağ kas oranına baktırıyor ama evdeyken de dikkat etmesi için güzel bir tartı almak istiyorum ona.

Canım benimki Fakir ve bende çok memnunum ;) biraz şans işi sanırım elektronik aletler ;)

Salam kizlar benim kilom da 73,8
Sabit haftasonunda yemek duzenim cak karisti
Cuma gunu disarda yedik yemegi genelde haslanmis sebzeler yedim
Ama gec saate kadar yedigimiz icin hic veremedim
Bide regl oldugum icin canim cok tatli istedi 1kasik nutella yedim dun :olamaz::olamaz:

dun 1saatten fazla sporum var
Yarinda gideriz kosmaya

Canım takılma rakama regl şişliği gidecek nasılsa cumaya kadar ;)

Hadi bol bol su için :KK50:

Hadi bende şimdi içeyim koca bir bardak ;)

KIZLARRR...

Afiyet olsun canım bol bol eksi olarak döner inşallah

Son düzenleme:
selammm:KK3:
bayadır foruma yazmıyorum,bugün dönüş yaptım,sizlere de bir bakayım dedim:KK39:
eskiler de gelmiş hoşgelmiş:KK36:
yaza az kaldı, hayallere de:KK6:

Aleyküm selam canım hoşgeldinnnnnnnnn :KK3:
Çok sevindim seni gördüğüme :KK68:
İyi yapmışsın canım aynen öyle yaza fazla kalmadı o süreyi güzel değerlendirelim de şu koruamaya geçmenin haklı gururunu yaşayalım :21::21::21::21:

Bu arada akşam yemeğimi de yedim ;)
Sağ olsun eşimde tavuk göğüsü bulamayınca köfte almış :KK68: iyi geldi :KK48:

Hazır aklımdayken yazayım bende yediklerimi ;)

Uyanınca ; 07:00de
1 duble şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:30da
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir ( normalde dikkat etmiyordum bu hafta onuda light aldım yarım yağlı başka yok diye )
2 yumurtanın beyazı ( küçük cadı sarılarını yiyor bu ara sadece )
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 10:30da
3 gün kurusu
1 fincan acaili ananaslı Yeşil çay

ara; 12:30da
1 bardak ayran ( yemek pişene kadar tok tutsun dedim )

Öğlen; 13:30da
2 kase tarhana çorbası
Normalde 1 kase de chialı Yoğurt yemem de gerekiyordu ama onun yerine fazldan çorbaya saydım ;)

ara; 15:00de
2 dilim ananas
1 fincan yeşil çay

ara; 17:00de
1 koca kase marul salatası ( eşim gelene kadar tutsun dedim )

Akşam ; 18:30 da
6 tane yağsız tavada köfte

Şimdi bir tek 1 saat sonra 1 adet greyfurt + 1 adet kivi var yiyeceğim ;) sonra yatana kadar bol su ve diyetisyenimin verdiği çay tarifinden kalanı bitirmek kaldı ;)

Bugün yediklerim
Sabah uyanınca dört kayısı

11:30 iki dilim ekmek peynir

15:30 yarım bardak ceviz yesil çay

18:00 Bir tabak ıspanak yemeği

Sonra bı portakal fln yerim evet bu gün çok sağlıksız geçti farkındayım kızlar

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm;
Öğlen iki orta boy haşlanmış patates bol baharatladım.
Akşam: sucuklu yumurta( 5 6 ince dilim ve bir yumurtadan)
Bir dilim peynir, üç dilim ekmek ve kahve.
Çay demlemeye üşendim:D
Bugün dikişleri aldırdım diş etim de iyileşmiş. Doktor diğer gömülü olan diş için biraz beklememi önerdi. Çok acil değil rahat et şimdilik dedi o baya zor alınacak çünkü çok arkada ve tamamen gömülü.
Anneme eczanede gördüğüm bir tartıdan almaya karar verdim o analog ama çok güzeldi bu hafta uğrayıp bakayım markasına iyi bir şey olsun ki ha bire bozulma derdi yaşamayalım.

Bugünkü menüm...

