Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu saate kadar 12.882 adım atmışım nasıl gitmiyor bu kilolar öğlen bir çorba içtim ya![]()
Rica ederim..Akşam ikisini de inceleyim kafama yatanla başlayım bakalım teşekkürler
Bende özledim 5 te 5 diyeti ama emzirirken yapamam ben baya iyi sonuçlar almıştımEt gününü bakliyatlan yumurta yogurtlanda yapabilirsin ..yine güzel kilo verirsin ..ben 1 tur dahaa yapcam ama biraz daha esnek yapcam 2.turu...
Baya atmışsın cidden ama işte yağdan yakması için kalp hızımın yükselmesi gerkiyor onun dışındaki egzersizler kilo almamızı engelliyor .Şu saate kadar 12.882 adım atmışım nasıl gitmiyor bu kilolar öğlen bir çorba içtim ya![]()
Hangi programı kullanıyosun adımlamadaŞu saate kadar 12.882 adım atmışım nasıl gitmiyor bu kilolar öğlen bir çorba içtim ya![]()
Saat görünümlü adımsayar takıyorum bileğimde ama telefonun sağlık uygulaması da neredeyse aynı sonuçlar veriyor üç aşağı beş yukarı. Onu da deneyebilirsinHangi programı kullanıyosun adımlamada
Sanki tatliyi biraz fazla kacirmissin tatli krizlerini engellemek icin yiyebildigin herseyi tarcinli ye demisti diyetisyenim sen de oyle yap benceSelam kızlar bugün kötü bir beslenme yaptım
Sabah incir zeytin 1 tam buğdaylı lorlu tost yaptım. Yarım domates
Ara 1 kayısı
Öğlen ekmek arası peynir zeytin ezmesi
Ara orta sekşeke kahve
1 dlm yaspasta baton
2 saat sonra 1dlm tatlı ellerim titriyordu
AksaA haşlama et fındıklı kek
AksaA doğum günü var umarım kacirmam
İyi akşamlar,
Uğrayamadım hem iş hem hastane işim vardı
Kızımı doktora götürdüm..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
kilom 65
sabit
spor 305 dk..
Yanlişlik olmuş canim tekrar actilar üyeligimiGulhan1 abla niye gri ne sebepten banlandiki