Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim de regl zamanımdı geçen hafta. önce artı oldum sonra eksi en son 200 gr eksildim. olabiliyor böyle bozma sakın. beni takım motive etti bozmadım şükür kırdım şeytanın bacağını.

teşekkürler cnm :KK200::KK200:

ben de seni ve nohut dürümünü seviyorum :KK70: ama yiyemiyorum. yediklerime sayıyorum cnm :KK70: aleyküm selam:KK200:

teşekkür ederim cnm çok saol..:KK68:

helali hoş olsun. biz bir takımız eksiliyoruz da artıyoruz da sabit oluyor bazen napalım sağlık olsun. bu arada sen çok enerji harcayıp çok aç kalıyorsun. azıcık yesen belki daha güzel yakarsın. çok değil ama azıcık :KK66: bir de regl çok etkiliyor gerçekten. istiyorsan amin. istemiyorsan regl gel hemennnn :KK70:

cnm ben bir kiloya çok sabitlenmişsem azıcık aç bırakıyorum kendimi düşünce normale dönüyorum. reglden sonra bir iki gün baya kıssan beslenmeyi en azından şu 72 yi kırarsın belki.

aleyküm selam.. eline emeğine sağlık cnm helal et hakkını :KK200: sana da çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş..

yihuuuuuuu! 8 ler gitti sonunda artık görmek yok inş bir daha.. haftaya 78ler gelsin ki artık uzaklaşmış olalım 8lerden cnm

haftaya baya iner tartı ben eminim. çünkü regl baya etkiliyor ve listeye bomba gibi girersin cnm. pes etmek yok.
Allah isteyenlere versin canim. Direnç zamanım biliyorum ama gözüm eksilerde yine de. Almadığıma şükretmekten başka yapacak bir şeyim yok.

Selam sevgili moni moni ... çok teşekkür ederiz alakan için.. seni görmüşken yazmak istedim,yaklaşık bir senedir üye olmadan diyet gruplarını takip ediyodum ve sen hep dikkatimi çekiyodun uzaktan uzağa çok seviyodum :KK66: meryem abla Elhan Elhan yeni bi takıma girecekti ben de inşallah moni nin takımına gider de iki güzellik bir arada olur dedim ama burayı tercih etti ( iyi ki de etmiş) oynakbasi34 oynakbasi34 tıpkı seni hayal ettiğim gibi çok tatlı biri çıktı,ikinizin samimiyetide balla kaymak olmuş , lütfen ara da uğra :KK200:

Aynıyız canım tebrikler, bende aynı fikirdeyim şaşırtma konusunda :KK66:

Hayırlı Cumalar canım,bu hafta regl haftası takımca :KK70:

Çok mutlu oldum böyle şeyler beni hep tetikler serenalarcım :KK49:

Çok teşekkürler canım motiven için, bu hafta özel gün falan yok inşallah meryem abla gibi beslenmeyi düşünüyorum yeterki 71 i göreyim gerisi gelir, kahvaltıyı sıkı yapıp sonra biraz sıkcam :KK200:
Tatlım benim tez zamanda görmeni dilerim hem de çok az görüp 6'li rakamlara inersin inşallah..

bildirimimi yapayım.
geçen hafta:68.4
bu hafta:67,2
fark:1,2

Süpersin canım her zamanki gibi ♡♡♡♡

Merhaba moni kaptanım. Gecen hafta da yardım etmiştin iyi ki varsın. Çooook tesekkürler kelebekler sizi çok seviyor. :KK200::KK200::KK200:

O benim kanatsiz meleğim ♡♡♡♡♡♡
Keşke gerçekte de Ablam olsaydı dediğim yegane insan ♡♡♡♡♡
İnan tanışan sende benim gibi yüreğinin güzelliği yüzüne yansimiş derdin ;)

Merhaba canım, teşekkür ederim.:KK60:
8. takım benim ilk takımım, uzun süre de kaptanlığını yaptım sonra Banuya devretmiştim. Benim için yeri çok ayrıdır.:KK200:
ayrıca Banuyla burada tanışıp arkadaş olduk ve görüşüyoruz. 1,5 yıl her hafta diyetisyene beraber gittik. Banumunda yeri bende apayrıdır.:KK68:
bende sizi çok seviyorum.:KK74::KK74::KK74:

