- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrardan hoşgeldin. Ben de hamilelik öncesi 8 kilo aldım hamilelik döneminde toplam 10 kilo aldım lohusalık döneminde de 8 kilo aldım. Bana da lohusalık döneminde yok sütün az onu ye bunu ye dediler devamlı aylarca tatlı yedim bir işe yaramadı kilodan başkaKızlar ben bildirimlere başlamadan önce kendimi tanıtıyım takımın eskilerindenim ismim Gülşah 28 yaşındayım bi haftaya 29 olucamevliyim yedi aylık bi kızım var adı melisa bi tane daha kızım var köpeğim fıstık
istanbulda yaşıyorum Çanakkale Geliboluluyum Marmara üniversitesi işletme bölümü mezunuyum bi dönem bankada çalıştım evlenmeden önce daha sonra eşimle çalıştım şirketimizde şuan kızlarımla evdeyiz
doğumdan önce çok güzel zayıflayıp 52 kiloya kadar düşen ben tam hamilelik öncesi camış gibi yiyip 60 kiloya çıktım veeeee hoooppp orta kata kiracı hamile kaldım
hamileyken 34. Haftaya kadar doktorumun tabiriyle bezelye yutmuş solucan gibi zayıfçacık bi hamiştim sadece 7 kilo almıştım çok dikkat ederek tabi derken benim aceleci kızım kanala girdi emarlar göbek kan almalar falan olup biterken Melisa’nın erken doğma riskine karşı doktorum dediki ye bebiş kilo alsın en iyi yaptığım iş yemek yemek olduğu için verdim çoşkuyu 4 kilo daha alıp üstelik melisa hanımı da 38. Haftaya kadar içerde tutmayı başarıp girdim Doğuma epidural sezeryanle alındı canım kızım niyetim normal doğumdu ama kafası çok sıkışmıştı ve kesinlikle normal Doğum yasaktı şükür sağlıkla geldi kızım dünyaya
hastane koridorunda yürürken eşim dediki gel bak tartı var tartıl bi çıktım ben şok 65 kiloydum nasıl sevindim çünkü çok zor bi doğumdu ve çok derin bi kesiğim vardı eve geldim tabi canım annem ablam ve babam yanımda kaldı bi müddet ablam ve babam döndü annem 40 benimleydi ben ilk haftadan süzüldüm 60a kadar düştüm çünkü çok ciddi bi lohusalık depresyonuna girmiştim hala tam çıkmış sayılmam
tabi sütün gelmiyo yorumları ile başlayan serüvenim beni tartıda 67 kiloya kadar getirdi biraz diyet yaptım 62.8 e indim şuan kaçım hiç bilmiyorum ama baya bi dikkat ediyorum
bu arada bana yeni arkadaşlar yazmıştı ama İnanın Melisa’dan fırsat bulup yazamadım nolur kusura bakmayın
![]()
Hangi oybirliği aşkolsunbilmemek benim donanımsızlığım tabii :)
Oy birliği ile eşşek olduk :)
Teşekkür ederiz. :)
Eşeğin çiftesi de sıkı olureşşek inadı vardır ama : )
keçi de var ama eşşekte var. Bence de eşşek güzel ...
bilmemek benim donanımsızlığım tabii :)
Oy birliği ile eşşek olduk :)
Teşekkür ederiz. :)
Gelelim bildirime hesap zamanıııı
Sabah
İki dilim peynir
5 zeytin
1 dilim çok tahıllı uno ekmek
Yarım kırmızı biber
Accık bal
Ara
Süt arttırıcı çay
3 çiğ badem
Öğlen
Et dürüm döner
Şekersiz limonata
Ara
1 bardak çay
1 dilim kuru cennet hurması
5 badem
Akşam
1 muz
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Tarçın
5 badem
200 ml laktozsuz süt
Ara
1 hurma
2 ceviz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Su sanırım 1,5 litre olmuştur bugün çok içemedim
Bugün kahve içmeyi unutmuşum yazınca farkettim
Çok çok öptüm kaptanım ben döndüm sahalara savaşa hazırım hedef Melisa’nın Doğum günü partisinde(14 haziran ama Ramazan bayramı Arefe’si o yüzden bayram sonrası yapmayı düşünüyorum)48 yada 52 kilo olmak henüz karar vermedim![]()
oynakbasi34
oynakbasi34 kaptanım sana özelden mesaj attım. Kızlar hepiniz ayrı ayrı tatlısınız kimse üzerine alınmasın lütfen. Ben eşek logosu ile gezmek istemiyorum site içinde. Sevgiyle kalın, bol eksili günler
![]()
Hoşgeldin Gülşah maşallah ne güzel anlattın kendini. Özlemişim seni deKızlar ben bildirimlere başlamadan önce kendimi tanıtıyım takımın eskilerindenim ismim Gülşah 28 yaşındayım bi haftaya 29 olucamevliyim yedi aylık bi kızım var adı melisa bi tane daha kızım var köpeğim fıstık
istanbulda yaşıyorum Çanakkale Geliboluluyum Marmara üniversitesi işletme bölümü mezunuyum bi dönem bankada çalıştım evlenmeden önce daha sonra eşimle çalıştım şirketimizde şuan kızlarımla evdeyiz
doğumdan önce çok güzel zayıflayıp 52 kiloya kadar düşen ben tam hamilelik öncesi camış gibi yiyip 60 kiloya çıktım veeeee hoooppp orta kata kiracı hamile kaldım