Kahvalti....:kk77:
1 az haşlanmiş yumurta
1 hindiba..
2 y.k.lor peynir

Ara...1 kan portakali

Öylen..:kk77:
1 kaze chiali yoghurt
1 kepce yayla çorbasi

Ara...1 büyük fincan sütlü Türk kahvesi

Akşam....:kk77:
2 kepce kirmizi mercimek çorbasi
Bol roka salatasi

Ara...1 kivi...

Toplam kalori...763..:KK50:

:KK70: :KK70: sonradan öğrenince dedim ben de yüzüme de söyleyin hocam keyfim yerine gelsin her gün görüyorsunuz beni dedim şakayla karışık. Ay bugün dedikodu yapasım var sinir oldum onlara :KK70:
İş yerinde aynı binada 4 kadınız ikisinin yaşı bizden baya büyük ve onlardan biriyle nerdeyse birbirimizi yolcaz o derece bana takmış durumda üstüm olduğu için de bir şey diyemiyorum. Neyse bunlar benim diyet yapmama baya bi takmış durumdalar ve aslında midem de dışardaki yemeklere karşı hassas olduğu için her yerden yemek de yiyemiyorum. Ben zayıflıyorum diye biraz kıskançlık da var bunun da farkındayım. Sürekli bi laf sokmalar falan var destek olacaklarına böyle davranmaları da ayrı sinir bozucu. Çünkü tüm öğle yemeklerine ya gitmiyorum ya da çorba içebileceğimiz bir yere gidelim diye söyleyince uyumsuz ben oluyorum.
Her neyse geçen haftaki asıl olayı anlatayım bu üçü çizme sipariş etmişler laf arasında duyunca keşke bana da haber verseydiniz ben de alırdım dedim. Çizmeler geldi bunların hiçbirine çizme olmadı bacaktan geçmedi. Çizmelerden birini ben aldım deneyim dedim ‘aynı numara ayaklarımız sana da olmaz” dediler. Yanımızda erkek arkadaşlar da var böyle beni yerme peşindeler. O gün bir de tayt giymiştim verin denicem dedim cuk oturdu çok da güzel oldu:KK70:
Kötü bir insan değilim ama yaptıklarını düşününce o an çok zevk aldım daha da azimlendim. Bu sefer de eteklerimle güzel olur deyince bu ara sürekli etek elbise giymeme laf söylediler iyi ki sevgilim izin veriyormuş da bilmem ne!
O kadar sinirlendim ki bir şey diyememek çok zoruma gitti hani o koskoca hoca üniversitede daha açık görüşlü insanlar olması gerekirken benim eteğime takmış durumda.
Sonra tüm bu olayı düşündüm ve kıskanıyorlar seni daha da zayıfla diye kendime söz verdim. Bir ara okula çok paspal gidiyordum. Şimdi zayıfladıkça izmirdeyken giyindiğim gibi kazaklar etekler ve elbiseler giymeye makyaj yapmaya tekrar başladım. Üzgünüm ama malesef özgüvenim kilo vermeyle yerine geldi. Keşke kiloyla değil de başka şeylerle mutlu olsaydım ama şimdilik kilo vermek dışında pek başarım yok.
Onlara inat daha da zayıflayacağım boğa burcuyum çok inatçıyım sırf onlara nispet daha zayıflamak için inat ettim:KK70:
BEN zaten anlamıştım arkandan konuşmalrından kıskandıklarını ama yakınsan da bişi demiyim de ilk başta laf edemedim :D kadınız anlıyoruz kadınların aklından eteğine takmaları da çekememezlikten yani açık görüşlükle de ilgisi yok :) sen verdikçe iyice batar onlara .ayrıca başkası sana kötülük yapsa gıcık ol eyvallah ,ama kendi için iyi birşey yapıyo diye bir insana sinir olan birine gıdım güvenemiyorum yani

kızlar bu sabah tartıda kaç çıktım yazsam inanmazsınız 63.6 tam 2 kilo tabi yağ değil bunlar hafta sonu çok yoğundu su içemedim üstüne akşam yemeğini de 9 a doğru yiyince böyle oldu bir de 2-3 güne hasta olcam onun da şişliği var ama onlar da gidicek bol su ve yeşilçay içiyorum tabi :)
ilk gördüğümde şok oldum tabi ama sonra sakinleştim :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Kızlar evde olunca laptopa ulaşmak hayal oldu :KK70: biri çizgi film izleyip bırakıyor diğeri ders çalışmak için alıyor :KK48:
Bir yandan da ilk günden can sıkıntısından kapışmalarda başladı :KK70:
En son ben yine çırlayınca baktım barıştılar can ciğer oldular ve ikisi bir olup bana ne bağırıyorsun biz oynuyoruz dediler :KK70:

