Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar canımmİyi akşamlar kızlar
Hayirli cumalar arkadaslar..aylik hedefimi tutturamadim ama yinede sonuctan memnunum bugün..aylar sonra 5 li rakamlari görebildim sonunda....hemen bildirimime geceyim......
Başlangic kilom....72
Gecen hafta......60,5
Bu hafta....59,4
Giden ...1,1
Toplam giden 12,6
Hedef kilom ...57
Yüzdem....% 1,88 ...![]()
Banucum yüzdemi dogru hesaplamistim ama hizli yazcam diye yanlis yazmisim.....neyseki düzeltmisin sen..sagol canlm![]()
Valla harikasınHayirli cumalar arkadaslar..aylik hedefimi tutturamadim ama yinede sonuctan memnunum bugün..aylar sonra 5 li rakamlari görebildim sonunda....hemen bildirimime geceyim......
Başlangic kilom....72
Gecen hafta......60,5
Bu hafta....59,4
Giden ...1,1
Toplam giden 12,6
Hedef kilom ...57
tebrik ederimmm çok sevindim valla sonunda 5 li sayıları görmüşsünn :)Hayirli cumalar arkadaslar..aylik hedefimi tutturamadim ama yinede sonuctan memnunum bugün..aylar sonra 5 li rakamlari görebildim sonunda....hemen bildirimime geceyim......
Başlangic kilom....72
Gecen hafta......60,5
Bu hafta....59,4
Giden ...1,1
Toplam giden 12,6
Hedef kilom ...57
evet kaptanım izine ayrılmak istiyorum 2 haftadan uzun sürmez zaten arada uğrarım buraya sadece diyet yapamıcam o süreçte sabit gitmeye çalışıcam :)Bu arada bu hafta listeye girecek olanlar bana hatırlatsınlar da arada kaynamasın malum balık hafızalı bir kaptan oldum bu aralar
kittenlove Canım bu hafta izne ayrılıyormusun onuda belirtirsen sevinirim
Gerçi yoğunluğun 1 haftayı geçmeyecekse cikma derim sonuçta sürüdün ayrılanı kurt kapıyor :)
mavimli seninde sanırım bir sonraki haftadaydı dimi izin talebin
![]()
Günaydın kızlaaar
bolllll eksiler olsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok güzel geçsin bugün
oynakbasi34 kaptanım
naif izmir güzeliYENA
veeeEddoras
![]()
Kızlar günaydın ben kolileme işine girdim sormayın kendimi unuttum. Bizim ev eşya yönünden çok kalabalık malesef. Sadece 50 koli kitap dosya çalışma notları falan varayıklayarak koyuyorum koliye ve tabi çok zaman alıyor. Burayı biraz ihmal ediyorum tabi diyette aynı şekilde
Tartıda bugün 79,8 malesef. Geçen haftaya göre 300 gr almışım. Hedefime ulaşamadım resmen yerimde saydım bu ay. Amaaaaa Mart başına kendime söz verdim hele bir taşınayım zaten inşallah 77 olacağım![]()
evet kaptanım izine ayrılmak istiyorum 2 haftadan uzun sürmez zaten arada uğrarım buraya sadece diyet yapamıcam o süreçte sabit gitmeye çalışıcam :)
aynen ölçülerimizi d karşılaştıralım 1.5 ay oldu heralde onları alalıBu arada kızlar bu hafta malum aylık hedeflerimize ulaşıp ulaşamadığımızı göreceğizGerçi benim ulaşamadığım kesin de
önümüzdeki ayın hedeflerine artık odaklanacağım
![]()
Bİr ara ölçülerimizi de almıştık onuda bu hafta sonu ilk fırsatta bir karşılaştıralımsonuçlarını herkes inşallah not etmiştir
olmadı yeni bir liste yaparken hedeflerin haricinde birde ölçülerimizi alalım
![]()
Bakalım yürüyüş yapamazsam bile jullian yada leslie yapacağım inşallah![]()
çok teşekkür ederm enerji toplayıp gelicem bu arada da salmam zaten sadece hayatımı bir düzene sokmam lazım çok dağıldı :))***8. Takım 555.Etap***
Oynakbasi34 ( 87 / / / % )
Yena ( 66,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 89,2 / / / % )
kittenlove ( 62,8 / / / % )
perihan00 ( 60,5 / 59,4 / 1,1 / 1,82 % )
mavimli ( 79,5 / / / % )
helopini ( 66,3 / / / % )
catterflym ( 70,3 / / / % )
siyamum ( 60,2 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 68.2 / / / % ) 454.Etapta izne ayrılan extrem 2 durumdan dolayı kilo artışı ile geri döndü, yüzdesi 100e bölündü
8.Takım Ortalaması: %
GÜNAYDINNNNNNNNNN CANIM
Hepimiz için çok güzel bir hafta olur inşallah
Cuma bildirimler olunca nedense hep yeni bir hafta moduna giriyorumbir sonraki hafta cumaya kadar hesabı
millet haftasonu modunda benim için hafta yeni başlıyor
Allah yardımcın olsun canımDert etme o 300 grda kesin ödemdir sonuçta eminim ne beslenme nede sıvı tüketimi olmuyordur gerektirdiği gibi
Bu arada bu hafta izne ayırılıyormuyum seni yoksa haftaya mı izne ayrılmak istersin
Tamamdır canım ama bak sakın fazla özletme kendini ve dönüşün muhteşem olsun ona göre
İnşallah o iki hafta içinde de çok daha güzel enerji depolayıp dönersin
Bu arada bildirimini şimdi gördüm harikasınnnnnnnnnnnn