hamileyken 34. Haftaya kadar doktorumun tabiriyle bezelye yutmuş solucan gibi zayıfçacık bi hamiştim sadece 7 kilo almıştım çok dikkat ederek tabi derken benim aceleci kızım kanala girdi emarlar göbek kan almalar falan olup biterken Melisa’nın erken doğma riskine karşı doktorum dediki ye bebiş kilo alsın en iyi yaptığım iş yemek yemek olduğu için verdim çoşkuyu 4 kilo daha alıp üstelik melisa hanımı da 38. Haftaya kadar içerde tutmayı başarıp girdim Doğuma epidural sezeryanle alındı canım kızım niyetim normal doğumdu ama kafası çok sıkışmıştı ve kesinlikle normal Doğum yasaktı şükür sağlıkla geldi kızım dünyaya
hastane koridorunda yürürken eşim dediki gel bak tartı var tartıl bi çıktım ben şok 65 kiloydum nasıl sevindim çünkü çok zor bi doğumdu ve çok derin bi kesiğim vardı eve geldim tabi canım annem ablam ve babam yanımda kaldı bi müddet ablam ve babam döndü annem 40 benimleydi ben ilk haftadan süzüldüm 60a kadar düştüm çünkü çok ciddi bi lohusalık depresyonuna girmiştim hala tam çıkmış sayılmam
tabi sütün gelmiyo yorumları ile başlayan serüvenim beni tartıda 67 kiloya kadar getirdi biraz diyet yaptım 62.8 e indim şuan kaçım hiç bilmiyorum ama baya bi dikkat ediyorum
bu arada bana yeni arkadaşlar yazmıştı ama İnanın Melisa’dan fırsat bulup yazamadım nolur kusura bakmayın
![]()
Günaydın kızlar. 15 tatil dolayısıyla personel eksikliği yaşıyoruz. Öyle olunca bizde yoğunluk oluyor.evde de bayılıp gidiyorum. 76.2. yavaş ve emin adımlarla ekşili yorum. Hadi hayırlısı
Sen ne iyi, pozitif bir kaptansın öyleSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri ancak uğrayabildimMalum cepten sıkıntılı oluyor hele ki dışardayken
Çok şükür dün ustalar geldi sabahtan hatta adam aynı gün bitsin diye 3 tanede yanında fazladan eleman getirmişev resmen erkek kaynıyordu
Arkadaşım yeğeni ve benim kıza onları karne hediyesi olarak oyun alanına söz vermişti tabi yeğeni kısıtlı zaman için gelince dün gittik mecbur
Kızlar dün tanıştılar ama tanışır tanışmaz resmen kankaya bağladılar
Çok güzel eğlendiler hatta doymadılar birbirlerine
Tam arkadaş hadi gel bizde bir kahve içelim öyle gidersin demişti öğlen 15:30 gibi eşimde ben evdeyim ustaların başında nasılsa keyfine bak dediKahve faslı bitmek üzereyken 20 yaşındaki yeğeni rahatsızlandı
Hadi hazır araba altımda kalk hastaneye götürelim dedik ve soluğu acilde aldık
Deli gibi kalbi atıyordu ve tansiyonu düşmüştü ( kızcağız zaten iki gündür gripmiş )
Neyse iğne falan yaptılar grib için de hava makinesi bağlarsanız rahatlar dediler ( biz özellikle sorduk bende makine var diye )
Eve uğrayıp makineyi aldıktan sonrada yine onları evlerine bırakıp makineyi gösterdim ve kızı zorla da olsa eve getirdimEşşekler bir olmuşlar yok biz bir arada kalacağız yok pijama partisi yapacağız falan dediler
Neyse zorda olsa ikna ettik de eve geldi cadı benimle tabi o arada saat oldu 19:00
Şükür bir aksilik olmamış ve eve geldiğimde petekler çalışıyordu
Tabi ben kaç gündür soğuğu yediğim için benimde boğazlarım ağrıyordu iki gündür ve bu sabah sıcacık evimde hasta uyandım
Adamlar hızlı çalışalım derken her yeri berbat etmişler gerçi ellerinde değil kırma işleri olunca doğal olarak toz da olmuşeşim sağ olsun büyük kızla biraz yapmış ama benim bugün çooook işim var
Birazdan tülleri makineye atmayla başlarım ama önce sizlere bakayım dedim
Canım sen zaten çok azimlisin ve o yüzden eminim çok rahat görürsün o 52yi48 demiyorum çünkü bana göre çok fazla olur o 48
ne o öyle çıbık kraker gibi
Kuzum ben sanada zaten biraz evvel özelden yazdım ama tekrar söylüyorum az sabır olmadı bir Kazen Abimize danışırız bir logo içinde gitmeyelim dimi ama
Birde şöyle düşün Eşşeklerin gözleri dünyada en güzel gözler olarak nitelendiriliyoreeee bizde dünyanın en güzel gözlü ve inatçı hatunları takımı da sayılabiliriz
Dur bakalım belki bize başka bir şey uygun görür gerçi kendi de demiş inat bakımından diyeeee takım olarak ne olursa olsun inat etmiyormuyuz bu hafta olmazsa bir sonraki hafta olacak derece diye
inatla hedefe odaklanmadık mı
![]()
Neyse bende artık kahvaltımı yapayım da işlere girişeyimher fırsatta bakarım ( çok sık
)