Biraz evvel büyük kız arkadaşlarıyla AVMye gitmeye karar verdi nasıl olduysa kardeşini de kendi yanına almak istedi :KK48: Nasıl sevindim anlatamam :KK70: :KK70: :KK70: az kafa dinleyeyim bende o arada :KK66:
Çamaşırlarım yıkandı onları bir tek asmak kaldı :KK66:
Öğlen çalıştırmıştım hesapta makineyi 1.5 saat sonra makinenin başına gittim baktım deterjan kuru halde daha gözde duruyor :KK57: Allah Allah dedim tekrar çalıştırıp bir daha odaya geçtim :KK70: 1 saat sonra asmak için makinenin başına gittim yine aynı şekilde :KK70: :KK70: :KK70:
Dedim len bir de bumu bozuldu :oha: bir bu eksikti dedim sonra nerden aklıma geldiyse dur şunun çeşmesine bir bakayım dedim :KK53: Meğer benim akıllı kocam bugün ustalara hazır olsun diye çeşmesini kapatmış :KK70: ben boşuna 3 saatte yakın makinenin yıkamasını beklemek zorunda kaldım :KK70: sonunda çalıştırdım da şükür yıkandı çamaşırlarım :KK70: :KK70: :KK70:

Kafa kalmadı bende artık kaç gündür yorgunluktan ve koşturmacadan :KK66:

Birazdan da eşim gelip akşam yemeği için bana tavuk göğüsü siparişimi getirecek :KK68:
Büyük kızı gönderdim gitmiş göğüs bulamayınca başka bir şey almış oda bana uygun değil diye kızlar yedi çıktı bende o arada tıkasın diye koca bir kase salata yedim :KK66:
Artık yemek faslı bitince yediklerimi toptan yazarım :KK66:

Canım hemen canını sıkma sonuçta kuruyemişin tuzu ödem yapmıştır :KK66: eminim sıkı tutarsan eksiler bile göreceksin :KK66:

Kesinlikle çok çok güzel kilolar gitmiş olacak cuma günü :KK66: bol suyla devam et faydasını göreceksin :KK66: hatta benim şu geçen hafta yaptığım limonlu çaydan yap takviye olarak :KK66:
hatta mavimli mavimli sende yap canım emzirme dönemi için bile uygunmuş :KK66:

Evettt bomba gibi bir giriş yapacağına eminim :KK66:

Bende sade seviyorum Filtre kahvesini :KK66: daha fazla tadını almak hoşuma gidiyor :KK66: eskiden hayatta içemezdim şimdide sütlü tuhaf geliyor :KK66:

Canım benimki Fakir ve bende çok memnunum :KK66: biraz şans işi sanırım elektronik aletler :KK66:

Canım takılma rakama regl şişliği gidecek nasılsa cumaya kadar :KK66:

Hadi bende şimdi içeyim koca bir bardak :KK66:

Afiyet olsun canım bol bol eksi olarak döner inşallah
Limonlu çayı nasıl yapmıştın canım? Diyetisyen mi verdi?

Bugün yediklerim
Sabah uyanınca dört kayısı

11:30 iki dilim ekmek peynir

15:30 yarım bardak ceviz yesil çay

18:00 Bir tabak ıspanak yemeği

Sonra bı portakal fln yerim evet bu gün çok sağlıksız geçti farkındayım kızlar

Kız nesi sağlıksız hee az dersen evet az ama sağlıksız bir şey göremiyorum ben ;) hiç moral bozma madem için rahat değil yarın daha iyi beslenirsin ;)

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm;
Öğlen iki orta boy haşlanmış patates bol baharatladım.
Akşam: sucuklu yumurta( 5 6 ince dilim ve bir yumurtadan)
Bir dilim peynir, üç dilim ekmek ve kahve.
Çay demlemeye üşendim:KK70:
Bugün dikişleri aldırdım diş etim de iyileşmiş. Doktor diğer gömülü olan diş için biraz beklememi önerdi. Çok acil değil rahat et şimdilik dedi o baya zor alınacak çünkü çok arkada ve tamamen gömülü.
Anneme eczanede gördüğüm bir tartıdan almaya karar verdim o analog ama çok güzeldi bu hafta uğrayıp bakayım markasına iyi bir şey olsun ki ha bire bozulma derdi yaşamayalım.