Bende seni çooook seviyorum yüreği güzel insan ♡♡♡♡♡
Özledim valla ikimizde bir toparlanalim da buluşup iki lafın belini kiralim yine ;)

Bugün tartıda 59.1 çıktım geçen cumaya göre - 900 gr gitmiş. Moralim düzeldi biraz üstelik pms döneminde olmama rağmen 59.1
Bu arada hayırlı cumalar diliyorum herkese

5li rakamlar hayırlı olsun ♡ inşallah hep daha aşağılara inmek nasip olsun ♡♡♡♡

İnan tanışan sende benim gibi yüreğinin güzelliği yüzüne yansimiş derdin :KK66:

Özledim valla ikimizde bir toparlanalim da buluşup iki lafın belini kiralim yine :KK66:

İnşallah inşallah :KK200::KK200:

İnan tanışan sende benim gibi yüreğinin güzelliği yüzüne yansimiş derdin :KK66:

Özledim valla ikimizde bir toparlanalim da buluşup iki lafın belini kiralim yine :KK66:

İnşallah tanışmak nasip olur dünya küçük belli olmaz canım. Allah razı olsun kanatsız meleğimizden moni moni

Öğlen hesapta buraya yaziyordum ama gönder tuşuna basmayi becerememisim :D

Doktorda baya uzun süre bekledim :(
Baska bir hastanede emar çekildi ( aynı hastanenin başka şubesinde ) tabi bir türlü doktorun görebilmesi için sisteme yuklememisler ;) Sağ Olsun doktorum direk radyolojide raporu düzenleyen Doktora yazdı whatsuppdan ;) oda hemen benim filmi iyice inceleyip sesli mesaj olarak sonucu attı ♡

O radyoloji doktoru da kesinlikle ameliyat şart dedi hatta benim doktor sordu nerede ameliyat olmayı düşünüyorsun bak uzatma ki hayatının kalitesi daha fazla etkilenmesi diye ;) bende dedim sağ olsun sizin beyin cerrahı bana özel indirimli 6000 tl dedi ama şu anda o miktarı benim Ha deyince toparlama zor olur o yüzden ya Çapa yada Cerrahpaşa düşünüyorum ;) çok isabeytli bir karar vermişsin o hastanelerde emin ellerde olursun hiç merak etme kim ameliyat ederse etsin dedi ♡♡♡♡♡

Dedim doktorun dünyanın en iyi doktoru da olsa Rabbim ol derse aksilik zaten beni bulus ama acemi de olsa Rabbim esirgerse de hiç bir şey olmaz ♡ kesinlikle öyle Allahın izniyle güzel geçecek ve çabucak iyulesirsin dedi ;)

Bakalım bir iki gün biraz internette arastiririm ona göre 1 hafta sonra raporunu ve CDmi alıp işlemlere başlarım :KK66:
Rabbimin izniyle hersey güzel geçecek ♡
İns abla güzel gecer:dua::dua:

Sabah yazismistik yılbaşı hedef ve takım içi yarışmayı:spor: hatta isi abartip baska takimlada kilosu yakın olanlar yarışabilir:KK53: diye düşünüyorum:KK23: sen ne dersin kaptanim:KK60:

İns abla güzel gecer:dua::dua:

Sabah yazismistik yılbaşı hedef ve takım içi yarışmayı:spor: hatta isi abartip baska takimlada kilosu yakın olanlar yarışabilir:KK53: diye düşünüyorum:KK23: sen ne dersin kaptanim:KK60:

Kızlardan şu laptopu birazdan bir kurtarabilirsem hemen hazırlıyorum :D
Takımlar arasında da yarış konusunda kardes takimimiza ( 5. Takım ) yada Aysecogimin takımına ( 10. Takım ) meydan okuyabiliriz :D
Hatta hedefe en yakın olanlarından yuzdesini hesaplayip rakip takımla karsilastirabiliriz ♡♡♡♡♡

Bakalım bir iki gün biraz internette arastiririm ona göre 1 hafta sonra raporunu ve CDmi alıp işlemlere başlarım :KK66:
Rabbimin izniyle hersey güzel geçecek ♡
Doktorun konuşması bayağı rahatlatıcı. Yavaş yavaş önünü biraz daha aydın gormeye başlayacaksin Banucum. Biz de seninle beraber heyecanlaniyoruz. Sevenlerinin duaları kabul olsun inşallah. :KK200:

Bugunku menüm
Sabah 9.00 Yumurta, peynir, zeytin, ceviz, kayısı domates, yarım tb ekmeği, çay
Öğle 13.00 Kabak cacık
14.30 Sade Türk kahvesi
Akşam 18.00 Kabak, biber sote yoğurtlu
Yeşil çay , suyu kaynıyor birazdan demlenecek.
Sabah 20 dakika Leslie ...onun dışında spor yok. Su iki litre oynakbasi34 oynakbasi34

Doktorun konuşması bayağı rahatlatıcı. Yavaş yavaş önünü biraz daha aydın gormeye başlayacaksin Banucum. Biz de seninle beraber heyecanlaniyoruz. Sevenlerinin duaları kabul olsun inşallah. :KK200:

Allah razı olsun canım ;) sizlerin dualariyla inaniyorum hersey çok güzel olacak ♡

Yılbaşı hedefim 62 . :KK9: İsteyenin bir yüzü kara :KK75: Beş kilo dört yüz gramcık :KK70:

Azimle devam edersen kesinlikle basarabilirsin ♡♡♡♡

Sağ Olsun çocuklardan laptopu kurtardım derken eşim el koydu :D
Neyse sıkıntı yok yarın söyle güzel bir Liste yaparım nasılsa laptopa ♡♡♡♡
Lütfen herkes hedefini sabaha kadar unutmadan yazsın ;)
Sabah eşim bir arkadaşına uğrayacak büyük kızda sen yorulma ben kardeşimi tek götürür gelirim havuza dedi ♡ o zaman Laptop bana kalır :D garanti :D

Bugün, kahvaltı az ekmek ile az patates kızartması çay
Akşam 1 tb bulgur pilav ve salata
Su neredeyse içmedim içmem lazım
Günde 2 öğün alışkanlık gereği . Herkese bol eksiler
Canım menün karbonhidrat ağırlıklı, salata kurtarıcı olmuş ama yeterli olur mu bilmem.. Bende de çoğunlukla iki öğün yemeye calisiyorum senin gibi. Geçen haftam hüsranla geçti bu ayrı trajikomik hadise benim için. Bizi dışarıdan takip edenler olabilir bu yüzden menunun yetersiz olduğunu bilmen lazım canım. Patates kizartmasini menüden uzak tutmamiz lazım. Sevindirici olan bir şey varsa o da kilonun az olması . Neyse ki hedefin yakın en azından.

Canım menün karbonhidrat ağırlıklı, salata kurtarıcı olmuş ama yeterli olur mu bilmem.. Bende de çoğunlukla iki öğün yemeye calisiyorum senin gibi. Geçen haftam hüsranla geçti bu ayrı trajikomik hadise benim için. Bizi dışarıdan takip edenler olabilir bu yüzden menunun yetersiz olduğunu bilmen lazım canım. Patates kizartmasini menüden uzak tutmamiz lazım. Sevindirici olan bir şey varsa o da kilonun az olması . Neyse ki hedefin yakın en azından.
Evet bugünün biraz bol kalorili oldu malesef. İnşallah daha iyi menülerle geleceğim ama bu bir iki gündür spor hiç yapasım gelmiyor enerjim modum çok düşük ama bunu da pms e bağlıyorum

İyi geceler sevgili takımım :KK200:
Bugünkü menüm
08.30
2 bardak limonlu ılık su

Kahvaltı: 11.00
2 yumurtalı omlet, 3 zeytin, domates, salatalık,yeşillik, 1.5 dilim çavdar ekmeği

Ara:13.30
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 hurma,1 incir

15.30
Kabaklı cacık

17.30
Sulu köfte ama susuz :KK66: salata

Su:3 lt olmuştur bi kısmı detoks suyu
Spor:40 dk zumba

Yemeği erken kapattım ve şu an çoook aç hissediyorum, birazdan limonlu karanfilli yeşil çayımı da içerim belki 2 hurma eşliğinde :KK22: oynakbasi34 oynakbasi34 ,yılbaşı hedefimde 68 olsun, 72 direncinden korkmasam daha da uçardım da şimdilik iyi :halay:

Back
X