Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah .....Aminnnnn

Dün okadar çok koşturmacam vardı ki anlatamam size :(
Sabahtan çocuklara sözümüz var diye kızkardeşimle kahvaltıya götürdük ;) sonrasında biraz AVMde dolandık hatta babama bir çift kışlık bot bulduk ( adamcağız Annemle her çıktıklarında tartışıp almıyorum diye küsüp duruyordu bari biz alalım da karı koca anlaşamayıp tartışmasın dedik :D sağ olsun Annem ay o çirkin ay onun bağcıkları var seni zorlar diye karışıyordu adamcağıza :D )
Annemlere öğlene doğru uğradıktan sonra havuza ordan da Görümceme gittik ( Ümreden yeni geldiler )

Artık yorgunluktan mı yoksa birinin kem gözünden mı bilmiyorum ama orda bir baş ağrısı başladı eve geldiğimde en son resmen başımın ağrısından yerimde duramaz oldum :KK57: ne yaptıysam geçmedi hatta en son eşime beni bir okusana dedim ve cidden ancak geceyarısı beni okuduktan sonra ufak ufak rahatlamaya başladım ;)

Şükür şu anda başım ağrımıyor :KK53:
Eşimi şimdi uyandırıp işe göndereyim de şu listemizi düzenliyeyim ;)

Hayirli cumalar arkadaslar..:KK68: aylik hedefimi tutturamadim ama yinede sonuctan memnunum bugün..aylar sonra 5 li rakamlari görebildim sonunda....hemen bildirimime geceyim......

Başlangic kilom....72
Gecen hafta......60,5
Bu hafta....59,4
Giden ...1,1
Toplam giden 12,6
Hedef kilom ...57
Yüzdem....% 1,88 ...:KK73:

***8. Takım 555.Etap***

Oynakbasi34 ( 87 / / / % )
Yena ( 66,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 89,2 / / / % )
kittenlove ( 62,8 / / / % )
perihan00 ( 60,5 / 59,4 / 1,1 / 1,82 % )
mavimli ( 79,5 / / / % )
helopini ( 66,3 / / / % )
catterflym ( 70,3 / / / % )
siyamum ( 60,2 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 68.2 / / / % ) 454.Etapta izne ayrılan extrem 2 durumdan dolayı kilo artışı ile geri döndü, yüzdesi 100e bölündü

8.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Hayirli cumalar arkadaslar..:KK68: aylik hedefimi tutturamadim ama yinede sonuctan memnunum bugün..aylar sonra 5 li rakamlari görebildim sonunda....hemen bildirimime geceyim......

Başlangic kilom....72
Gecen hafta......60,5
Bu hafta....59,4
Giden ...1,1
Toplam giden 12,6
Hedef kilom ...57

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Harikasın canım cidden helal olsun sana :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
İnşallah bir daha asla 6lı rakamları görmezsin ;)
Bende inşallah bundan sonra hep daha aşağıları görürüm :confused:

Yena bugün çok yoğun olduğu için buraya giremeyecekmiş :KK66: sağ olsun bana mesaj atıp bildirimini yaptı aklımdayken onuda ekledim :KK66:

Bende bir kaç saat içinde Sibelde sonucumu göreyim de ona göre bildirimimi yapacağım inşallah ;)

Bu arada bu hafta listeye girecek olanlar bana hatırlatsınlar da arada kaynamasın malum balık hafızalı bir kaptan oldum bu aralar :KK70:

kittenlove kittenlove Canım bu hafta izne ayrılıyormusun onuda belirtirsen sevinirim ;) Gerçi yoğunluğun 1 haftayı geçmeyecekse cikma derim sonuçta sürüdün ayrılanı kurt kapıyor :)

mavimli mavimli seninde sanırım bir sonraki haftadaydı dimi izin talebin ;)

Son düzenleme:
Banucum yüzdemi dogru hesaplamistim ama hizli yazcam diye yanlis yazmisim.....neyseki düzeltmisin sen..sagol canlm :KK66:

Süpersin canım valla bu hafta da takımı baya bir yukarı taşıdın :KK68:İnşallah diğer kızlarda az da olsa eksi görürlerde hem hedeflerimize biraz daha yaklaşırız :KK68:

Bu arada kızlar bu hafta malum aylık hedeflerimize ulaşıp ulaşamadığımızı göreceğiz ;) Gerçi benim ulaşamadığım kesin de :D önümüzdeki ayın hedeflerine artık odaklanacağım ;)

Bİr ara ölçülerimizi de almıştık onuda bu hafta sonu ilk fırsatta bir karşılaştıralım ;) sonuçlarını herkes inşallah not etmiştir ;) olmadı yeni bir liste yaparken hedeflerin haricinde birde ölçülerimizi alalım ;)
Bakalım yürüyüş yapamazsam bile jullian yada leslie yapacağım inşallah ;)

Başlangic kilom....72
Gecen hafta......60,5
Bu hafta....59,4
Giden ...1,1
Toplam giden 12,6
Hedef kilom ...57
Valla harikasın :halay::halay:

Başlangic kilom....72
Gecen hafta......60,5
Bu hafta....59,4
Giden ...1,1
Toplam giden 12,6
Hedef kilom ...57
tebrik ederimmm çok sevindim valla sonunda 5 li sayıları görmüşsünn :)

Kızlar günaydın ben kolileme işine girdim sormayın kendimi unuttum. Bizim ev eşya yönünden çok kalabalık malesef. Sadece 50 koli kitap dosya çalışma notları falan var :KK43: ayıklayarak koyuyorum koliye ve tabi çok zaman alıyor. Burayı biraz ihmal ediyorum tabi diyette aynı şekilde :KK43:
Tartıda bugün 79,8 malesef. Geçen haftaya göre 300 gr almışım. Hedefime ulaşamadım resmen yerimde saydım bu ay. Amaaaaa Mart başına kendime söz verdim hele bir taşınayım zaten inşallah 77 olacağım En Büyük KK

Bu arada bu hafta listeye girecek olanlar bana hatırlatsınlar da arada kaynamasın malum balık hafızalı bir kaptan oldum bu aralar :KK70:

kittenlove kittenlove Canım bu hafta izne ayrılıyormusun onuda belirtirsen sevinirim :KK66: Gerçi yoğunluğun 1 haftayı geçmeyecekse cikma derim sonuçta sürüdün ayrılanı kurt kapıyor :)

mavimli mavimli seninde sanırım bir sonraki haftadaydı dimi izin talebin :KK66:
evet kaptanım izine ayrılmak istiyorum 2 haftadan uzun sürmez zaten arada uğrarım buraya sadece diyet yapamıcam o süreçte sabit gitmeye çalışıcam :)

vee sıra geldiii bildirimeee
geçen hafta : 62.8
bu hafta : 61.5 :KK73::KK73:

giden : 1.3

yüzde : 2,07

sonunda güzel bir eksi gördüm artık 60 ile başlayan birşey görmeye daha yakınııım

***8. Takım 555.Etap***

doga3 ( 89,2 / / / % )
kittenlove ( 62,8 / 61,5 / 1,3 / 2,07 % )
mavimli ( 79,5 / 79,8/ + 0,3 / - 0,38% )
siyamum ( 60,2 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 68.2 / / / % ) 454.Etapta izne ayrılan extrem 2 durumdan dolayı kilo artışı ile geri döndü, yüzdesi 100e bölündü

Günaydın kızlaaar

bolllll eksiler olsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çok güzel geçsin bugün

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım :KK200:

naif izmir güzeli YENA YENA :KK74:

veee Eddoras Eddoras :KK37::KK36::KK37::KK36:

GÜNAYDINNNNNNNNNN CANIM :KK60:
Hepimiz için çok güzel bir hafta olur inşallah :KK66:
Cuma bildirimler olunca nedense hep yeni bir hafta moduna giriyorum :KK70: bir sonraki hafta cumaya kadar hesabı :KK66: millet haftasonu modunda benim için hafta yeni başlıyor :KK70:

Kızlar günaydın ben kolileme işine girdim sormayın kendimi unuttum. Bizim ev eşya yönünden çok kalabalık malesef. Sadece 50 koli kitap dosya çalışma notları falan var :KK43: ayıklayarak koyuyorum koliye ve tabi çok zaman alıyor. Burayı biraz ihmal ediyorum tabi diyette aynı şekilde :KK43:
Tartıda bugün 79,8 malesef. Geçen haftaya göre 300 gr almışım. Hedefime ulaşamadım resmen yerimde saydım bu ay. Amaaaaa Mart başına kendime söz verdim hele bir taşınayım zaten inşallah 77 olacağım En Büyük KK

Allah yardımcın olsun canım :KK66: Dert etme o 300 grda kesin ödemdir sonuçta eminim ne beslenme nede sıvı tüketimi olmuyordur gerektirdiği gibi :KK66:
Bu arada bu hafta izne ayırılıyormuyum seni yoksa haftaya mı izne ayrılmak istersin :KK66:

evet kaptanım izine ayrılmak istiyorum 2 haftadan uzun sürmez zaten arada uğrarım buraya sadece diyet yapamıcam o süreçte sabit gitmeye çalışıcam :)

Tamamdır canım ama bak sakın fazla özletme kendini ve dönüşün muhteşem olsun ona göre :KK66:
İnşallah o iki hafta içinde de çok daha güzel enerji depolayıp dönersin :KK66:
Bu arada bildirimini şimdi gördüm harikasınnnnnnnnnnnn

Bu arada kızlar bu hafta malum aylık hedeflerimize ulaşıp ulaşamadığımızı göreceğiz :KK66: Gerçi benim ulaşamadığım kesin de :KK70: önümüzdeki ayın hedeflerine artık odaklanacağım :KK66:

Bİr ara ölçülerimizi de almıştık onuda bu hafta sonu ilk fırsatta bir karşılaştıralım :KK66: sonuçlarını herkes inşallah not etmiştir :KK66: olmadı yeni bir liste yaparken hedeflerin haricinde birde ölçülerimizi alalım :KK66:
Bakalım yürüyüş yapamazsam bile jullian yada leslie yapacağım inşallah :KK66:
aynen ölçülerimizi d karşılaştıralım 1.5 ay oldu heralde onları alalı

***8. Takım 555.Etap***

doga3 ( 89,2 / / / % )
kittenlove ( 62,8 / / / % )
mavimli ( 79,5 / / / % )
siyamum ( 60,2 / / / % )

GÜNAYDINNNNNNNNNN CANIM :KK60:
Hepimiz için çok güzel bir hafta olur inşallah :KK66:
Cuma bildirimler olunca nedense hep yeni bir hafta moduna giriyorum :KK70: bir sonraki hafta cumaya kadar hesabı :KK66: millet haftasonu modunda benim için hafta yeni başlıyor :KK70:

Allah yardımcın olsun canım :KK66: Dert etme o 300 grda kesin ödemdir sonuçta eminim ne beslenme nede sıvı tüketimi olmuyordur gerektirdiği gibi :KK66:
Bu arada bu hafta izne ayırılıyormuyum seni yoksa haftaya mı izne ayrılmak istersin :KK66:

Tamamdır canım ama bak sakın fazla özletme kendini ve dönüşün muhteşem olsun ona göre :KK66:
İnşallah o iki hafta içinde de çok daha güzel enerji depolayıp dönersin :KK66:
Bu arada bildirimini şimdi gördüm harikasınnnnnnnnnnnn
çok teşekkür ederm enerji toplayıp gelicem bu arada da salmam zaten sadece hayatımı bir düzene sokmam lazım çok dağıldı :))

Back
X