Menün gayet güzel canım ;) inşallah bir daha dişinle ilgili de pek sıkıntı yaşamazsın ;)

Bugünkü menüm...

Kahvalti....:kk77:
1 az haşlanmiş yumurta
1 hindiba..
2 y.k.lor peynir

Ara...1 kan portakali

Öylen..:kk77:
1 kaze chiali yoghurt
1 kepce yayla çorbasi

Ara...1 büyük fincan sütlü Türk kahvesi

Akşam....:kk77:
2 kepce kirmizi mercimek çorbasi
Bol roka salatasi

Ara...1 kivi...

Toplam kalori...763..:KK50:

Süpersin canım ;) Bol bol eksiler bizi bekliyor cumaya :21::21::21::21::21:

kızlar bu sabah tartıda kaç çıktım yazsam inanmazsınız 63.6 tam 2 kilo tabi yağ değil bunlar hafta sonu çok yoğundu su içemedim üstüne akşam yemeğini de 9 a doğru yiyince böyle oldu bir de 2-3 güne hasta olcam onun da şişliği var ama onlar da gidicek bol su ve yeşilçay içiyorum tabi :)
ilk gördüğümde şok oldum tabi ama sonra sakinleştim :)

Canım kesinlikle ödemdir o sende benim tariften yap bence ;) çok iyi gelir cuma ya eksi bile görürsün ;)

Limonlu çayı nasıl yapmıştın canım? Diyetisyen mi verdi?

Yok ben yaptım geçen hafta ama cuma Sibele danıştım hıç bir sakıncası yok dilediğin kadar içebilirsin dedi ;)

Benim yaptığım limonlu olan Ödem çayı ( kış çayı )

1.5 litre suya
1 yeşil elma
2 limon ( 4e böl ve kabuğuyla at içine / ben biraz da suyunu sıktım bölmeden )
1 adet çubuk tarçın
3 - 4 tane kara biber ( tane yoksa çay kaşığının ucuyla toz da olur )
2 adet karanfil ( ben tadını pek yoğun sevmiyorum diye az attım 3 - 4 tane atılabilir )
1 parça zencefil ( bende yoktu eklemedim ama varsa toz da olur ;) )

Hepsini ateşe koyup elmalar yumuşayana kadar kaynatıyorum sonrada süsüp şişeleyip gelip geçip içiyorum ;) 2 - 3 günde dolapta dursa bir şey olmaz ;) ben hatta 2.5 litreden yapmıştım geçen sefer ;)

tartı olarak sinbonun dijitalini kullanıyorum birde arzumun dijital olmayını var ona da kontrol niyetine çıkıyorum karşılaştırmak için

Benimki Fakir şükür diyetisyenle çok fark yok genelde 700 gr la 1 kg arasında fark oluyor gerçi kahvaltı yapıp gidiyorum diyetisyene o yüzden normaldir ;)

Kızlarrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz :21::21::21::21::21: ben bol su ve bitkisel çayımla devam ediyorum ve tuvaletle salon arasında mekik dokuyorum :D :D :D

Bende şimdi ýeşil cayimi ictim...bugün bende ayni durumdaydim:skandal: ama iyidir...su çok içtigimde güzel kilo veriyorum...

:21::21::21::21: Ben Sibelin bu hafta önerdiği çayı yaptım oda baya bağırsakları çalıştırıyor :21::21::21::21:inşallah cumaya bende bomba gibi bir bildirim yaparım :KK68:

Hatta bitmek üzere yatmadan tekrar yapacağım ki sabaha hazır olsun ;)

Back
X